Nibiru - Planet X

poruka: 219
|
čitano: 78.280
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smak svijeta 2012.
16 godina
neaktivan
RE: Nibiru - Planet X
Bellatrix kaže...
djdomi kaže...

kad stiže Isus?

najavljuje se ili 2012 ili 2060. ne brinite ovo ne pišem kao glupost.

nego kako to pišeš? čisto glupavo pitanje moram reći(što mogu, sam si ga otipkao). Jesi ti kada čitao Bibliju? ili Kur'an? ili Talmud?
 čitao sam jedanput u novinama o onome što ime stigme(rane Isusa) i kaže da razgovara s Isusom i da mu je zadnja poruka bila da Isus dolazi opet, a i dosta ljudi govori o tome. tzv. apokalipsa isto o tome govori(ima nešto u zadnjoj knjigi Biblije).
pročitaj!
17 godina
neaktivan
Nibiru - Planet X

Biblija je inače oličenje istine i činjenica...

17 godina
neaktivan
vjeko kaže...

Ti si pisao pa znaš...
Confucious said: A man that goes to sleep with an itchy butt wakes up with a smelly finger.
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...
vjeko kaže...

Ti si pisao pa znaš...
 Ja pročitao...
17 godina
Zippo kaže...

Dakle ako planet Nibiru putuje svoju orbitu 3600 godina,a do zemlje mu treba još samo 4 godine jel nebi on trebo bit (relativno) blizu???

Kojom se on to brzinom kreće da cjeli poznati svemir preputuje u 4 godine(jer po toj teoriji taj se planet još uvjek nevidi)

A i da se kreće tom brzinom nebi on bio u orbiti oko sunca.

Zamislite si:

5xmasa zemlja i brzina 20000x zemlje - po tom on ima gravitaciju malo manju ako ne i jednaku kao i sunce

jačina gravitacijskog polja nema nikakve veze sa brzinom nego isključivo sa masom.
inače, slažem se da bi trebao imat yebačku brzinu da dođe ovdje za 3 godine Smijeh
a onaj video rusa, kaj je snimao s mobitelom je glupost. teška..

ali, u svoj toj priči nešto ima, vrijeme će pokazat kaj. jer, starim civilizacijama po nekim pitanjima vjerujem više nego današnjim "naučnicima".
16 godina
Horagio kaže...
Zayc_17 kaže...
1domagoj1 kaže...

Što se tiče solarne oluje. Eto im sad, kad Teslu nisu podržali i financirali dok je čovjek htio razviti bežični prijenos el. energije. I da, što se tiče 2012., normalno da ćemo se dići na duhovnu razinu kad bumo svi pokrepali. Belji se

tko je rekao da bežični prijenos el. energije ne postoji? ...samo što se ne koristi.......
 Prije koju godinu sam čitao da se neki naš bavi time i dobro mu ide :D Ne koristi se samo zato što nije dorađeno do kraja inače bi neke velike firme izgubile novac.
 da, hrvat u americi Cool......da, izgubile bi jer se nemože mjeriti potrošnja struje bežićno, a to bi bio gubitak za sve kompanije za elektriku
http://www.croelite.com
17 godina
neaktivan
Nibiru - Planet X

Svi znamo do koje je tocke dosao Nikola Tesla, i ako tada nije bilo moguce uvesti besplatnu energiju bezicnim putem za masovno koristenje, kada je elektricna energija bila tek u povojima, danas je to nezamislivo. Jedini nacin da se to ostvari jest da nadju nacin kako ce ju naplacivati.

17 godina
neaktivan
Zayc_17 kaže...
Horagio kaže...
Zayc_17 kaže...
1domagoj1 kaže...

