Mapa vaših radova, tko ste vi gospodine? zaključana tema

poruka: 30
|
čitano: 2.933
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Mapa vaših radova, tko ste vi gospodine ?

Znaći ponata teme je da na jednom mjestu ljudi stavljaju reference na svoje radove, toćnije pošto ja više ne vjerujem , a ispravite me ako sam u krivom , i velik broj ljudi ovdje ne vjeruje u dosljednost određenim članovima kada komentiraju nešto, isti može staviti link na svoj rad ili poslat neki vjerodostojni dokaz u obliku fotke što on to radi i do koje mjere je kompetentan u diskusiji, jer nema boljeg načina za ocjeniti koliko tko zna od stvarnog dokaza njegovih mentalnih sposobnosti, one fore copy/paste sa drugih izvora i vidi me kako sam pametan i krasan s ovim više neće više prolazit.

PS.

Molim stick teme, jer vidim da će bit jako mnogo zainteresiranih.

U stavari stavit ću glasanje pa ako u toku dana bude više za stick , onda molim stick OK ?

5 Stick teme
23 Ne stick teme
I'm from Hollywood
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 7:34 (woodgamesfx).
16 godina
neaktivan
Re: Mapa vaših radova, tko ste vi gospodine ?

Malo mi je glupo da sad tu stavljam dokaze nekakve, wth? Forum valjda služi za pomoć i neku casual usputnu sajebanciju, nemam se kome šta dokazivati ovdje niti ću tražiti od ikoga "dokaz njegovih mentalnih sposobnosti". Po meni je ideja glupa, bez uvrede.

16 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...

Malo mi je glupo da sad tu stavljam dokaze nekakve, wth? Forum valjda služi za pomoć i neku casual usputnu sajebanciju, nemam se kome šta dokazivati ovdje niti ću tražiti od ikoga "dokaz njegovih mentalnih sposobnosti". Po meni je ideja glupa, bez uvrede.

Forum je mjesto rasprave ovisno o temi, podržavam sajebanciju , ali do nekih okvira i mjera, toćnije dok ne prerste u vrijeđanje, trolanje i sveopće pametovanje bez temelja. 

Inaće tko ima što za pokazat taj će ovdje nešto i stavit, tko nema nema ne znaći da se mora osjećat ugroženim, slićna tema postoji a zove se Vaši 3D modeli, pogledajte nivo rasprave tamo, po meni za svaku pohvalu i svaka čast dečkima ! 

I'm from Hollywood
16 godina
protjeran
woodgamesfx kaže...

Znaći ponata teme je da na jednom mjestu ljudi stavljaju reference na svoje radove, toćnije pošto ja više ne vjerujem , a ispravite me ako sam u krivom , i velik broj ljudi ovdje ne vjeruje u dosljednost određenim članovima kada komentiraju nešto, isti može staviti link na svoj rad ili poslat neki vjerodostojni dokaz u obliku fotke što on to radi i do koje mjere je kompetentan u diskusiji, jer nema boljeg načina za ocjeniti koliko tko zna od stvarnog dokaza njegovih mentalnih sposobnosti, one fore copy/paste sa drugih izvora i vidi me kako sam pametan i krasan s ovim više neće više prolazit.

PS.

Molim stick teme, jer vidim da će bit jako mnogo zainteresiranih.

U stavari stavit ću glasanje pa ako u toku dana bude više za stick , onda molim stick OK ?

LOL :) 

po meni losa ideja jer ne vidim razloga zasto bi takvo nesto napravio 

ako mi vjerujes dobro,ako ne ko te jeb...

http://protocol4.animehr.com/
16 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

Aha, a jel imaš kakovih radova za pokazat ? 

To je problem kulture i odgoja. 

I'm from Hollywood
16 godina
protjeran
woodgamesfx kaže...

Aha, a jel imaš kakovih radova za pokazat ? 

To je problem kulture i odgoja. 

zapravo ja nemam pojma niti o cemu je rijec niti razlog pokretanja ove teme 

kakvi radovi ?

i ne brini se moja kultura i odgoj su na mjestu barem sta se tice zivota izvan foruma :)

16 godina
neaktivan
Mapa vaših radova, tko ste vi gospodine?

kakvi radovi ?

znaći , rasprava na forumu kada sugovornik ne zna o ćem se radi, ali i dalje se raspravlja se inaće zove trolanje !

