Muške frizure

poruka: 45
|
čitano: 65.141
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Muške frizure

Evo jedna za sve koji njeguju kosicu i paze na frizuricu :)

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
13 godina
neaktivan
Muške frizure

Frizuru si stimate po obliku lica i kako ono izleda, nece svakom isto stajati jedna frizura.Morate sami nac kako vam najbolje stoji.

16 godina
neaktivan
Re: Muške frizure
xFx889 kaže...

Frizuru si stimate po obliku lica i kako ono izleda, nece svakom isto stajati jedna frizura.Morate sami nac kako vam najbolje stoji.

Ko ima vremena za to? Ošišam sve s mašinicom i živim slobodnim životom, život je pre kratak da bi ga tratio na polusatno slaganje frizurice (po mogucnosti neke p*derske).

--------------------------------------------------------------------------------------------
17 godina
odjavljen
zerocool12 kaže...
xFx889 kaže...

Ko ima vremena za to? Ošišam sve s mašinicom i živim slobodnim životom, život je pre kratak da bi ga tratio na polusatno slaganje frizurice (po mogucnosti neke p*derske).

Ja se već cca 20 godina na ćelavo šišam...

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Friday kaže...

Ja se već cca 20 godina na ćelavo šišam...

Ja drkam od 12-te pa se ne kurcim ...

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
13 godina
neaktivan
Muške frizure

Najvise imaju srece ljudi kojima stoji celavo, nazalost nisam takve srece, imam zaliske do pola glave

17 godina
odjavljen
xFx889 kaže...

Najvise imaju srece ljudi kojima stoji celavo, nazalost nisam takve srece, imam zaliske do pola glave

Pa obrij onda sve a ne da izgledaš ko da ideš na kemoterapiju...

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Friday kaže...
xFx889 kaže...

Pa obrij onda sve a ne da izgledaš ko da ideš na kemoterapiju...

HAHHHAhahhaahah
Kad mi nestoji, nemam oblik glave za celavo, imam neke izbocine, izgledam retardirano

11 godina
Re: Muske frizure
Nitro233 kaže...

pozdrav svima,evo posto nema ovakve teme,da upitam samo,koje su frizure kod muskaraca sada in,?neznam meni samom se svidjaju retro german style frizure iz 1939 ali izgleda da ih vecinom koriste hipsteri danas.Pa bacite koji komentar.

dan te jebo koji hipsteri,pa 80 % ovih mladji "pedercica" (nek se pederi ne uvrijede) nose takve frizure...

dodju po 3 skupa na pice svi iste frizure,kakvi hipsteri...hipster si ako si drukciji koliko znam,a danas svi iste glave odaju,zabaceno u stranu i slicne varijante.

LoL: SirHectorDeMaris , Origin: cohr23
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2015 14:19 (hrka11).
11 godina
neaktivan
Re: Muske frizure

Pusti kosu kak os... Bolje receno zivot je pre kratak da bi se znojio sta ko misli i kakvu cu frizuru imat :D Kak sam ja prije :D

Battlelog: D3lBoy-00
13 godina
neaktivan
Muške frizure

Evo osiso sam se na celavo, sada tek vidim koliko sam ruzan, a sutra cu se najverovatnije ubit

17 godina
odjavljen
xFx889 kaže...

Evo osiso sam se na celavo, sada tek vidim koliko sam ruzan, a sutra cu se najverovatnije ubit

Vidjet ćeš kad pice polude...

Freak Show Inc.
13 godina
odjavljen
Muške frizure

Ekipa, jedan sam od oniih kojima genetika neide na ruku po pitanju kose, odnosno njenog otpadanja, pa se zadnjih par mjeseci šišam s mašinom, na kratko.

Znam da inače ima elipso i bolje akcije, al trenutno imaju 20% na Braun šišače. Zanima me ima li ko kakvih iskustava, ima li ko kakvu preporuku?

Godinama koristim njihove aparate za brijanje i prezadovoljan sam, pa se trenutno dvoumim između HC5090 i 5050. 

Svaki savjet/kritika je dobrodošla!

12 godina
Zin8 kaže...

Ekipa, jedan sam od oniih kojima genetika neide na ruku po pitanju kose, odnosno njenog otpadanja, pa se zadnjih par mjeseci šišam s mašinom, na kratko.

Znam da inače ima elipso i bolje akcije, al trenutno imaju 20% na Braun šišače. Zanima me ima li ko kakvih iskustava, ima li ko kakvu preporuku?

Godinama koristim njihove aparate za brijanje i prezadovoljan sam, pa se trenutno dvoumim između HC5090 i 5050. 

Svaki savjet/kritika je dobrodošla!

15 godina
protjeran
Muške frizure

Imam dovoljno dugu kosu, samo me zanima zna li netko na koji način postići ovu frizuru?
Postoji li nekakva tehnika vezanja gumicom kose ili je potrban gel i slično?

Ima netko ideju?

HTC Hero-iPhone 3GS-Nexus S-Nexus 7-Htc 8S-iPhone 4-Galaxy S2-HTC Sensation-Lumia 625-N8-Dell Venue 8-Z1C-M2 Note-M8-Z1C-Blackberry 9900-Z1C-Lumia 630-Xperia E-OPO-HOX-Nexus 5-Nokia 6120-Nokia 5310
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.1.2017 21:44 (EZY-E).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice