Dakle kod mene u firmi radi lik koji je nekih 50-60 godina i koji toliko smrdi da mi se povraća svaki dan kad ga vidim i osjetim. Dakle lik nakon WC-a samo izađe van i ne pere ruke uopće. Ne presvlači se i ne tušira valjda nikad. Hodnik i WC smrde više od pola sata nakon što on izađe. Dakle ne mora ni vršiti nuždu jednostavno trag za njim zaudara. A kad si podgrije hranu u zajedničkoj mikrovalnoj to je užas. Uz njegov smrad još zasmrdi i s tom hranom, ne znam kako hrana može toliko smrditi. No hrana je najmanje bitna u toj priči. Firma ima oko 650 zaposlnih i imamo pravila oblačenja i slične šeme ali ovo se tolerira godinama i prije nego sam se ja zaposlio. A osoba koja je problem niti je voditelj, niti je ekstra radnik ni ništa što bi moglo opravdati takvo ponašanje tj. nema opravdanja za ne držanje osobne higijene. Kolege koji rade s njim u uredu to trpe jer im je nugodno!? Ja više ne želim trpiti da se osjećam prljavo jer ne znam koju je on kvaku dodirnio sa svojim prljavim rukama i ne želim pokupiti bolest neku što moram dijeliti WC i zajedničke prostorije s njim.
Molim vas neki savjet jer ovo više nije normalno.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Anonimna ili sluzbena predstavka HR-u/kadrovskoj. Let your problem be their problem.
Anonimna ili sluzbena predstavka HR-u/kadrovskoj. Let your problem be their problem.
Ja sam uvjeren da su oni svjesni tog problema. Jedino je problem kako dostaviti pismo u HR odjel. Ne mogu im baciti pismo pred vrata hehe
Ja sam uvjeren da su oni svjesni tog problema. Jedino je problem kako dostaviti pismo u HR odjel. Ne mogu im baciti pismo pred vrata hehe
Poštom s naznakom "za HR odjel", a slova izrezana iz novina, onako.. ko otmičari. Za ovaj slučaj je dobro imati polipe u nosu pa ne osjećaš mirise.
Poštom s naznakom "za HR odjel", a slova izrezana iz novina, onako.. ko otmičari. Za ovaj slučaj je dobro imati polipe u nosu pa ne osjećaš mirise.
Poštom poslati, a isprintano na printeru?
Znaci definitivno anonimno? Ili poštom ili u nekkav suggestion box. Nemoj misliti da su svjesni problema, BUDI SIGURAN da su svjesni problema; samo od sebe se neće riješiti, a ljeto stiže...
Smart ass...
Poštom poslati, a isprintano na printeru?
a može i tako, jedino nema onaj dojam old fashion prijeteće anonimnosti kao što su izrezana slova, u stilu "iMa dA LiK MiriŠI zA 5 DAna iLIŠaLJEmo odreZANo uHO"
Ima jedan lik kod mene u selu koji isto tak smrdi već nekih 30 godina.
Radio je u jednoj firmi na bageru, i u jednoj građevniskoj firmi.
Ne znam kak su ga ljudi mogli trpiti.
Uglavnom, kak je dobio otkaz, sad radi kod jednog lika na farmi, i lik ga je kad mu je prekipjelo s djoš dvojicom u hvatio, skinuli su ga i oprali ga miniwashom.
Sad ga tjera da se redovito pere, ali ovaj svim silama to izbjegava.
Inače, lik ima kuću katnicu (novogradnja) i nikad nije ništa unutra složio, sve je novce uvijek zapio.
Uglavnom, ima samo jednu sobu, i u njoj spava, ima stol, kuhinju, ali nema pod, nego je na goloj zemlji, i nasred sobe je iskopao rupu u zemlji u koju vrši nuždu
Vjerujte mi, bolje da to ne vidite, ispovraćali bi se instantno....
Kuća katnica bez poda?
Da, deka je napravljena samo na desnoj strani kuće, a s lijeve strane je napravljen samo zabetonirani obrug jer je taj dio bio namijenjen za stepenice prema dolje (kuća je uzdignuta na mali brijeg.
Međutim, kak nikad nije nastavio s radovima, samo se tu smjestio, a s prednje strane nema ni prozore, nego zabijeni najlon.
Pozdrav
Ljudi ,mislim da tu nke velike pomoci nema ... lik ima kazete 60-ak godina ... vjv je i prije zivio u takvim uvjetima mozda i u neimastini,a mozda je ipak samo tako dogojen ... i znate kako se kaze ...voćka se ravna dok je mlada...tesko da ce netko uspjeti njega sada ispraviti da bude uredan i ponovo ga preodgojiti... msm da je to stvar odgoja ..tko se navikao navikao se ko nije i nece ...
nmg zamislit situaciju da legnem u krevet a da se prije ne otusiram ...
Imao sam i ja slicnog kolegu ali ipak urednjeg i opet san šizija ... vani je bilo -10 mora osam voziti sa malo otvorenim prozorom od auta jer mi se povracalo od njegovog zadaha ...
I onda sam puko ...imam svoje granice i jako su velike al nisam mogo vise...jedno jutro sam ispalio i reko mu pocmi prat zube ili vise necu s tebon radit .... sva srea bija je mlađi bilo mu je neugodno i otada su se neke stvari promjenile ...ocito je skuzija da naginjem glavu k prozoru i da mi se stvara nagon povračanja ...
Mozda bi upalilo to da ga izgvrneš toj sramoti ..msm grozan čin al jbt nemos trpit nešto i jos imat rizik od oboljevanja zbog nekog vindfakera ...