Evo ovako, ja sudjelujem u nagradnoj igri antene zagreb u 3 sata a prijavio sam se tek tako iz zafrkancije i ne znam o čemu će biti pitanja.
Zato molim za BILO KAKVU INFORMACIJU o pitanjima koje će antena zagreb postavljati.
Unaprijed hvala.
Evo ovako, ja sudjelujem u nagradnoj igri antene zagreb u 3 sata a prijavio sam se tek tako iz zafrkancije i ne znam o čemu će biti pitanja.
Zato molim za BILO KAKVU INFORMACIJU o pitanjima koje će antena zagreb postavljati.
Unaprijed hvala.
Unaprijed hvala.
Pa pitat će recimo ovo:Koliko Bosna ima stanovnika?Da li Slovenija ima izlaz na more?Koliko košta vinjeta od Celja do Maribora i tako,opća kultura xD
Ma pitat će te sigurno neka osnovna pitanja,a o čemu se radi u toj nagradnoj igri?
Pa antena zagreb vodi na koncert u2 u minhen a sponzor im je žuja pa...
Pa antena zagreb vodi na koncert u2 u minhen a sponzor im je žuja pa...
Onda će te pitati nešto vezano uz U2 i grad Minhen.Upiši U2 i malo povijest benda i njihove albume pročitaj i upiši u wikipediju Munchen i malo prostudiraj i to da imaš osnovni info o Gradu.100% će te to pitati!