Znaći ljepo pitaj , rijeć je o radovima nešto što ste vi kao homo sapiens, razumno biće, misleni stvor ili kako već, napravili, jel sada kužiš ?

i ne brini se moja kultura i odgoj su na mjestu barem sta se tice zivota izvan foruma :)
{#}

I'm from Hollywood
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 8:16 (woodgamesfx).
16 godina
neaktivan
Vasi 3D modeli je tema koja nije napravljena za kur*enje nego iz drugih razloga. Ti si svoju temu od pocetka definirao, parafrazirano, kao temu u kojoj cemo se dokazivati jer ti vise ne vjerujes ljudima na forumu i sumnjas u njihove mentalne sposobnosti. Sto uopce ocekujes od nas? Hoces rezultat IQ testa i prijepis ocjena iz indeksa? Kako bih ja trebao dokazati da znam nesto o akustici i audio tehnici kad nemam formalne naobrazbe na tom polju? A opet sam nebrojeno puta ljudima pomogao u vezi tih stvari. Forum ne treba biti nista formalniji od ovoga kakav jest.
16 godina
protjeran
Re: Mapa vaših radova, tko ste vi gospodine?
woodgamesfx kaže...

kakvi radovi ?

znaći , rasprava na forumu kada sugovornik ne zna o ćem se radi, ali i dalje se raspravlja se inaće zove trolanje !

Znaći ljepo pitaj , rijeć je o radovima nešto što ste vi kao homo sapiens, razumno biće, misleni stvor ili kako već, napravili, jel sada kužiš ?

{#}

moj rad su i palacinke zar da to slikam i stavim tu 

trebas malo definirat temu 

ovo sta si mi "objasnio" sam znao i odma

i opet ne vidim razloga zasto bi ja nesto stavio u ovu temu ? koja korist od toga 

btw. samo nemoj ti pricato o trolanju molim te

16 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
Vasi 3D modeli je tema koja nije napravljena za kur*enje nego iz drugih razloga. Ti si svoju temu od pocetka definirao, parafrazirano, kao temu u kojoj cemo se dokazivati jer ti vise ne vjerujes ljudima na forumu i sumnjas u njihove mentalne sposobnosti. Sto uopce ocekujes od nas? Hoces rezultat IQ testa i prijepis ocjena iz indeksa? Kako bih ja trebao dokazati da znam nesto o akustici i audio tehnici kad nemam formalne naobrazbe na tom polju? A opet sam nebrojeno puta ljudima pomogao u vezi tih stvari. Forum ne treba biti nista formalniji od ovoga kakav jest.

Iz kojih drugih razloga, prezentacija vaših radova i razmjne iskustava, a što je i ponata ove teme, ajd ne *eri !? 

ja necu nista, ali ako ces mi pametovat u nekom podrucju tj. uc u raspravu prozvat cu te da mi stavis refenrece, znaci da se zna koja je tvoja kompetencija u dotićnoj temi i točka, a to što si pomogao ljudima ide ti na hvalu, i ja sam dosta ljudi pomogao , najviše preko PP-a i što onda ? 

PS.

Inaće ova tema će bit lock jer ja se ne mogu borit protiv dežurnih trolova. 

I'm from Hollywood
16 godina
neaktivan

Pa ako ćemo pisat o palačinkama onda da.

Što onda pitaš gluposti ?

i opet ne vidim razloga zasto bi ja nesto stavio u ovu temu ? koja korist od toga

Ako nemaš što za stavit onda nemoj i stvar rješena,
a sad da čujem o mom trolanju, ajde, da čujem konkretno ajde da čujem !

I'm from Hollywood
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 8:29 (woodgamesfx).
16 godina
protjeran
woodgamesfx kaže...

pa necu ti valjda palacinke stavljat tu 

trebo si definirat kakvi radovi bi trebali bit u ovoj temi 

i nemoj nekog bez razloga prozivat trolom 

da si napravio temu kak spada nebi imo na sta prigovarat i sta je sa tim trazenjem sticky-a ? 

pogledaj malo druge sticky teme i usporedi sa ovom svojom pa se priupitaj dal ona zasluzuje sticky isto ako i ona tema "Hvalisanje" koja mi nejde u glavu 

zapravo obje teme mi nekako spadaju na hvalisanje 

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 8:32 (hrvatskafarkasevec).
16 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...

pa necu ti valjda palacinke stavljat tu 

trebo si definirat kakvi radovi bi trebali bit u ovoj temi 

i nemoj nekog bez razloga prozivat trolom 

da si napravio temu kak spada nebi imo na sta prigovarat i sta je sa tim trazenjem sticky-a ? 

pogledaj malo druge sticky teme i usporedi sa ovom svojom pa se priupitaj dal ona zasluzuje sticky isto ako i ona tema "Hvalisanje" koja mi nejde u glavu 

zapravo obje teme mi nekako spadaju na hvalisanje 

Dobro za milog boga što ti nije jasno ?????? 

Što sam još sem stavljenog trebao po tvome stavit u opis, eto daj parijedlog , ja sam otvoren na suradnju pa ćemo stavit, jel može tako ? 

I'm from Hollywood
17 godina
neaktivan

Bespotrebna tema a i nije za sticky...prvo neodredjeno je sta je rad...neko rece i palacinka je rad, sta ja kad idem na toalet i ono sto istresem je rad...i to autentican{#} i sad trebam to slikati...

