MaxTv - vaša iskustva

poruka: 133
|
čitano: 77.853
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
MaxTv - vaša iskustva
17 godina
neaktivan
MaxTv - vaša iskustva

MAXTV je spor kada se nešto snimi nemože se staviti na vanjski medij nego još i šteka, u sred filma ili utakmice zablokira onda ga se mora restartati pa propustite 20min filma ili utakmice-sve u svemu loše

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
MaxTv - vaša iskustva

Ja od samoga pocetka koristenja maxTV usluge nemam problema , jedino sam jednom - dvaput morao istekati ruter iz struje da se ponovo konfigurira i to je to ali to je bilo poslije nekih problema na centrali .

Zadovoljan sam i programima jer u mom paketu imam sve sto mi treba , od National Geographica koji je po meni najbolji program koji je ponuden do sportskih programa na kojima ima dosta zanimljivih stvari a tu su i i oni extreme sports programi , HBO i Hallmark  te glazbeni  uz naravno nase domace .

Ne moze se reci da se nema sto pogledati na MaxTV-u to sto neki imaju problema sa uslugom , to je kriv T-com ali ja osobno samo rijeci hvale iako znam da vi ostali poludite sa njim jer mi se slicna sra** dogadala frendu .

Necu zvaku , hocu kusur !!!
16 godina
neaktivan
MaxTv - vaša iskustva

Sve pokvari daljinski koji nakon 10 minuta tek skuži da si ga stisno

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
16 godina
protjeran
MaxTv - vaša iskustva

meni su dojadili s njim ali isplatilo se prvo da mi donesu trebalo je 2 mjeseca pa sam ga trebao sam instalirat na kraju je istalo da su i modem imax tv uredaj pokvareni to mi je islo na zivce ali ima nesto za gledat najbolji programi su mi hbo national i naravno u videoteci game report

hack master
17 godina
neaktivan
MaxTv - vaša iskustva

Kaj znače ove narandžaste točke prije imena programa?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan
MaxTv - vaša iskustva

ima puno programa ali je kompliciran

Viva la Linkuto
17 godina
RE: MaxTv - vaša iskustva
Igor kaže...

Kaj znače ove narandžaste točke prije imena programa?

Da li je omogućeno snimanje određenog kanala uslugom "snimalica".
Čuvaj živce! Izbjegavaj Vista vs XP teme!
16 godina
neaktivan
MaxTv - vaša iskustva

Da li neko zna koliko dugo ti film ostaje kad ga kupiš.Znači da li ga imaš tjedan dana ili koliko???

17 godina
neaktivan
TraNsPOrtEr kaže...

Da li neko zna koliko dugo ti film ostaje kad ga kupiš.Znači da li ga imaš tjedan dana ili koliko???

24 sata

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan
TraNsPOrtEr kaže...

24 h

m&m's em su čokoladni em su SKUPI!!
17 godina
neaktivan
MaxTv - vaša iskustva

Evo ja sam danas nakon 10-ak dana koristenja MaxTV-a morao resetirat STB tj. iskopcat ga iz struje i ponovo ustekat.Cool

Jednostavno se smrznuo i nije reagirao niti na jednu tipku bilo na daljinskomm bilo na samom STB-u. Inace STB je Siemensov.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
16 godina
MaxTv - vaša iskustva

Ja sam sa Max TV zadovoljan. Dobio sam ga u roku od tjedan dana (dok sam modem čekao nekoliko mjeseci, pa još mjesec dana da proradi) i sam sam ga instalirao bez ikakvih problema. Programa ima dosta, tako da se zna dogodit da bi čovjek gledao dva programa odjednom. Katkad slika zna malo prekidati (ne često) ali to mi toliko i ne smeta, bitno mi je da ima dobrih programa, da je sa odlična i da nema smetnji. Sad ne moram gledati one jedne te iste filmove pet godina za redom (HRT1, HRT2, RTL, NovaTV).

15 godina
neaktivan
MaxTv - vaša iskustva

Pazite sad ovo;

Htjeo sam snimati Reži me na RTL-u, odem ja na tv vodič i probam snimiti, naravno neće jer se dvije epizode zaredom isto zovu i 'sustav' neće dvaput snimi ''istu'' stvar.

Zovem ja gospodu u szk i kažem da na prvoj treba pisati normalan naziv serije, a kod druge mora stajati #2. Kaže da će napraviti i da će ubuduće tako stavljati.

Sad idem ja nakon dva dana ponovno snimiti i zamislite mog čuda, opet dvije epizode, samo što kod svake stoji #2. Pa mislim ono, WTF?! Koja ovo djeca prave?! Opet neće snimi jer se isto zovu.

Zovem opet, isto izbrbljam, frajer me stavi 10 minuta na čekanje, a nakon toga kaže da je provjerio i da je prijavio grešku tehničkoj službi koja će me kontaktirati po potrebi. Pa mislim si,ono, kvara a j.... samo izbrišete #2, al dobro znam da nije on za to tu i fino mu se zahvalim, što ću.

