Odosmo... :) (LHC rasprava)

poruka: 248
|
čitano: 42.992
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Neznaš? Pa pogledaj...

"Neznam cemu vise ta otkrica, sta nam nije dobro ovako zivjeti."

Argument koji postoji od početka ljudske vrste.

"Ljudi su pohlepni za svacim."

Biti pohlepan za znanjem je dobra osobina. Izrazito dobra.

"Ova crna rupa se istrazuje kako bi se sanirale (vjerojatno) crne rupe u ozonu. "

Super. Buniš se protiv LHCa a neznaš niti što istražuje. LHC ne istražuje crne rupe.

"Sama prijasnja istrazivanja su nas dovela do ovakvih posljedica."

Kojih posljedica? Ako govoriš o ekološkim problemima, ona nemaju nikakve veze sa istraživanjem (posebno ne ovim).

"Cemu sve to."

Ljudi smo, želimo znati. Čak i onaj manji dio koji ne želi će imati koristi od otkrića.

"Jedno povlaci za sobom drugo i tako u nedogled."

Ovaj dio nisam shvatio... želiš reći da bi ljudi trebali prestati istraživati samo zato što će uvijek ostajati mjesta za napredak?

"Kako se to otkrice stvaranja crne rupe koristi u namjeri za dobro, tako moze i za zlo."

Ponavljam, LHC nema veze s ovim. Da i ima, puno bolji primjer je nož. Izraziro koristan alat, ali ima i nesretnu osobinu da se s njime može ubiti drugog čovjeka.

"Nikad necemo sve saznat."

Vrlo vjerojatno. Tako gledano (sve ili ništa), nema uopće smisla živjeti jer nikad nećeš dosegnuti taj cilj. Srećom, ne dijele svi tvoje mišljenje.

17 godina

Pajdo sta da ti kazem, ti si ko Jehovin svjedok, svaku netocnu (kako ti kazes) tvrdnju potkrjepis kao oni iz Biblije. Takve ja ne zelim uopce slusat jer ko da zele covjeka uvjerit da je drek fini, bogami meni nije

CPU AMD Phenom II X4 940 BE BOX cooled with Thermaltake Big Typoon 14Pro, 4.2GHz, ASUS M3A32-MVP Deluxe Crossfire, Sapphire VGA ATI HD4870 X2, Corsair DDR2-800 TW2X4G6400C5PRO 4GB, Western Digital 640 GB, Tagan BZ 800W, Antec Twelve Hundred
17 godina

Ok. Have fun u prašumi ;)

17 godina
RE: Odosmo... :) (LHC rasprava)
itf4n kaže...

Ok. Have fun u prašumi ;)

Sad je meni jasno kako si ti postao moljac...
CPU AMD Phenom II X4 940 BE BOX cooled with Thermaltake Big Typoon 14Pro, 4.2GHz, ASUS M3A32-MVP Deluxe Crossfire, Sapphire VGA ATI HD4870 X2, Corsair DDR2-800 TW2X4G6400C5PRO 4GB, Western Digital 640 GB, Tagan BZ 800W, Antec Twelve Hundred
17 godina

Kolko sam ja skuzio njima se u testu rastopio jedan od magneta il tak nest pa je test odgodjen za neznam kad.

Jos uvijek mozemo umrijet. DOOOOOOOOM!

AMD Athlon X2 6000+ @3.25Ghz, 2MB cache, Windsor GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
17 godina
neaktivan

Aj decki mir!:)

U ljudskoj prirodi je da se istrazuje nepoznato, zato postojimo!

Kako bi zivot bio dosadan i besmislen da ne otkrivamo svaki dan nove stvari o nasem postojanju!

...LHC je potencijalni izvor novih otkrica jer recimo da otkriju gravitone, to je jos jedan korak prema umjetnoj gravitaciji, antigravitaciji itd. sto bi moglo puno znaciti u vezi istrazivanju svemira (antigravitacijski pogon, umjetna gravitacija na brodovima, naravno danas znanstvena fantastika ali nikad se ne zna)!)

Ako se i dogodi velika nezgoda (sto je po meni 99,999% nemoguce, ipak znanstvenici znaju sto rade bolje nego sto mi znamo), zivot je jedan, ionako cemo svi kad tad umrijeti! Isplati se "riskirati" jer svasta dobrog moze izici iz ovoga! Nemojte razmisljati na razini osobe iz srednjeg vijeka!

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.1.2009 13:06 (Luka).
17 godina

I to je istina, to sam rekao jer bi pozivio jos koju godinu :)

17 godina
neaktivan
RE: Odosmo... :) (LHC rasprava)
rise against kaže...

DABOGDA NAS SVIH POUBIJALO!!!!!

E moj Zadranine, cemu ovakva spika? ...Kako se tebi tvoj zivot zamjerio? :D
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice