Neuredan i smrdljivi kolega

poruka: 11
|
čitano: 2.774
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Dakle kod mene u firmi radi lik koji je nekih 50-60 godina i koji toliko smrdi da mi se povraća svaki dan kad ga vidim i osjetim. Dakle lik nakon WC-a samo izađe van i ne pere ruke uopće. Ne presvlači se i ne tušira valjda nikad. Hodnik i WC smrde više od pola sata nakon što on izađe. Dakle ne mora ni vršiti nuždu jednostavno trag za njim zaudara. A kad si podgrije hranu u zajedničkoj mikrovalnoj to je užas. Uz njegov smrad još zasmrdi i s tom hranom, ne znam kako hrana može toliko smrditi. No hrana je najmanje bitna u toj priči. Firma ima oko 650 zaposlnih i imamo pravila oblačenja i slične šeme ali ovo se tolerira godinama i prije nego sam se ja zaposlio. A osoba koja je problem niti je voditelj, niti je ekstra radnik ni ništa što bi moglo opravdati takvo ponašanje tj. nema opravdanja za ne držanje osobne higijene. Kolege koji rade s njim u uredu to trpe jer im je nugodno!? Ja više ne želim trpiti da se osjećam prljavo jer ne znam koju je on kvaku dodirnio sa svojim prljavim rukama i ne želim pokupiti bolest neku što moram dijeliti WC i zajedničke prostorije s njim.
Molim vas neki savjet jer ovo više nije normalno.

13 godina
Re: Neuredan i smrdljivi kolega

Anonimna ili sluzbena predstavka HR-u/kadrovskoj. Let your problem be their problem.

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
17 godina
Jovanka kaže...

Anonimna ili sluzbena predstavka HR-u/kadrovskoj. Let your problem be their problem.

Ja sam uvjeren da su oni svjesni tog problema. Jedino je problem kako dostaviti pismo u HR odjel. Ne mogu im baciti pismo pred vrata hehe

14 godina
ParaNO1d kaže...
Jovanka kaže...

Ja sam uvjeren da su oni svjesni tog problema. Jedino je problem kako dostaviti pismo u HR odjel. Ne mogu im baciti pismo pred vrata hehe

Poštom s naznakom "za HR odjel", a slova izrezana iz novina, onako.. ko otmičari. Za ovaj slučaj je dobro imati polipe u nosu pa ne osjećaš mirise.

17 godina
ante_etna kaže...
ParaNO1d kaže...
Jovanka kaže...

Poštom s naznakom "za HR odjel", a slova izrezana iz novina, onako.. ko otmičari. Za ovaj slučaj je dobro imati polipe u nosu pa ne osjećaš mirise.

Poštom poslati, a isprintano na printeru?

13 godina
ParaNO1d kaže...
Jovanka kaže...

Znaci definitivno anonimno? Ili poštom ili u nekkav suggestion box. Nemoj misliti da su svjesni problema, BUDI SIGURAN da su svjesni problema; samo od sebe se neće riješiti, a ljeto stiže...

ante_etna kaže...

Smart ass...

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
14 godina
ParaNO1d kaže...

Poštom poslati, a isprintano na printeru?

a može i tako, jedino nema onaj dojam old fashion prijeteće anonimnosti kao što su izrezana slova, u stilu "iMa dA LiK MiriŠI zA 5 DAna iLIŠaLJEmo odreZANo uHO"

9 godina
neaktivan

Ima jedan lik kod mene u selu koji isto tak smrdi već nekih 30 godina.

Radio je u jednoj firmi na bageru, i u jednoj građevniskoj firmi.

Ne znam kak su ga ljudi mogli trpiti.

Uglavnom, kak je dobio otkaz, sad radi kod jednog lika na farmi, i lik ga je kad mu je prekipjelo s djoš dvojicom u hvatio, skinuli su ga i oprali ga miniwashom.

Sad ga tjera da se redovito pere, ali ovaj svim silama to izbjegava.

Inače, lik ima kuću katnicu (novogradnja) i nikad nije ništa unutra složio, sve je novce uvijek zapio.

Uglavnom, ima samo jednu sobu, i u njoj spava, ima stol, kuhinju, ali nema pod, nego je na goloj zemlji, i nasred sobe je iskopao rupu u zemlji u koju vrši nuždu 

Vjerujte mi, bolje da to ne vidite, ispovraćali bi se instantno....

Kruha i igala...
16 godina

Kuća katnica bez poda? 

9 godina
neaktivan

Da, deka je napravljena samo na desnoj strani kuće, a s lijeve strane je napravljen samo zabetonirani obrug jer je taj dio bio namijenjen za stepenice prema dolje (kuća je uzdignuta na mali brijeg.

Međutim, kak nikad nije nastavio s radovima, samo se tu smjestio, a s prednje strane nema ni prozore, nego zabijeni najlon.

Kruha i igala...
14 godina

Pozdrav

Ljudi ,mislim da tu nke velike pomoci nema ... lik ima kazete 60-ak godina ... vjv je i prije zivio u takvim uvjetima mozda i u neimastini,a mozda je ipak samo tako dogojen ... i znate kako se kaze ...voćka se ravna dok je mlada...tesko da ce netko uspjeti njega sada ispraviti da bude uredan  i ponovo ga preodgojiti... msm da je to stvar odgoja ..tko se navikao navikao se ko nije i nece ...

nmg zamislit situaciju da legnem u krevet a da se prije ne otusiram ...

Imao sam i ja slicnog kolegu ali ipak urednjeg i opet san šizija ... vani je bilo -10 mora osam voziti sa malo otvorenim prozorom od auta jer mi se povracalo od njegovog zadaha ...

I onda sam puko ...imam svoje granice i jako su velike al nisam mogo vise...jedno jutro sam ispalio i reko mu pocmi prat zube ili vise necu s tebon radit .... sva srea bija je mlađi bilo mu je neugodno i otada su se neke stvari promjenile ...ocito je skuzija da naginjem glavu k prozoru i da mi se stvara nagon povračanja ...

Mozda bi upalilo to da ga izgvrneš toj sramoti ..msm grozan čin al jbt nemos trpit nešto i jos imat rizik od oboljevanja zbog nekog vindfakera ...

Može
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice