EDIT:
Vazno je samo da se okupimo.
EDIT:
Vazno je samo da se okupimo.
te imate odlicnog spamera.....me :D
upravo sam pogledao statistiku
najaktivniji sam xD
random queate:sva sreca pa sam imao dovoljno wc papira...
ahhahahahhaahhaah odakle mu to O.o
kanal je sad naštiman do jaja. ima nas grupica od oko 20-ak i više forumaša koji smo tamo, ali naravno nisu svi u isto vrijeme. sad nas je 11 tamo :)
u prvom postu imate tutorijal za chatzillu za one koji koriste firefox i za one koji ga ne koriste
ja sam owner kanala i imam sve ovlasti nad njime. trenutno nemamo op-ova, jer se trinity brine za sigurnost, ali ako bude više korisnika na chatu, tako ćemo i dodavat op-ove. half-op je za sad samo eterna luchar
botovi:
- trinity - brine se da nitko ne pravi nered. kicka kad netko flooda, kad netko ponavlja jedno te isto, kad piše sa uključenim capsom itd
- trivia - ako želite ispitati svoje znanje u kvizu to će vam omogućiti ovaj bot
- stats - bilježi razne podatke na kanalu i od njih radi statistike koje se mogu vidjeti ovdje. statistike se osvježavaju svaka 24 sata
itd
stoga, narode navalite!!! :)
Evo ja sam se ubacio i radi odlično! :)
?
ajd napravit ću sutra ako uhvatim vremena
ovih dana me slabo bilo na irc-u jer se sestrična udavala, pa sam imo puno obaveza tak da nisam mogo sjedit za kompom...
Ja moram stalno idlat da kanal ne umre...
Moram se požaliti da već tjedan dana nema nikog na IRCu, osim Borga. Sram vas bilo :X
živio borg, naš čuvar irc-a..
Ajmo ljudi malo aktivnosti!
Znalo je biti dana kad nas je bilo po 10-tak gore a sada samo BORG stražari.
Ajde malo gore da kanal ne propadne.
I tako već mjesec dana.
Ima nas čak četvero :)
Ajmo sad na IRC....trenutno nema nikog....ja sam
Mrtvo, nema nikog... Samo botovi lol
Stizem i ja.
Stizem i ja.
Ipak ne, tesko mi je nastimati, nisam raspolozen.
Ipak ne, tesko mi je nastimati, nisam raspolozen.
eh, šteta. al nije to nikakav problem. probaj kad se oraspoložiš
Ma kakva chatzilla. Instalirajte si sigurno najbolji i najpopularniji IRC klijent za Windows pod nazivom - mIRC
A za Linuxaše svakako preporučam XChat :)
Sutra ujutro.
Ajmo ljudi na IRC!
Zasad smo ja i eterna gore...