Napisi vic, osvoji Prison Architect

poruka: 35
|
čitano: 4.151
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Napisi vic, osvoji Prison Architect
Hexfire kaže...

Stari moj, tvoj vic je po mom mišljenju baš odličan i možda najbolji od svih. Stvarno ti nije trebalo ovo blamiranje se izradom fake accountova koji će "glasati" za tebe.

Ma nije , to je samo dvadesetak ljudi napravilo acc isti dan, pa taman naletili na ovu temu. 

15 godina

Dosla sarma na policiju i pita ju policajac sto treba?Kaze sarma :Ja bi prijavila filovanje :D

p.s jedna informaticka :Da Bog da ti zena bila 

open source

nisam pio 9 mjeseci, a onda sam se rodio
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2015 14:08 (crni pauk).
14 godina
Flue kaže...
Hexfire kaže...

Stari moj, tvoj vic je po mom mišljenju baš odličan i možda najbolji od svih. Stvarno ti nije trebalo ovo blamiranje se izradom fake accountova koji će "glasati" za tebe.

Ma nije , to je samo dvadesetak ljudi napravilo acc isti dan, pa taman naletili na ovu temu. 

Ma baš skroz glup potez. Lako moguće da bi odnio pobjedu na pošteni način. A ovako je em bacio ljagu na sebe em je bacio ljagu na jedno ovako prigodno i zabavno darivanje jer će sad sigurno i autoru teme ostat gorak okus u ustima nakon svega. Neki ljudi su baš ono, dno dna. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina

Prvo, hvala svima koji su sudjelovali :)
Ima super viceva koji su me posteno nasmijali. ^^
Sta se tice namjestenih rezultata, bez obzira sto nisam naveo na pocetku da se lazni klikovi ne priznaju, to i dalje stoji.
Izbjeglici(necu ga nazvat kolegom jer na forumu uopce ne sudjeluje ) skidam kapu na trudu, trebalo je napravit sve te mail adrese i acc-ove. :)
Ali takav nacin ipak ne priznajem.

@Hexfire - Cestitam :)
Posalji mi u pp mail adresu da ti posaljem steam gift. 

14 godina

Hvala svima koji su mi ukazali povjerenje sa svojim glasovima. Sjetit ću vas se kad ću nasilno gušiti pobune u svom zatvoru :P.

Sve najbolje za predstojeće blagdane.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice