Ovako..dobio sam sms od VIP-a u kojem pise da od 7.6 od 17 h do 8.6 do 17 h imam besplatne pozive unutar Hrvatske..i lijepo nazovem poslje 17 h i skinu mi s racuna...nazovem vip sluzbu i kazu mi da imaju poteskoca sa serverom i da bolje da se ne zove jer se moze nabiti racun...uglavnom cista prevara i pljacka od VIP-a...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ne smeta me to koliko košta 1GB (170kn) nego to što ne mogu kontrolirat koliko potrošim.Pa mi uvijek dođe papreni račun.Što se tiče za mob to su i meni poslali ali danas nećunikoga zvat.
Meni je danas stigla poruka da će me tek obavijestit kada će biti besplatni razgovori
>> Meni je danas stigla poruka da će me tek obavijestit kada će biti besplatni razgovori
također i meni.
----
Ispričavamo se zbog poteškoća u pozivanju 3.6.2008. te Vam omogućujemo besplatne pozive u Hrvatskoj.
O točnom datumu ćemo Vas naknadno obavijestiti SMSom. Vip
----
>> Meni je danas stigla poruka da će me tek obavijestit kada će biti besplatni razgovori
također i meni.
----
Ispričavamo se zbog poteškoća u pozivanju 3.6.2008. te Vam omogućujemo besplatne pozive u Hrvatskoj.
O točnom datumu ćemo Vas naknadno obavijestiti SMSom. Vip
----
... i meni pa će nas na kraju sve skupa dobro po đepu.
Kako su medeni... Mo'š mislit'!
ja niti sam dobio ikakvu obavijest niti sam planirao nekoga zvati tako da mene po đepu neće sigurno.
Dobio sam tu poruku za subotu na nedjelju sa besplatnim pozivima.
Obrisao sam ju i zaboravio.
Mogli bi nam ponudit besplatne pozive u ponedjeljak od 2 ujutro do 5 ujutro.
xD
I ja sam dobil tu poruku.Dobro da ste mi rekli da kradu sad se bojim zvati.