Odlična stvar - jurluka za moderatora
Moderator je na chatu! :D
Odlična stvar - jurluka za moderatora
Moderator je na chatu! :D
ima broja...a što se tice pass dali on pati na simbolima i sl.
pokusart cu ponovno
ima broja...a što se tice pass dali on pati na simbolima i sl.
pokusart cu ponovno
nemogu ponovno...u pocetku ovo
[21:54] == Connected to server.
[21:54] == Please wait while we process your connection.
[21:54] -irc.cccp-project.net- *** Looking up your hostname...
[21:54] -irc.cccp-project.net- *** Checking Ident
[21:54] -irc.cccp-project.net- *** No Ident response
na onda ovo
[21:54] == #bug.hr You need to identify to a registered nick to join that channel. Check /msg nickserv help register
[21:55] *nickserv* register <+3+2+1+6> <ivan_sk8@windowslive.com>
[21:55] -NickServ- <ivan_sk8@windowslive.com> is not a valid e-mail address.
[21:55] *nickserv* register <123ivan123> <ivan_sk8@windowslive.com>
[21:55] -NickServ- <ivan_sk8@windowslive.com> is not a valid e-mail address.
evo sad kad sam "uspio" nadam se napisao sam si regovani nick i email i pass ali još mi nema e-maila
Nije bas sve na jedan click na pidginu... ne znam kako napraviti command batch da bi se registrirao na nickserv, ali globalni koraci:
Ides na Accounts->Manage accounts->Add
Odaberes IRC kao protokol, pod server ukucas
irc.cccp-project.net
na Advanced tabu otkucas kao username svoj registrirani nick.
Nakon toga snimis i pricekas da se account spoji, onda u nekom od prozora (najbolje Global) otkucas:
/msg nickserv identify <password>
i nakon toga
/join #bug.hr
kao sto vidis, treba malo rucnog rada, ali kad se spojis onda samo ostavis IRC prozor otvoren i to je to.
ajmo narode malo nas je chatu, svi ste trazili da se channel napravi a sad kada se napravija nema vas uopce
i neka admin postavi voice , op i h-op usere također i bota i neke skripte da na channelu bude kontrole
Pa da malo nas je. Biti ce bolje s vremenom valjda. Ja ako sam na forumu i na chatu sam.
a joj...pa gdje grješim...sve radi kako treba i opet nešto se*e
Meni netko ukra ime, kad se regam stavit ću drugo, al' slično ovome.
i na kraju ništa od ovoga... u početku je bilo nekoga kad-tad, a sad nikoga nikad :(
Da, forum je ipak privlačniji od chata za veći dio ekipe izgleda
Ajmo ljudi šta je jurlukova ideja umrla??? Dođite na chat!
Po meni veci uspijeh od IRC bi privuklo da se napravi chat ugraden u forum ili bug online,naravno ovo bi admini i developeri morali napravit . Aktivnost i stalan broj ljudi bio bi zagarantiran,samo sto bi to vjerovatno smanjilo broj postova i tema.jer bi vecina ljudi pitala za rijesenje problema na chatu.
Po meni veci uspijeh od IRC bi privuklo da se napravi chat ugraden u forum ili bug online,naravno ovo bi admini i developeri morali napravit . Aktivnost i stalan broj ljudi bio bi zagarantiran,samo sto bi to vjerovatno smanjilo broj postova i tema.jer bi vecina ljudi pitala za rijesenje problema na chatu.
Ja mislim da su birc i nespavalice dovoljne za chat.
Ima i chat svoje mane,bila bi prevelika zbrka kada bi nas bilo 10 na njemu odjednom i svi samo pisu,to bi bio nered.
Imam iskustva sa tim kada smo mi forumasi na ljeto chatali na MSN-u,to nije bilo moguce pratiti,tako ne bi bilo ni ovo.
Druga stvar je sto ako nisam bio aktivan dva dana na forumu necu moci vidjeti tko je sta pisao u ta dva dana.
Trece je nemogucnost stavljanja slika,a to zna biti potrebno.
Ja mislim da su birc i nespavalice dovoljne za chat.
Ima i chat svoje mane,bila bi prevelika zbrka kada bi nas bilo 10 na njemu odjednom i svi samo pisu,to bi bio nered.
Imam iskustva sa tim kada smo mi forumasi na ljeto chatali na MSN-u,to nije bilo moguce pratiti,tako ne bi bilo ni ovo.
Druga stvar je sto ako nisam bio aktivan dva dana na forumu necu moci vidjeti tko je sta pisao u ta dva dana.
Trece je nemogucnost stavljanja slika,a to zna biti potrebno.
Ma birc je zakon..
Ja ga otkrio prije par dana i super je ekipa..
Ja visim tamo od prvog dana.Dobar dan,dobar dan-ja došao i od tad sam i tamo i u pospancima...
Zašto niste otvorili kanal na hrvatskoj irc mreži? irc.idolnet.org
Uopce nista nekuzim,jel mi neko moze pomoci preko Team Viewera?
ja budem ali nikoga nema ajmo se dogovoriti da dodemo