Njuškalo biseri
- poruka: 5.757
- |
- čitano: 1.616.995
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A mozda ekipi to prodje,mislim stave neki tekst "najbolja gejmerska graficka ikad!!!!!!1!!!!1" i mozda to netko popusi,ja znam ljude koji bi tak kupili auto samo da na njemu pise VW
To su za mene prevaranti i ljudi koji su meni u istom rangu sa lopovima kojima uplacujes lovu na racun i nista ne dobijes....Isti rang i isto zasluzuju po zakonu kaznu i otici malo u zatvor...Ili bar nekoga koji ce nasjesti pa ih kasnije utuči novinama po nogama...Smrad za mene
Gledam i nevjerujem
Ja takvim ljudima posaljem poruku da nebudu smijesni oko cijene.HAHHA !
Cijena bez kompjutera: 119.500 Kn
Mislim kada vec takvo sto se prodaje, neka onda to bude THE Kompjuter a ne neki 1core amd koji je star doslovce kao i panj
ako se već dopisujete s nekima,daj pejstajte tu odgovore ovakvih bisera. da se svi smijemo
Ne znam koga ova legenda pokušava zavaljati...
http://www.njuskalo.hr/pc-racunala/gaming-pc-prodaja-ili-zamjena-oglas-7072644
i7 3970X s2011 na TUF 990FX sAM3+ funkcjonira ! haha
Evo mojeg dopisivanja koje nije trajalo dugo...poslje je oglas odma izbrisan :D
Moje pitanje je bilo da mi kaze o kojoj točno se matičnoj radi...jer eto stvarno me je zanimalo :)
http://upload.slike.com/slike/yWJ0F.jpg
Ja sam 90% siguran da su to trol oglasi kao i onaj iznad sto trazi 1200 kuna za grafu koja nova dodje pola.
Ne vjerujem da je netko TOLIKI idiot da trazi takve novce za grafu koju je pregazilo vrijeme.
Da ima ljudi koji traze nebulozne cijene za neke grafe tipa 500 kuna za 9800 GT i slicno, ima. Ali ovo je totalno van pameti.
Zamisli kak se to grije...
Zamisli kak se to grije...
*NA :D
Ja sam 90% siguran da su to trol oglasi kao i onaj iznad sto trazi 1200 kuna za grafu koja nova dodje pola.
Ne vjerujem da je netko TOLIKI idiot da trazi takve novce za grafu koju je pregazilo vrijeme.
Da ima ljudi koji traze nebulozne cijene za neke grafe tipa 500 kuna za 9800 GT i slicno, ima. Ali ovo je totalno van pameti.
Vjeruj, ima TOLIKIH idiota! ;=)
Vjeruj, ima TOLIKIH idiota! ;=)
Moguce, ali ja to ne mogu zamislit.
"evo danas cu staviti svoju prastaru 4870 u prodaju, hmmmm koju cijenu da stavim....1000 kuna zvuci kao dobra cijena"
*3 mjsecea kasnije*
"hmmm jos se nije prodala, pitam se zasto"
Zato sto si totalni debil? Covjek bi mislio da bi mu nakon 3-5 mjeseci i i vise od 1000 pregleda i najmanje 20 mejlova da mu je cijena krvavo previsoka napokon sjelo da to staro sranje ne vrijedi pol tih novaca.
Zašto je to teško vjerovati, lik ima tu karticu za koju zna da ne vrijedi puno ali stavi toliku cijenu pa misli ak neka budala naleti, naleti. Ne kažem da nema prodavača koji zbilja misle da njihove prastare komponente vrijede 3-4X više od stvarne vrijednosti ali ima jako puno njih koji su svjesni i znaju pravu cijenu i žele zaraditi na nečijem neznanju i neupućenosti. Ovaj gore oglas ti je i dokaz, sve igre vrti u full HD rezi na max, to ti je lopov koji svjesno zna što radi. Ima takvih jako puno.
Možda ovaj što prodaje HD 6450 i je lopov ali ih ima dosta koji misle da ako grafička ima 2gb da vrijedi preko 1000kn.
Ako grafička od gigu vrijedi 500 logično je da ona od 2 gige vrijedi 1000
Money making tips:
2. go to http://www.njuskalo.hr/
3. register
4. Sell product for 1000kn
Nisam bas pratio, mozda je isplativije kupiti 2 od 1gb i prodati 500kn svaku.(crossfire/sli adapter gratis)
A troškovi registriranja?????
a da se ne priča da ima boljih sapphirki po 1700 :D
uz ovu u dućanu dobiješ i 2 igre
uz ovu u dućanu dobiješ i 2 igre
Ne dobije igre nego steam keyeve i opet moraš skinuti igru s weba.
Jaka stvar.
Što da rade ljudi koji nemaju FLAT ?
pa ti onda kupiš igru ako ti besplatna ne paše koju skines na free wifiju u kaficu ili kod nekog frenda :=)
pa šta fali tome?! dobiješ dvije knjige, riječnik, lampu i wirelles telefon ajde i neki blokić! ono helou :D
p.s. vidim i neke ključeve, mozda i neki jugo :D