Što bi vi napravili kad bi vidjeli ogrebotinu na svom autu i kad bi nakon par dana saznali tko je to prošao i ostavio potis na vašem autu
Ogrebao auto ključem
- poruka: 50
- |
- čitano: 25.442
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Vidis nije stvar u steti, bas me briga za stetu nastalu time nego u principu.
Cuo sam da je nekom lopov maznuo autoradio, i bez da je razvalio auto, nakraju ga je jos zakljucao (valjda da ga netko drugi ne ukrade). Ja ga nebi isprebijao, ali ovog sto namjerno pravi stetu valjda iz ljubomore ili zla ili cistog debilizma, to se tesko oprasta.
Lupio ga po djepu...i to dobro. Boli vise od svih batina.
Evo nedavno sam prelakirao auto jer je bilo dosta sitnih ogrebotina i sad sam dva tjedna nakon novog laikranja na haubi skuzio oko 70cm dugu crtu na frisko napravljenu!! A tak je lijepo auto izgleadl!! I kaj je najgore nemam pojma ko je to napravil jer mi se to dogodilo dok sam bio u bertiji!!
Sad opet moram alficu vozit kod limara i cekat dva dana da to popravi!!
Iz moje perspektive tu postoji zapravo splet okolnosti. 1. ako si bio parkiran na PARKIRALIŠTU i na na mjestu koje je predviđeno za automobil tada je kreten koji ti je to napravio zaslužio sve gore napisano. I naravno 2. ako si pak bio parkiran na pješački prijelaz ili si se popeo na pješačku zonu tako da je neka žena morala kolica s malom bebom izvesti na prometnu ulicu, jer si ti stavio svoj auto na mjesto koje nije predviđeno i ugrozio si život nevinim prolaznicima (dakle ponašao si se krajnje bezobzirno i bezobrazno) tada meni osobno nebi smetalo niti da mi netko otpili komad auta kutnom brusilicom (fleksericom).
Ako meni netko oguli auto (bicikl) vratio bi vjerojatno istom mjerom.
Nemam auto, ali da mi ga neki muškarac ogrebe, a ne želi platiti štetu, ne bih primijenio nikakvu silu, nego bih išao tamo gdje najviše boli! kod žene od tog lika, lijepo zabrijao s njome, i budući da mi je lik ogrebao auto, vjerojatno ni u braku nije neka idila. i lijepo bismo se poševili. ili ako tip ima punoljetnu kćer, nju bih isto prasnuo. naravno, žene ne bih starije od 40 godina.
ako mi auto udari neka ženska, i ako ne bi htjela naplatiti štetu, poseksao bih njenu punoljetnu kćer, a ako je nema i ako je mlada, onda bih nju poseksao, a ako je mojih godina, možda se čak i skompao s njome. ne bi mi bilo dosadno s njome, a i bila bi lijepa priča za pričati unucima.
:-)
Odite razgovarati s njim i recite mu da znate da je to on napravio, ali prije toga ga pitajte da li je to on napravio, pa vidite da li laže?
Eh, nakon toga, recite da je Vama žao što vam je on ogrebao auto i recite mu da mu se ispričavate ako ste ga nečim povrijedili, te onda ga počastite s pićem, te mu se cijelo vrijeme ispričavajte, da ga Vaš auto nije htio naljutiti, te da se to više nikad neće ponoviti, te da se vi razgovarali sa njim...te tako prar puta uvijek kada ga vidite, nazovite te ga par puta telefonom, dođite mu svaki dan dom, na posao( najbolje pred nekim to izvesti, da doživljaj bude veći), sve gore navedno ponovite....silom nećete ništa riješiti, a ovime će te mu bar malo zagročati život itako dalje i tako dalje.....
Da znam tko je to napravio odveo bih ga u neki neboder i pokazo mu panoramu zg-a a nakon toga bi on poletio...salim se..naucio ga pameti i izgrebo njegov auto
Ovaj reefreemind je neki teški jebač!!!
Hehe
A sad da se vratim na temu: vi koji bi ga tražili da vam to plati-nema šanse zato jer ga sigurno ključem nije izgrebao slučajno ili da se poslužim reefreemindovim primjerom: da ti neko izjebe kćer jer bi reko da je slučajno (nije da je isto ali sviđa mi se čovjekov stil). Napravio bi sljedeće: prvo bi mu šiknuo ciglu u šajbu, onda bi mu porazbijao sva svjetla i retrovizore, a nakon toga bi mu auto izgrebao i poigrao se s palicom, aztim bi ga čekao i tako izmlatio psihopata da mu više nikad, ikad ne bi palo napamet grebat ne moj nego biločiji auto. Zašto taj balkanski divljački način? Zato što smo priznali vi to ili ne ipak na Balkanu i zato što se s takvima može samo jednim načinom - BATINAMA!!! Kolko puta mi se na moru na prakingu desilo da me kreten zatvori autom? Šta onda radim; trgam retrovirore, bušim gume i sl. Kad sam bio na tom istom parkingu jedan je lik zatvorio autom mene i još jednog a ovaj vozio Land Rovera; lik ga je doslovno izgurao na pol ceste tolko je pošizio
LAKO OVAK PRICAT
DA SMO U JUGI ONDA DA
AL OVAK AK MU NES NAPRAVIS(KRIVCU) JOS CE TEBE STRPAT U ZATVOT
ISTA STVAR S PROVALNIKOM U KUCI
NESMIJES GA UDARIT JER TE MOZE TUZIT
Sry zbog velkih slova zaboravio iskljucit caps look
On tebi kljucem ti njemu pajserom
Eh evo bas ovo citam i nedavno je meni ista stvar bila neko mi ogrebo auto i to posteno a posto nemam auto kaska nista,sranje.E sada zanima me dali mi nekto moze preporuciti neku osiguravajucu kucu kako bi tamo osigurao autokasko eto hvala
mislim da ti se nikako ne isplati da ti kasko popravlja auto ako je šteta kao npr. ovo s ključem
Da ali auto nije jeftin,ipak me je to grebanje kljucem kostalo 3500 kuna,pa mi treba neka osiguravajuca kuca koje je pouzdana kvalitetna itd,pa bi molio nekog da mi da neki savjet vezano uz to moje pitanje
Da ali auto nije jeftin,ipak me je to grebanje kljucem kostalo 3500 kuna,pa mi treba neka osiguravajuca kuca koje je pouzdana kvalitetna itd,pa bi molio nekog da mi da neki savjet vezano uz to moje pitanje
Zavo bi policiju i morao bi isplatiti štetu i još bi mu par dobrih rječi rekao da zpamti za uvijek da mu je to prvi i zadnji put...
Da nesto sam citao o tim malusima al ne kuzim ja to nista,samo me zanima da uzmem kasko i uzet cu ga,al jedino neznam koju osiguravajucu kucu da uzmem jer neznam koja ja kvalitetna to jest koja placa to sve na vrijeme bez zaksnjenja i naravno da je jeftinija ipak nemam bas previse love,a trebam kasko
Ovo nemgou vjerovat jos uvijek trazi kasko za auto i naletim na pcekspert forumu i slucajno sam kliknuo na link,od allianz osiguranja
i vidim online osiguranje i ima tamo neki izracun koji vodi korak po korak i cijena mi ispala nevjerojatna niska 2200 kuna a zvao sam poslovnice u allianzu tamo me za isto vozilo kosta 2900 kuna,a u drugim kucama cak i nesto vise pa eto zanima me dali se valja upustat u online osiguranje u ovom slucaju na kasko.?