večer ljudi...dosta stresna noć za mene ima sam prometnu
Sta je bilo?
ma ćaća mi se zabio u neku žensku šta pojma vozit nema...vezan sam bio pa sam dobro proša sve je uredu osim natečenog rebra.ništa strašno tribam samo mirovat
večer ljudi...dosta stresna noć za mene ima sam prometnu
Sta je bilo?
ma ćaća mi se zabio u neku žensku šta pojma vozit nema...vezan sam bio pa sam dobro proša sve je uredu osim natečenog rebra.ništa strašno tribam samo mirovat
Ništa. Nacrtaj si rijeku i udavi se.
Bog ti je dao mozak. Koristi ga.
Još se mučiš s ozvučenjem automobila?
da...
trebam nešto za svakodnevnu upotrebu...nešto slabo i jeftino...
Šta bi radije vozili
11 | traktor |
---|---|
2 | kombajn |
Sretan novi dan.
Šta bi radije vozili
glupo pitanje...
u garaži ferguson imt 539
Kod mene tomo vinkovic i vladimirec t25
Kod mene tomo vinkovic i vladimirec t25
dobri traktori...al moj ferguson meni najdraži :) nebi ga mijenjajo za novog john deera
Stani, cujem svoje srce
kako za njom vice
alkohol je logican
nastavak te price...
Laku noć................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Ima ko iz zg mozda viska punjac za android?
Vecer.
Odoh u krpe.
Noć svima
Ajmo ekipa s ruba društva, Night Club je otvoren, eksplicitni sadržaji su zabranjeni.
Dobra večer svima....
Ajmo ekipa s ruba društva, Night Club je otvoren, eksplicitni sadržaji su zabranjeni.
Dobra večer svima....
Večer i tebi.. Naravno!
Ništa labavo.. !
Večer i tebi.. Naravno!
Ništa labavo.. !
Ma ekipa se raspusti a XXX je zauzet.
Večer gansteri...
Večer gansteri...
Di si ti trudbeniče? Smjena ili leđero?
Di si ti trudbeniče? Smjena ili leđero?
Domaćica legero sutra cijeli dan...
Kod tebe?
Kod tebe?
Opaki ritam, naganjam rokove kje nemogu stići ni pod razno i sad treba razmisliti koga zahebati i predati dva dana kasnije.
Opaki ritam, naganjam rokove kje nemogu stići ni pod razno i sad treba razmisliti koga zahebati i predati dva dana kasnije.
Slatka dilema netko bu dobil po tamburi...
Slatka dilema netko bu dobil po tamburi...
Nekako ću se iskoprcati. Najbolji je način uvjeriti nekoga da umjesto tebe inicira promjene i kupiš još koji dan.
Nekako ću se iskoprcati. Najbolji je način uvjeriti nekoga da umjesto tebe inicira promjene i kupiš još koji dan.
Čitam u onoj temi vaše fotke lik kreče s provokacijama prema Bakši sad je gotovo...
Kod tebe?
Bok svim nehrkalicama, šta je bilo kakva panika zakazo tokarski stroj ili o čem se radi.
Gdje se ti skrivaš nehrkalico stara?
Bok svim nehrkalicama, šta je bilo kakva panika zakazo tokarski stroj ili o čem se radi.
Ma da je barem to. Puno projekata a premalo dana.
Čini mi se ovu večer mario i tiby vode kolo
Večer ljudi.
Vidim da niste baš nešto aktivni.
Jeli ovo slučajnost ili obnova jednog prijateljstva?