Što se tiče solarne oluje. Eto im sad, kad Teslu nisu podržali i financirali dok je čovjek htio razviti bežični prijenos el. energije. I da, što se tiče 2012., normalno da ćemo se dići na duhovnu razinu kad bumo svi pokrepali. Belji se

tko je rekao da bežični prijenos el. energije ne postoji? ...samo što se ne koristi.......
 Prije koju godinu sam čitao da se neki naš bavi time i dobro mu ide :D Ne koristi se samo zato što nije dorađeno do kraja inače bi neke velike firme izgubile novac.
 da, hrvat u americi Cool......da, izgubile bi jer se nemože mjeriti potrošnja struje bežićno, a to bi bio gubitak za sve kompanije za elektriku
 Ma ne, u ono vrijeme kad je Tesla to izumio, onda... Rečenice su bezveze složene :D Moj bed ;D
Confucious said: A man that goes to sleep with an itchy butt wakes up with a smelly finger.
16 godina
protjeran
Nibiru - Planet X

indirektno vezano uz ovu temu i značenje nibirua

Anđeo

na linku je vijest o kipu anđela starom 200 000 godina pronađenom 1969 god., i čuvano u tajnosti da se panika ne proširi među ljudima

www.ddoxy.blogspot.com I am the Lord, master of the sword
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

Anđeo

na linku je vijest o kipu anđela starom 200 000 godina pronađenom 1969 god., i čuvano u tajnosti da se panika ne proširi među ljudima

Haha! To je sa Weekly World News. Kako ste naivni...
16 godina
neaktivan

joj kakvim se vi glupostima zamarate, ti smakovi svijeta trebali su biti vec tisucu puta pa nista, i ako bude sta sad mozemo, izginemo i dobro....

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis(\__/)(='.'=)(")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature
16 godina
protjeran
vjeko kaže...
doxy kaže...

Anđeo

Haha! To je sa Weekly World News. Kako ste naivni...
 da...
ti si bio u NASI tokom razvitka ovog hoaxa pa si upućen da je laž
NITKO od nas nemože potvrdit ni zanijekat ovu vijest...

oni su našli to gore, i u redu...

malo se okani tih teorija zavjere i sve 5, (prvenstveno mislim na onu da nismo bili na mjesecu, nego je bila filmska produkcija)
17 godina
neaktivan
Nibiru - Planet X

Da se i ja slucajno malo nadovezem na temu sa jednim kratkim pitanjem, mozda je bilo kroz ove 4 strane ako je sorry.

Pretpostavimo da su Maye to nesto izracunali sto bi se po njima  trebalo desiti 21.12.2012, pitanje je, kako su Maye znale sistem na koji mi mjerimo vrijeme pa da su mogli tako nesto uzracunati :) Nisu mogli znati tu prekretnicu između stare i nove ere, odnosno da znaju da tamo neka civilizacija mjeri od rođenja Krista. Tako da ovo propada u vodu ko olovo ;) kako ovo objasnjavaju zagovornici apokalipse :D

17 godina
neaktivan
Nibiru - Planet X
Remijus kaže...

Da se i ja slucajno malo nadovezem na temu sa jednim kratkim pitanjem, mozda je bilo kroz ove 4 strane ako je sorry.

Pretpostavimo da su Maye to nesto izracunali sto bi se po njima  trebalo desiti 21.12.2012, pitanje je, kako su Maye znale sistem na koji mi mjerimo vrijeme pa da su mogli tako nesto uzracunati :) Nisu mogli znati tu prekretnicu između stare i nove ere, odnosno da znaju da tamo neka civilizacija mjeri od rođenja Krista. Tako da ovo propada u vodu ko olovo ;) kako ovo objasnjavaju zagovornici apokalipse :D

Nisu.
Izračunali su da će se to dogoditi za tolko godina, oni su imali svoje "ere"
Bilo je u ovoj temi objašnjeno kako su oni dijelili razdoblja, 2012. je "kraj" sadašnjega.
Potraži ako ti se da.
17 godina
neaktivan
Zayc_17 kaže...
Horagio kaže...
Zayc_17 kaže...
1domagoj1 kaže...

