Ja cekam Harrya i Hobbita a i Jack Sparowa samo mi glupo sto nema ostalih glumaca u filmu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja cekam Harrya i Hobbita a i Jack Sparowa samo mi glupo sto nema ostalih glumaca u filmu
A neznam... meni je svejedno, dok god je Jack u filmu... :)
Ali nebi bilo lose opet vidit Elizabeth 
[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer ||| Follow me - @bmarasovic
Ja volim kad su nastavci,da su nastavci sa prvobitnim glumcima.Neznam jesi gledo Death Race(ak nisi obavezno) sa J.Stathamom sad izasla dvojka bez njega sa likom koji jbg slici njemu...ono
Ja volim kad su nastavci,da su nastavci sa prvobitnim glumcima.Neznam jesi gledo Death Race(ak nisi obavezno) sa J.Stathamom sad izasla dvojka bez njega sa likom koji jbg slici njemu...ono
Skinuo, prebacio na mob. Nisam jos pogledao, moga bih sutra...
Kaze prijatelj da je film sranje...
[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer ||| Follow me - @bmarasovic
Death Race je extra(prvi dio) ovaj drugi sto je skoro izaso je veoma losa kopija prvog djela,bezze i to bez Jasona
Nije valjda da filmove gledas na mobu??
Death Race je extra(prvi dio) ovaj drugi sto je skoro izaso je veoma losa kopija prvog djela,bezze i to bez Jasona
Nije valjda da filmove gledas na mobu??
Gledam ih na Desireu... i nije to ni lose... :)
Ja nebi moga,na Desireu gledam spotove i neke isjecke,trailere ali film....mada nisam ni pokusao.
Ev upravo sam vidio Angry Birds za PC
a trazim jednu aplikaciju za android(pro verziju) al nikako da nadjem 
Ja nebi moga,na Desireu gledam spotove i neke isjecke,trailere ali film....mada nisam ni pokusao.
Ev upravo sam vidio Angry Birds za PC
a trazim jednu aplikaciju za android(pro verziju) al nikako da nadjem 
Lipo kad idem leci pogledam koju seriju ili film...
Za aplikaciju pogledaj na 4shared, getandroidstuff.com ili ipmartforums...
LN
jel ima koga? ja evo učim pa nema spavanja
I ja sam ostao budan.
Uskoro ću pogledati Dr. House-a :)
Blah, jako mi se igra HL2 EP3 :(
Čuo sam da će krajem godine....
Dobra večer!
I meni jako... T-Com?
I meni jako... T-Com?
jaooo i meni je spor :(
propusnost mi je 16mbit-a (ili 12 ne znam) :)
a dobijam 4... taman koliko i plaćam :) sada je oko 2...
I meni jako... T-Com?
jaooo i meni je spor :(
propusnost mi je 16mbit-a (ili 12 ne znam) :)
a dobijam 4... taman koliko i plaćam :) sada je oko 2...
I meni se vuče :/
T-Com...
Optima FTW. 
BTW. Večer....
Večer!
Vidim da se Buffer opet zakačio s Dragom... 
Koji esej?
Večer!
Link
Ivane, ma, eno, pogledaj u Bircu...
Za skolu je
Ja idem lagano, procitan je Tad Williams, pa sutra mozda odem po zadnju knjigu. I u algoritam, nadam se svemu tome, jer ce bti zaposlen dan, jako zaposlen dan. A i vuce se net.
Ivane, ma, eno, pogledaj u Bircu...
Za skolu je
Pretpostavljam da ne ćeš napravit... 
večer svima :)
Večer!
Link
Ja tu ne vidim Buffera...
B-)
ššššš... znate ovaj zvuk? zvuk surfanja internetom! ------- eXtreme_pWna preko mene daje TD
Click Jack = Elite N00b = Buffer Overflow
Click Jack = Elite N00b = Buffer Overflow
Znam, ali ga ne vidim na linku koji si dao tj., na toj stranici...