Dobro pa su epizode na kompu, samo mi se ne da tražiti titlove (ljenost).

To vam je jedno iskustvo, a da ne spominjem koliko sam ih puta zvao i koliko puta se STB mora resetirati.

Al opet ne mogu bez njega. Ipak je MaxTV bez konkurencije Osmijeh

samo se malo jadam...

17 godina
neaktivan

Malo me živcira što šteka. Kad mi radi 2 kompa i MaxTV onda mi šteka MaxTV...

I must be running out of luck Cause you’re just not drunk enough to fuck
17 godina
protjeran
MaxTv - vaša iskustva

ne bi smjelo i 2 tevea ne smiju imati veze s računalom.

ili nije nešto u redu s postavkama routera ili su ti slagali da ti je dovoljna propusnost kad si naručivao drugi max prijamnik.

lijepo ti njih zovi, dosađuj i neka to poprave.

Najbolja hrana je afrička; jedeš malo, a imaš veliki stomak !
17 godina
protjeran
F1-IVO kaže...

Evo ja sam danas nakon 10-ak dana koristenja MaxTV-a morao resetirat STB tj. iskopcat ga iz struje i ponovo ustekat.Cool

Jednostavno se smrznuo i nije reagirao niti na jednu tipku bilo na daljinskomm bilo na samom STB-u. Inace STB je Siemensov.

doći će to sve na svoje.

i meni se dešavalo slično prvih par mjeseci, no sad zadnjih godina resetiram max prijamnik samo kad nestane struje. Namigiva

Najbolja hrana je afrička; jedeš malo, a imaš veliki stomak !
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.4.2010 17:38 (Bugofil).
15 godina
neaktivan
MaxTv - vaša iskustva

Sto se tice max-tva sve je super od videoteke pa do program-a

17 godina
Snimalica i premotavanje

Koju tipku je potrebno stisnuti da možemo upisati točno vrijeme na koje želimo premotati? Inaće se može premotavati sa tipkama predviđenim za to i to brzinom od 5x i 10x, što je za nešto što dulje traje predugačko. Jednom sam slučajno stisnuo neku tipku i na ekranu mi se pojavio prozorčić u koji sam mogao upisati vrijeme na koje želim doći, ali pojma nemam što sam stisnuo. Probao sam večinu tipaka i nijedna tipka mi više nije dala taj prozorčić. Pa me zanima da li netko zna koja je to tipka?

16 godina
MaxTv - vaša iskustva

samo počni pisati broj koji hoćeš

15 godina
neaktivan
RE: Snimalica i premotavanje

kaj se stvarno može ubrzat vrijeme na maxtv-u ako da to bi bilo SUUUUUper

17 godina
Jughead kaže...

kaj se stvarno može ubrzat vrijeme na maxtv-u ako da to bi bilo SUUUUUper

neznam da li si se šalio ili ne, ali nek se nađe :D neznam da li si se šalio ili ne, ali nek se nađe :D
15 godina
protjeran

zadovoljan

15 godina

max tv je po mom mišljenju prevara stoljeća imaš nekakvih 100 kanala ,a niti jedan ne valja ja taj max tv imam od 9 mjeseca i ne gledam ga,filmova nema,serije što se puštaju su uglavnom reprize,dokumentarni program od discovery je loš da ne može bit gori,sport ne gledam ,možda ponekad glazbu,ono što vridi moraš dodatno platiti,filmovi u videoteci su skupi i loše kvalitete slike,ja ne mogu vjerovati da sam pao na reklamu t-coma,od tih 100 kanala hrt je među boljima a svi znamo koliko je program hrt-a loš,ima program cinestar tv ali on pušta očajne filmove,a oni što nešto vrijede su reprizirani na hrt-u 50 puta,moja preporuka svima je klonite se max tv,za tih 65 kn mjesečno rađe otiđite pogledati  2 filma u kinu

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
15 godina
neaktivan

sorry nisam dobro pročital

my bad Nevinašce

17 godina
neaktivan
MaxTv - vaša iskustva

Mene zanima ako plaćam MAXtv da li moram plaćati i TV pristojbu?

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.9.2010 7:45 (Razer_Copperhead).
16 godina
Razer_Copperhead kaže...

Da
16 godina
MaxTv - vaša iskustva

Moja iskustva su da me daljinski zaje*ava neke tipke hoce radit neke neceNeodlučan

McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...
Razer_Copperhead kaže...

Da

Hvala. Ovo se ne isplati stavit kad moraš plaćat i TV pristojbu.

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
17 godina
Razer_Copperhead kaže...
Ivan M. kaže...
Razer_Copperhead kaže...

Da

Hvala. Ovo se ne isplati stavit kad moraš plaćat i TV pristojbu.

Ovisi. Ako želiš gledati neke od programa koji se na njemu prikazuju, onda se isplati uzeti (ili ti preostaje opcija da ih streamaš preko neta, ako nađeš link)

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.9.2010 14:54 (denix).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice