Izgleda da su fizičari naumili otkriti sve tajne ili uništiti svemir. :)
Bilo kako bilo, 10. rujna je prekretnica za znanost...
Pusti šuplju, drugar, nemoguće je da "collider" napravi bilo što tako velikih razmjera da odemo...
Da Bog da da hoćemo, al' nećemo...
iskreno, jedva čekam prve rezultate...
žao mi je jedino što HRV ne sudjeluje, makar sa nekom simboličnom svotom...
cital sam o tome danas u novinama.
Mene to malcice zabrinjava.
Mislim ko zna kaj ce otkrit i za sta iskoristit.
Ako i pođe sve kak treba.
Ako pođe po zlu.....
Gdje ce zemlja završit?
PANIKA!!
Citao sam puno o CERN-u, nakon sto sam procitao knjigu Anđeli i demoni od Dana Browna! Stvarno odlicna knjiga! Zanimljivo je to sto je u CERN-u stvoren web, i jos puno drugih stvari, a za njega jako malo ljudi zna! Znanstvenici koji rade u CERN-u su elita elite! To je sigurno jedan od najboljih znanstvenih instituta. Njihov akcelerator cestica je najveci na svijetu i proteze se sve do francuske!
ako ništa, bilo bi dobro da završimo u fallout svijetu :) već odavno imam plan što/kako/gdje :)
Samo da nas ne proguta crna rupa i nemognem igrat WoW-a
Cool!!!
Stvaranje mikroskopskih crnih rupa nema ama bas nikakav utjecaj na vanjsku okolinu, tako da nema straha da ce progutat zemlju...
Sto se tice samog experimenta, cilj je zapravo ubrzati atome na takvu brzinu ( blizu brzine svjetlosti ) gdje ce se poceti ponasati potpuno suprotno ucinku kojeg izvorno posjeduju, te na taj nacin dokazati transformaciju materije u oblik izvoran pocetku ( BigBang-u) gdje su sve sile i energije ujedinjene u tocku singularnosti iz koje proizlazi materija, vrijeme i prostor.
Ma serem gluposti....
Jos veca bi bila fora da nakon svih tih ulupanih para i sveg truda ne otkriju nista.
Mene je strah da ako rade sa Windowsima ne bude BSOD negdje na klimaksu...To bi već bio epic failure...
Ovo me podsjeća na Black Messu :)
Ovo me podsjeća na Black Messu :)
Da neće biti ona: "Tresla se brda, rodio se miš".
Ma čemu zabrinutost. Prema majanskom kalendaru, kraj svijeta je 2012.g. Zato, udri brigu na veselje.
Ma čemu zabrinutost. Prema majanskom kalendaru, kraj svijeta je 2012.g. Zato, udri brigu na veselje.
Ma nije problem u tim mikroskopskim crnim rupama kao takvim, nego je problem ako one dodju jedna blizu druge te se sjedine pa nastane jedna velika! Ali ja ipak vjerujem ovima iz CERN-a! Prepametni su oni da bi napravili neku glupost!
OFFTOPIC: jeste primjetili da puno vjera, ukljucujuci i krscanstvo prema nekim teorijama (pogledajte film Zietgeist), pa sad i Maye (kako je netko napisao) predvidjaju kraj svijeta u razdoblju od sljedecih 15-20 godina! A sad bas ovi idu radit taj eksperiment! Nisu TBF-ovci bezveze napravili onu pijesmu o smaku svijeta (ne znam kak se zove)!! Nemogu bas rec da me bas briga, previse toga ide u prilog smaku svijeta!
Joj sto i ja serem!
I jos nesto:
Jel zna netko, oce bit u raju BUG za kupit? To me jako brine! Hahahahahahaha...
Nisu TBF-ovci bezveze napravili onu pijesmu o smaku svijeta (ne znam kak se zove)!!
Ma daj molim te ovo je čista glupost, zar bi hrpa geekova trebala ugroziti 6,677 billiona ljudi. Ovo je po meni čista i besmislena glupost.
Ma daj molim te ovo je čista glupost, zar bi hrpa geekova trebala ugroziti 6,677 billiona ljudi. Ovo je po meni čista i besmislena glupost.
Koji nemaju sreće, upast će u crne rupe, ostali će umrijeti od žalosti!
Ajde suti molim te!
Ajde suti molim te!
Zemlja pad 10. 09. 2008., budite sigurni...
"Geekovi" su preveslali bin ladena za 1 dan i sada su ponosni!
Zato, provedite se sljedećih, i zadnjih 8 dana-jer slijedi-KRAJ!!!