Znam da postoji, ali da je Tesla imao priliku u ono vrijeme to razviti i dovršiti, tko zna gdje bi bili danas. Na to sam ciljao.
Nažalost, da, sve se vrti oko novca.
"Tako je" - povikase seljaci i slozno glavama razbise zid
16 godina
protjeran
Remijus kaže...

maye su imali 2 kalendara
jedan svoj od 260 dana koji je bio u nekom duhovno/astronomskom smislu (tak nekaj)
i drugi kalendar koji im je služio za mjerenje stvarnih dana radi poljoprivrede i tih stvari...taj kalendar je ISTI ko i naš, u biti ima jedna razlika pa i nisu isti...a to je da je njihov kalendar TOČNIJI od našeg za 8 sekundi...
npr. mi u 4 godine napravimo jedan dan zaostatka...oni nemaju toga...
dan danas je misterij KAKO i OD KUD su oni napravili tako precizan i točan kalendar, na koju foru su tako savršeno računali vrijeme
17 godina
Remijus kaže...

zašto? nisu se maye ravnale prema našem nego mi (očito) po njihovom kalendaru.. mi smo izračunali da će nešto bit tad i tad transformacijom njihovog kalendara u naš..

živi bili pa vidjeli Smijeh
16 godina
protjeran
Nibiru - Planet X

hehe

daj gledajte

NEMA transformacije kalendara

njihov "poljodjelski" ilitiga svakodnevni je isti kao i naš, ustvari naš kao njihov...samo malo precizniji...8 sekundi po danu točniji

17 godina

nisi me skužio no nema veze Belji se

17 godina
neaktivan
doxy kaže...
dan danas je misterij KAKO i OD KUD su oni napravili tako precizan i točan kalendar, na koju foru su tako savršeno računali vrijeme
 očigledno ga nije autorizirao papa niti cezar Smijeh
mama ti je biljna uš
17 godina
Zayc_17 kaže...
Horagio kaže...

Tako je. Iz istog razloga su ukinuli i televiziju, radio i mobitele, jer su isto bezicni i tesko ih je mjeriti. Smijeh
Ajd ljudi ne pisite takve gluposti. Ne koristi se samo zato jer radi prilicno lose, radi na vrlo malom dometu (nekoliko metara), a cak i na tom malom dometu ima velike gubitke. Uz to treba i ogromnu antenu. Tako nesto jednostavno nikome ne treba.
Think locally, act globally...
16 godina
SupremeCommander kaže...
Zayc_17 kaže...
Horagio kaže...

Tako je. Iz istog razloga su ukinuli i televiziju, radio i mobitele, jer su isto bezicni i tesko ih je mjeriti. Smijeh
Ajd ljudi ne pisite takve gluposti. Ne koristi se samo zato jer radi prilicno lose, radi na vrlo malom dometu (nekoliko metara), a cak i na tom malom dometu ima velike gubitke. Uz to treba i ogromnu antenu. Tako nesto jednostavno nikome ne treba.
 haha, pa zato plačamo pretplatu za tv, bonove za mob, a radio besplatno(a što za radio misliš platiti?? ,postaju?). a za struju, to je samo tvoje mišljenje, malo se informiraj uokolo pa češ znat.
http://www.croelite.com
16 godina
neaktivan
Zippo kaže...

Dakle ako planet Nibiru putuje svoju orbitu 3600 godina,a do zemlje mu treba još samo 4 godine jel nebi on trebo bit (relativno) blizu???

