Ma ja se odricem pobjede do veceras, dobra je slika i zelim dati priliku ostalima da nesto izraze...
Nova igra - Dodaj opis
- poruka: 183
- |
- čitano: 61.864
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Ma ja se odricem pobjede do veceras, dobra je slika i zelim dati priliku ostalima da nesto izraze...
dobro onda..onda ljudi navalite...nek najbolji pobijedi
još 10 min za glasanje ko bude imal najviše glasova pobjeđuje i postavlja sliku!
EDIT: i_rambo_plache je pobjednik,postavljaj sliku
još 10 min za glasanje ko bude imal najviše glasova pobjeđuje i postavlja sliku!
pa @i_ rambo _plache je pobijedio
XD
You're doing it wrong.
Inače, fora igra, samo da se na brzinu naučim to raditi.
EDIT
Aha, sad sam skužio. Znači treba onaj Motivator, sad sam skužio.
XD
You're doing it wrong.
Samo da pitam kako napraviti da mi slika bude jasnija a ne zbrkana kako je gore..
XD
You're doing it wrong.
Samo da pitam kako napraviti da mi slika bude jasnija a ne zbrkana kako je gore..
Mogu ti reći kako da slika bude bolja; Motivator.
Desni klik na thumbnail -> Copy Link Location. Otiđeš na Motivator (link ima u prvom postu ovog threada) i pod 'Choose a photo' odabereš URL i kopiraš ga u polje.
Desni klik na thumbnail -> Copy Link Location. Otiđeš na Motivator (link ima u prvom postu ovog threada) i pod 'Choose a photo' odabereš URL i kopiraš ga u polje.
Ili desni klik na thumbnail i open in new window ili tab (u FF-u je to srednja tipka misa). I onda kopiras link.
Meni radi sasvim normalno kada kopiram URL velike slike, samo što izbacim upitnik i sve poslije njega:
http://www.bug.hr/_cache/9f3adc16731a4cd258cf0f1609a706e7.jpg?rand=206311837
▼ ▼
http://www.bug.hr/_cache/9f3adc16731a4cd258cf0f1609a706e7.jpg
Evo, prošlo je 12 sati, pa bi bilo vrijeme da proglasim pobjednika.
And the winner is..... Horagio. Sve su bile podjednako dobre, ali su thumbs-upovi odlučili...
Nakon koliko sati se bira pobjednik?
Nebitno, nekad nakon nekoliko minuta nekad nakon nekoliko sati. Sve ovisi o autoru i njegovom feelingu.
Da citiram sebe:
Nije poanta u tome da ide brzo, niti da ide mega sporo, jednostavno kada 'izazivač' procijeni da je netko dovoljno dobar prijedlog dao, proglasi pobjednika, bilo to za 20 minuta ili za 20 sati.
nekih 10-ak sati ili tako nešto, kako god tebi paše
Zasad je Dannyeva najbolja, ako se ne posta bolji prijedlog do 18:00, automatski si pobjednik.