Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.699.116
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
15 godina
odjavljen
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
rooswelt1991 kaže...

Zajebavam se cijeli dan sa kučištem, da postavim ledicu pored power tipke da što više osvjetljava, i na kraju slomim taster od power tipke{#}

I normalno, sutra ništa ne radi, tako da opet neću završiti case do ponedeljka{#}

Znam kako je kad ti fali dijelova u subotu popodne i nedjelju {#}

14 godina
Nello kaže...

Vidio sam... Ja sam uvijek voljan pomoći koliko mogu. {#} A kako si znao da ću nekog pomagat? Si vidovit?

Ti si ozbiljan čovjek nisi poput ove dvojice koji stalno rade neke smicalice (istina XXX nas uvijek raspoloži dobrim umjetničkim uradcima).{#}

rooswelt1991 kaže...

Zajebavam se cijeli dan sa kučištem, da postavim ledicu pored power tipke da što više osvjetljava, i na kraju slomim taster od power tipke{#}

I normalno, sutra ništa ne radi, tako da opet neću završiti case do ponedeljka{#}

Ako imaš zvono na ulazu u stan onda lijepo skini prekidač za zvono i evo ga. Bauhaus ti radi sutra, radi i tehnomax u King Crossu. Uvijek možš kupiti neki shit od kućišta za 120 kn i iz njega izvaditi tipkalo. Mad moj prijedlog je prekidač za zvonce.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
13 godina
protjeran
Za nespavalice (22h - 06h)

Vecer slozite mi konfu od 3500 kn, za gaming, net i skolu.

17 godina
mario.L_hr kaže...
rooswelt1991 kaže...
zajebavam se cijeli dan sa kučištem, da postavim ledicu pored power tipke da što više osvjetljava, i na kraju slomim taster od power tipke{#}

Ako imaš zvono na ulazu u stan onda lijepo skini prekidač za zvono i evo ga. Bauhaus ti radi sutra, radi i tehnomax u King Crossu. Uvijek možš kupiti neki shit od kućišta za 120 kn i iz njega izvaditi tipkalo. Mad moj prijedlog je prekidač za zvonce.

HAHAH ma neću rastavljati zvonce radi par dana. riješio sam to na kreativan način, izvukao dvije žice van, i spajam kad trebam{#}

Inaće radi se o mom super projektu kojeg radim več neko vrijeme{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
moderator

trebam plexi, gdje ima jeftino u zg?

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................na glupa pitanja odgovaram sa: ke????
13 godina
odjavljen
Nova Forma Selska.
14 godina
neaktivan

Vecer :)

Say Hello To My Little Friend
17 godina
XXX-Man kaže...

Naruči iz zeline, firma se zove "prozirni namještaj"

Diplomat kaže...
Nova Forma Selska.

E da, neki dan sam saznao, da zapravo nova forma, nabavlja sve od ove gore navedene firme{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
moderator
Diplomat kaže...
Nova Forma Selska.

ok, pogledat ću...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................na glupa pitanja odgovaram sa: ke????
13 godina
odjavljen
A joj složite mi konfu, pa nisi došao u Konzum po Parizer...
15 godina
moderator
rooswelt1991 kaže...

misliš da se isplati za komad 50x50?

14 godina
martino kaže...

Vecer slozite mi konfu od 3500 kn, za gaming, net i skolu.

Kriva tema, mi slažemo samo ultra uber skupe konfiguracije bez obzira na svrhu. Postaj u Sklapanje PC konfiguracija i negdje u rečenicu ubaci molim.

rooswelt1991 kaže...

HAHAH ma neću rastavljati zvonce radi par dana. riješio sam to na kreativan način, izvukao dvije žice van, i spajam kad trebam{#}

Ona s vodenim hlađenjem.{#}

XXX-Man kaže...

Pitaj rooswelt1991-a, mislim da to riješite s 15 minuta straha i pivom poslije.

13 godina
odjavljen
XXX jesi iz ZG, otiđi do Forme pa vidi ...
17 godina
XXX-Man kaže...
rooswelt1991 kaže...

misliš da se isplati za komad 50x50?

Nope. AKo hoćeš samo jedan komadić, izrezan u pravokutnom obliku, Odi u novu formu.

ALi definitivno ti preporučam da odeš u Prozirni namještaj jednom, toliko sam stvari vidio tamo, da sam na kraju potršio 3 puta više nego sam mislio{#}

mario.L_hr kaže...
rooswelt1991 kaže...