Kojom se on to brzinom kreće da cjeli poznati svemir preputuje u 4 godine(jer po toj teoriji taj se planet još uvjek nevidi)

Zamislite si:

5xmasa zemlja i brzina 20000x zemlje - po tom on ima gravitaciju malo manju ako ne i jednaku kao i sunce

Neću ulaziti u raspravu da li je istina ili laž, no ima jedna stvar koja me golica a to je - zar vama nije čudno to da je netko uspio zabilježiti ponavljanje nekog fenomena u vremenskim razdoblju 3600 godina? Mislim koliko čovjek u prosjeku živi godina? Ajmo reći 50 godina ako znamo da je životni vijek u prošlosti bio malo drugačiji nego ovaj danas. Pa koliko se to generacija uspjelo izmijeniti u tih 3600 godina i onda je tamo netko kao uspio skužiti da se taj ciklus javlja svakih 3600 godina??? Pitanje je koliko se puta do sada on pojavio? Ma... Meni to sve skupa nekako izleda kao priče za malu djecu
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.5.2009 23:08 (Stimulans).
16 godina
neaktivan
Nibiru - Planet X

frendica mi je krv popila s tim teorijama o tom planetu...i kak na njemu žive nekakva bića koja su kao mi...i crpe našu energiju blabla...

Ante,Ante...nicht Darinka xD
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.5.2009 23:00 (anshika05).
16 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

frendica mi je krv popila s tim teorijama o tom planetu...i kak na njemu žive nekakva bića koja su kao mi...i crpe našu energiju blabla...

Očito je frendica jako upućena u te stvariOsmijeh
16 godina
neaktivan
doxy kaže...

maye su imali 2 kalendara
jedan svoj od 260 dana koji je bio u nekom duhovno/astronomskom smislu (tak nekaj)
i drugi kalendar koji im je služio za mjerenje stvarnih dana radi poljoprivrede i tih stvari...
 ha, ha apsolutno netočno

Maje su imale 21 kalendar, za 16 se zna čemu su sužili dok preostalih 5 još nitko nije odgonetnuo. Neki od poznatijih su T’zolk’in-260 dana, čuva harmonijski odnos između ljudi, Sunca, Sunčevog sistema...; Haab-glavni sekularni kalendar 365 dana; Dugi ciklus-ciklus linearnog vremena, Ixim Tun-kalendar prirodnih ciklusa 130 dana; Mom Tun-180 dana; Ix Tun-mjesečev kalendar itd.
16 godina
neaktivan
Stimulans kaže...
anshika05 kaže...

Očito je frendica jako upućena u te stvariOsmijeh
 da,a onda je svizac zamotao čokoladu u omot
Ante,Ante...nicht Darinka xD
16 godina
neaktivan
Stimulans kaže...
Zippo kaže...

Zamislite si:

Neću ulaziti u raspravu da li je istina ili laž, no ima jedna stvar koja me golica a to je - zar vama nije čudno to da je netko uspio zabilježiti ponavljanje nekog fenomena u vremenskim razdoblju 3600 godina? Mislim koliko čovjek u prosjeku živi godina? Ajmo reći 50 godina ako znamo da je životni vijek u prošlosti bio malo drugačiji nego ovaj danas. Pa koliko se to generacija uspjelo izmijeniti u tih 3600 godina i onda je tamo netko kao uspio skužiti da se taj ciklus javlja svakih 3600 godina??? Pitanje je koliko se puta do sada on pojavio? Ma... Meni to sve skupa nekako izleda kao priče za malu djecu
Isto kako su znali da suncev sustav ima 10 planeta, prije 4000godina. Isto kao sto je njihov kalendar naj tocniji od svih i ostvarilo se sve sto su prognozirali na kalendaru(govorim o mayanima)..  Tako da su sigurno nalazili nacin i za to mjerenje od 3600 godina..

Za ovo sto kazes, onda moze bit da je cijela povijest mayana sumljiva isto tako i svih ostalih civilizacija koja su bila pametnija nego mi danas..
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.5.2009 2:42 (Magger).
16 godina
protjeran
Nibiru - Planet X

maye nisu postojale(new age conspiracy theory) Cool

:S

16 godina
neaktivan
Nibiru - Planet X

jos jedan zanimljiv video gdje je covjek na Google Sky-u nasao Nibiru...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smak svijeta 2012.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice