majke ti mile kolka je to babetina... , preteska kategorija...
Najlipša Hrvatica
- poruka: 403
- |
- čitano: 309.008
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
majke ti mile kolka je to babetina... , preteska kategorija...
moram te tu ispravit...
Janica je danas stvarno dobar komad zene...
Nije to vise ona, sad ima jedno 5-10 kila manje i izgleda savrseno.
Dugo je vremena proslo a janica vise nije na onom rezimu kao prije...
jeli ovo janica na zadnjoj slici. izgleda kao neki bilder sa dugom kosom koji se nije obria ispod pazuha. neznam kakva je iznutra no ovo izvana neostavlja dobar dojam na unutra.
jeli ovo janica na zadnjoj slici. izgleda kao neki bilder sa dugom kosom koji se nije obria ispod pazuha.
e ljudi stvarno niste u redu, pa ako čovjek misli da je ona lijepa neka misli... Pa nemože žena koja ima 6 medalja sa OI, 3 velikih globusa izgledati kao Paris Hilton koja u životu nije dignula stvar težu od nesesera... Stvarno ste jadni.
kad već možete pucat thumb down možete to i argumentirat.
jeli ovo janica na zadnjoj slici. izgleda kao neki bilder sa dugom kosom koji se nije obria ispod pazuha.
e ljudi stvarno niste u redu, pa ako čovjek misli da je ona lijepa neka misli... Pa nemože žena koja ima 6 medalja sa OI, 3 velikih globusa izgledati kao Paris Hilton koja u životu nije dignula stvar težu od nesesera... Stvarno ste jadni.
kad već možete pucat thumb down možete to i argumentirat.
pa kad u ovoj temi staviš thumb down onda znači da misliš da tebi nije lijepa , bar ja zato radim. kad stavim thumb down znači nesviđa mi se ako se njemu sviđa to neznači da se ja njemu izrugujem ili ga na bilo koji način vrijeđam. ja mogu stavit thumb down na neznam kakvu ljepoticu što neznači da se ja njemu rugam već da meni na njoj se nešto nesviđa ili mi jednostavno nije lijepa. ;)
i ima li još lijepih hrvatica ili smo ih sve ispucali
Smiju li se stavljati slike Srpkinja?
Ipak smo nekad bili ista drzava.
i kad smo već kod skijašica evo meni jedna simpa i jako lijepa cura
To je Ana Jelušić ako se ne varam... nije loša
Teško da će skijašice ikad bit ženstvene... Ana nije toliko ružna ali pojela bi mene za doručak. Pogledaj samo te ruke. Smišna cura ali to ipak nije to
od svih slika koje ste stavili Lana Jurčević je najljepša a iza nje Pišekica.. ona je baš sexy :P
Ja bih tu još dodao jednu meni lijepu curu koje se vi niste sjetili ;)
I btw, ima tu forumasica, ako se ne srame i mogu podnijeti naše slinjenje (kidding... hehe XD ..bash...) , dajte malo ljepote za naše oči ;)
hehe lol....pa pojedi ti nju za doručak..( ona je jos jedna od naljepsih skijasica koje sam ja vidla, a nje cura kriva sto ima jače ruke.. one moraju sve biti takve..
I btw, ima tu forumasica, ako se ne srame i mogu podnijeti naše slinjenje (kidding... hehe XD ..bash...) , dajte malo ljepote za naše oči ;)
baca mi na ivanu brkic?!
baca mi na ivanu brkic?!
To je Ivana Brkić!
jedne od najljepših
Haloo?
To je to?
Ajmo di su nase ljepotice :-)?
josipa lisac
Sviđa mi se ona zubarica iz "najboljih godina" , evo sada se prvi put tek pojavila u seriji. Nemam dume kako se zove u RL?
EDIT : zove se nina juraga, nije se baš puno slikala.
EDIT 2 : josipa lisac je već bila...
Sviđa mi se ona zubarica iz "najboljih godina" , evo sada se prvi put tek pojavila u seriji. Nemam dume kako se zove u RL?
dobra je samo da ne zavlaci tako s pricanjem........:D
Nekako u zadnje vrijeme, Anica Kovac...
Nekako u zadnje vrijeme, Anica Kovac...
Opa, neko voli milfače - good for u
Vesna Pusić
zašto vam je vanjska ljepota samo važna,zar vam i unutarnja ljepota neznači ništa.meni je janica najlipša jer se puno toga morala odreći da bi bila NAJUSPJEŠNIJA HRVATSKA SPORTAŠICA
Meni je otac rekao da to kazu ruzni ljudi
ove mlade su sve neke umjetne a to ne volim...
a ove dvije koke, uf, bas volim dnevnik
MILF FTW!!
Te su ti u najboljem slučaju mature ako ne i GILF...
Gospodo draga!
Posto su ucestala vrijedjanja na nacionalnoj osnovi zelim vam samo priopcit da ako nemate sto pametnije za napisat nemojte niti vrijedjat!
Tema o cajkama se pretvorila u spam i vrijedjanje. Obrisao sam je (glavni akteri kartonirani) jer sramoti forum i pokazuje koliko su pojedinci kratkog fitilja i ne mogu se suzdrzat od normalne rasprave.
Ako vam se to ne svidja slobodno otidjite sa foruma. Zar se svaka rasprava nakon 2-3 posta mora pretvorit u vrijedjanje?
Takodjer bih zamolio sve koji otvaraju takve i slicne teme da dobro razmisle da li je njima na ovome forumu mjesto.
Hvala!
Iva Šulentić
ewo jos jedne obicne cure.
Ubila bi te da to vidi. Jer ju znam. ;)
@escudo daj jos frendica!!!! najbolje komade si upravo ti postao!!!! ne moj stati!!! neeee!!!