Ona s vodenim hlađenjem.{#}

Ne, taj je trenutno u stečaju{#}

Onaj sa sastvaljanjem konfe u xbox360 kučištu{#}

15 godina
neaktivan

Idem ja, laku noć... {#}

14 godina
rooswelt1991 kaže...

Ne, taj je trenutno u stečaju{#}

Onaj sa sastvaljanjem konfe u xbox360 kučištu{#}

U stečaju??? Kao to da nisi obavijestio nas, savjetnike, od kud ćemo se mi naplatiti?{#}

15 godina
moderator
rooswelt1991 kaže...

Nope. AKo hoćeš samo jedan komadić, izrezan u pravokutnom obliku, Odi u novu formu.

ALi definitivno ti preporučam da odeš u Prozirni namještaj jednom, toliko sam stvari vidio tamo, da sam na kraju potršio 3 puta više nego sam mislio{#}

ne, hoću okrugli :)

budem jednom kad ću bit u onom kraju...

netko mi je rekao i daje negdje u okolici zg neka firma gdje rade plexi, čini mi se u samoboru il tako nešto...al ne sjećam se više

13 godina
odjavljen
Mario Bog će da ti plati! :)
17 godina
XXX-Man kaže...
rooswelt1991 kaže...

ne, hoću okrugli :)

budem jednom kad ću bit u onom kraju...

netko mi je rekao i daje negdje u okolici zg neka firma gdje rade plexi, čini mi se u samoboru il tako nešto...al ne sjećam se više

Ovako ti to ide:

ovi u Zelini su ti glavni uvoznik; i svi uzimaju od njih. Pa sad znaš kakav je omjer cijena{#}

Sad bi vam dao slike pcbox330, ali nemam fotića (to jest nemam kabla, izgubio se negdje doma) a slike sa mobitelom se baš i nevide najbolje...

14 godina
Diplomat kaže...

Priča mog života, ubuduće prvo lovu na sunce onda savjetujem.

17 godina
mario.L_hr kaže...
Diplomat kaže...

Priča mog života, ubuduće prvo lovu na sunce onda savjetujem.

Zamoli domagoja da ti ispod avatara stvai "donate" gumb{#}

15 godina
moderator
mario.L_hr kaže...

odustani od predlaganja linuxa, vidiš da nije za nesposobne :)

14 godina
XXX-Man kaže...
mario.L_hr kaže...

odustani od predlaganja linuxa, vidiš da nije za nesposobne :)

Ne mogu jače je od mene. To mi dođe kao ovaj tvoj ke?

15 godina
moderator
mario.L_hr kaže...

Ne mogu jače je od mene. To mi dođe kao ovaj tvoj ke?

ke????

4 upitnika moraju bit :)

14 godina
XXX-Man kaže...

ke????

4 upitnika moraju bit :)

Da sam stavio 4 upitnika riskirao bih tužbu jer se bojim da si to već patentirao.

15 godina
moderator
mario.L_hr kaže...

Da sam stavio 4 upitnika riskirao bih tužbu jer se bojim da si to već patentirao.

pa jesam :)

patent No. 198645646-58845465.2

{#}

14 godina
XXX-Man kaže...
mario.L_hr kaže...

pa jesam :)

patent No. 198645646-58845465.2

{#}

Stablo nije previše udaljeno od zagrižene jabuke. Jesi patentirao i način unošenja (napikavanje jednim ili korištenje više prsta).

15 godina
moderator
mario.L_hr kaže...

Stablo nije previše udaljeno od zagrižene jabuke. Jesi patentirao i način unošenja (napikavanje jednim ili korištenje više prsta).

k - desnim kažiprstom

e - lijevim srednjim prstom

? - shift se drži lijevim malim psrtom, a upitnik se stisne desnim srednjim prstom

:)

14 godina
XXX-Man kaže...
mario.L_hr kaže...

k - desnim kažiprstom

e - lijevim srednjim prstom

? - shift se drži lijevim malim psrtom, a upitnik se stisne desnim srednjim prstom

:)

Onda mene ne možeš tužiti, ja sve kucam palcima.{#}

15 godina
moderator
mario.L_hr kaže...

Onda mene ne možeš tužiti, ja sve kucam palcima.{#}

pretpostavljam nožnim {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice