Medeni VIP

poruka: 10
|
čitano: 1.511
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Medeni VIP

Ovako..dobio sam sms od VIP-a u kojem pise da od 7.6 od 17 h do 8.6 do 17 h imam besplatne pozive unutar Hrvatske..i lijepo nazovem poslje 17 h i skinu mi s racuna...nazovem vip sluzbu i kazu mi da imaju poteskoca sa serverom i da bolje da se ne zove jer se moze nabiti racun...uglavnom cista prevara i pljacka od VIP-a...

17 godina
RE: Medeni VIP
Kao da to nisi znao , ja imam onaj homebox i
ne smeta me to koliko košta 1GB (170kn) nego to što ne mogu kontrolirat koliko potrošim.Pa mi uvijek dođe papreni račun.Što se tiče za mob to su i meni poslali ali danas nećunikoga zvat.
nije sramota pasti,sramota je ne dići se.
17 godina
neaktivan
Medeni VIP

Meni je danas stigla poruka da će me tek obavijestit kada će biti besplatni razgovori

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina

>> Meni je danas stigla poruka da će me tek obavijestit kada će biti besplatni razgovori

također i meni.

----

Ispričavamo se zbog poteškoća u pozivanju 3.6.2008. te Vam omogućujemo besplatne pozive u Hrvatskoj.

O točnom datumu ćemo Vas naknadno obavijestiti SMSom. Vip

----

17 godina
neaktivan
nixass kaže...

>> Meni je danas stigla poruka da će me tek obavijestit kada će biti besplatni razgovori

također i meni.

----

Ispričavamo se zbog poteškoća u pozivanju 3.6.2008. te Vam omogućujemo besplatne pozive u Hrvatskoj.

O točnom datumu ćemo Vas naknadno obavijestiti SMSom. Vip

----

Meni isto.
17 godina
Medeni VIP

... i meni pa će nas na kraju sve skupa dobro po đepu.

hcsc
17 godina
protjeran
Medeni VIP

Kako su medeni... Mo'š mislit'! Viče

Matična: Asus M2N-E Procesor: AMD Athlon 4000+ X2 (2.00GHz) Grafička: Nvidia GeForce 8600 GT HDD: 160 GB RAM: 2 GB
17 godina
neaktivan

ja niti sam dobio ikakvu obavijest niti sam planirao nekoga zvati tako da mene po đepu neće sigurno.

17 godina
neaktivan
Medeni VIP

Dobio sam tu poruku za subotu na nedjelju sa besplatnim pozivima.

Obrisao sam ju i zaboravio.

Mogli bi nam ponudit besplatne pozive u ponedjeljak od 2 ujutro do 5 ujutro.

17 godina
Medeni VIP

xD

I ja sam dobil tu poruku.Dobro da ste mi rekli da kradu sad se bojim zvati. Iznenađen

Iron Maiden
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice