- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vecer svima
Večer ljudovi. :D
Ima koga za COD 2 preko Garene ?
Bok svim nehrkalicama, no krasno voziš se u Heliču baš zgodno drugi put ne bude ništ čudno ak pošalješ snimku iz recimo F-16 jel.
Bok svim nehrkalicama, no krasno voziš se u Heliču baš zgodno drugi put ne bude ništ čudno ak pošalješ snimku iz recimo F-16 jel.
Hahaha... Pa ako budem imao priliku voziti se u F-16 (ili Gripenu, svejedno) i ako budem imao fotić pored sebe, očekujte i tu snimku!
Hahaha... Pa ako budem imao priliku voziti se u F-16 (ili Gripenu, svejedno) i ako budem imao fotić pored sebe, očekujte i tu snimku!
Kolko ja vidim to je UH-1 Huey helič, jel ili neka njegova novija varijanta možda če ga znat ovak na daljinu može se fulat lako.
Kolko ja vidim to je UH-1 Huey helič, jel ili neka njegova novija varijanta možda če ga znat ovak na daljinu može se fulat lako.
Da! Riječ je o Bellovom UH-1 heliću s kojim su jučer pripadnici austrijskog kontigenta koji djeluje u sklopu EUFOR-a, dopremili hranu i lijekove u dvije susjedne, prometno blokirane općine.
Ja sam poslužio kao prevoditelj (s ENG na HR) pošto nitko iz lokalnog stožera Civilne zaštite ne barata niti jednim stranim jezikom.
Našao sam se u pravo vrijeme na pravom mjestu i eto... Prilika koju nipošto nisam smjeo propustiti!
Nije lose, mogao bih i cesce citati na mobu :)
U sat i pol 7% baterije uzme...
Niko nije bil raspolozen za streljanje :/
A bas ste curice :P
Ajd bok.
streljo bi ja tebe da imam bržiju vezu :)
streljo bi ja tebe da imam bržiju vezu :)
kaj si na dial up-u ? :)
edge...
edge...
al sutra sam na 21mbits i boli me lulek
Pozdarav, Nisam pisao jos u ovoj novoj temi, nije me bilo.....bilo me ali mi mrsko pisati
Vecer, ´novo?
novog?
evo imam nove čarape :)
novog?
evo imam nove čarape :)
ja sam fapa maloprije xD

Poz raja .. sta se radi.. :)
Da ne zna neko dobar hosting?
Večer ekipa, sutra se rani na posao, a kad vidim temperaturu sve mi se neide.
Ahoj!
OPEN!
Dobra večer!
večer :)
Pozz ekipica!
Dal netko zna nekoga tko se bavi otkupom laptopova ( ispravno/neispravno ) neka mi se javi u inbox.
Ili ako je netko od povjerenja pa da mi pogleda što ne valja sa laptopom. Ja ću sama srediti lapotop samo da mi netko kaže šta točno ne valja.
bok
@mario - nemam nista protiv njih, imam protiv tih brzopleto sklepenih pravila...
ko da slazu pravila za par dana unaprijed, a ne za jedno dulje vrijeme...
Pozz ekipica!
Dal netko zna nekoga tko se bavi otkupom laptopova ( ispravno/neispravno ) neka mi se javi u inbox.
Ili ako je netko od povjerenja pa da mi pogleda što ne valja sa laptopom. Ja ću sama srediti lapotop samo da mi netko kaže šta točno ne valja.
:D
dobro pitanje, sto tocno ne valja ? :D
bok
@mario - nemam nista protiv njih, imam protiv tih brzopleto sklepenih pravila...
ko da slazu pravila za par dana unaprijed, a ne za jedno dulje vrijeme...
Ja ih razumijem, barem dijelom. Naravno da im je cilj imati više pretplatnika. Uvijek se može odigrati neka varijanta i bez pretplate.
Večer svima...