Ovo je najbolja i najseksipilnija Hrvatica. KLIKNUTI SAMO AKO NOSITE USKE BOXERICE.
ženska je predobra, al ne volim kad ženske imaju razmaknute sise. malo razmaknute su ok, al ovo mi je previše
ima super sise.
Ovo je najbolja i najseksipilnija Hrvatica. KLIKNUTI SAMO AKO NOSITE USKE BOXERICE.
ženska je predobra, al ne volim kad ženske imaju razmaknute sise. malo razmaknute su ok, al ovo mi je previše
ima super sise.
meni su najljepše Renata Sopek i Belma Hodžič.
Megan Fox,Uhhh,ona je posebna!
http://www.sarajevo-x.com/showtime/showbiz/clanak/100427122
A tek našminkana!
meni su najljepše Renata Sopek i Belma Hodžič.
Megan Fox,Uhhh,ona je posebna!
http://www.sarajevo-x.com/showtime/showbiz/clanak/100427122
A tek našminkana!
Koliko ja znam ni Belma, a ni Megan nisu Hrvatice tako da im nije mjesto tu...
Moja cura ( ), Lana Jurčević, Žanamari, Barbara Radulović, Frankica je slatka... ali ima puno više onih koje nisu poznate...
a sječam se tamo negdi 94 pa nadalje dok je bila malađa bila je ljek za oči pogleda san sve stranice i nisan pronaša da ju je neko stavija a ipak je ona hrvatica i usto ljepa i izazovana danas je nešto starija ali ipak ljepa ona je mirijana hrga
a sječam se tamo negdi 94 pa nadalje dok je bila malađa bila je ljek za oči pogleda san sve stranice i nisan pronaša da ju je neko stavija a ipak je ona hrvatica i usto ljepa i izazovana danas je nešto starija ali ipak ljepa ona je mirijana hrga
Ja pročitao negdje da je izoperirana i to dosta...
Ja pročitao negdje da je izoperirana i to dosta...
daj mi reci a koja to nije koju pratu fotiči i kamere
Ova zadnja, baš oči - ispadoše...
Žanamari Lalić anyone?
Ja ju napiso gore :D Čak i bolja od Lane ;-)
Kak obrisat spermu s monitora? Šalim se! Ili neee...
Možda san malo staromodan al meni je najlipša moja draga.
Od ovih poznatijih Lorena Čavar mi je najbolja.
@Luuka, napisao si samo Žanamari, nisam znao na koju misliš, pa eto. :P A i nisi stavio slike. :D
Lanicu bi poderao ko seljacina kozu...
Žanamari Lalić anyone?
dafinitvno best , moja favoritkinja
Lanicu bi poderao ko seljacina kozu...
ajmo malo,vratimo ovu temu među žive
Meni najlijepša!!
EDIT: identitet ne želim iznositi jer ubila bi me da ovo vidi
haha
Prekrasna je aj daj još slika pliz (TU ako se slažete)
Kak obrisat spermu s monitora? Šalim se! Ili neee...
hahahah....umirem
Ajde da vratimo temu među žive.Po meni najlješa hrvatica koju sam ikad vidio(ona u crnom)koja se nalazi na početku reklame.Kad sam je vidio odmah sam se sjetio Malene koju je glumila Monica Belluci.Po meni ona je hrvatska Monica Belluci,a ni prijateljice joj nisu loše.No naravno ni jedna od njih nije bolja od mortadele.
to je istina,meni nasa pjevacica niti jedna nije lijepa..pa sad