He who dares, wins
16 godina
neaktivan
Dijete drago, trebas se malo opustiti. Nema potrebe za formaliziranjem forumske komunikacije kao ni nazivanjem nas trolovima, cak bi se reklo da je i nepristojno, samo smo izrazili misljenje, to sto si ti na to popi*dio govori samo o tebi i tvojoj spremnosti da podneses kritiku.
16 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Bespotrebna tema a i nije za sticky...prvo neodredjeno je sta je rad...neko rece i palacinka je rad, sta ja kad idem na toalet i ono sto istresem je rad...i to autentican{#} i sad trebam to slikati...

Ne , skrivo ste shvatili ljudi, ako s nekim uđeš u rasparavu na nekom djelu foruma onda od istog tražiš dokaz kompetencije i taj isti to stavi ovdje te ubuduće ti da referencu.

Ako će bit rasprava u tome tko je israo veći drek onda OK, uslikaj svoj uredak i poslikaj ga i stavi ovdje kao referencu na temu u kojoj raspravljaš o tome. 

I'm from Hollywood
16 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
Dijete drago, trebas se malo opustiti. Nema potrebe za formaliziranjem forumske komunikacije kao ni nazivanjem nas trolovima, cak bi se reklo da je i nepristojno, samo smo izrazili misljenje, to sto si ti na to popi*dio govori samo o tebi i tvojoj spremnosti da podneses kritiku.

Ja mogu podnjet kritiku, ali ne mogu podnjet glupost, a nisam ja prvi krenuo "ognjem i maćem" nego vi, malo pogledaj tijek diskusije i tko je ovu temu doveo na koji nivo rasprave. 

I'm from Hollywood
14 godina
protjeran

Pa nije ovo kuharica za palačinke, ne njih, zna se čemu sluzi Bug

To je odlična tema. Ljudi koji pišu viruse mogu se ovdje pohvaliti, programeri, neke skripte. Vrhunska tema za upoznavanje jedni drugih, dijeljenje hobija i suviše za učenje. S druge strane biti če manje onih koji dijele tuđe znanje kao pod svoje jer ih bu ova tema bola u oči.

Ko što je i autor rekao ne budu se prepucavali znanjem trolajuči več će imati prikladnu temu za to, to je svakako bolji odnos; manje svađa više znanja.

Sve tehničke stvari, ne mora biti isključivo softver, onaj s ručnom izradom kučišta npr... idealno za temu ( PS svaka mu čast )

Kolko se u ovakvim temama samo moze naučiti ? Svakom autoru se pušta na volju da i pojasni što je predstavio

S treče strane kad več sjedi netko doma i programira, da bi to pretvorio mozda u zaradu , ovaj forum i konkretno tema su mu idealno mijesto.

16 godina
neaktivan
nick_01 kaže...

Pa nije ovo kuharica za palačinke, ne njih, zna se čemu sluzi Bug

To je odlična tema. Ljudi koji pišu viruse mogu se ovdje pohvaliti, programeri, neke skripte. Vrhunska tema za upoznavanje jedni drugih, dijeljenje hobija i suviše za učenje. S druge strane biti če manje onih koji dijele tuđe znanje kao pod svoje jer ih bu ova tema bola u oči.

Ko što je i autor rekao ne budu se prepucavali znanjem trolajuči več će imati prikladnu temu za to, to je svakako bolji odnos; manje svađa više znanja.

Sve tehničke stvari, ne mora biti isključivo softver, onaj s ručnom izradom kučišta npr... idealno za temu ( PS svaka mu čast )

Kolko se u ovakvim temama samo moze naučiti ? Svakom autoru se pušta na volju da i pojasni što je predstavio

S treče strane kad več sjedi netko doma i programira, da bi to pretvorio mozda u zaradu , ovaj forum i konkretno tema su mu idealno mijesto.

Hvala dragom Bogu da netko razumije ! 

I'm from Hollywood
16 godina
neaktivan
Dakle, u prvom postu pises da je ovo tema koja bi dokazivala kompetentnost za neku temu, sad ovaj zmaj kaze kako bi bila odlicna tema za razmjenu iskustava u vesi pisanja virusa i skripti i ti kazes "napokon da je netko skuzio". Takodjer kaze da bi tu trebale biti sve tehnicke stvari, sto je presiroko podrucje, sve hobije i ne znam sta. Znaci da bi u ovoj temi bio takav nered i besmislje da je to strasno.
Sto se tice kamenja, ja sam samo rekao da je meni glupo da se nekome dokazujem i za time nemam potrebu, na sto si se ti iz nekog razloga uvrijedio. Sudeci po ovom zadnjem postu, ocito ni sam ne znam sto zelis od ove teme ili ne znas reci sto zelis, jer su ono sto si ti rekao i sto je nick_01 rekao potpuno razlicite stvari, osim sto su otprilike jednako besmislene.
16 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
Dakle, u prvom postu pises da je ovo tema koja bi dokazivala kompetentnost za neku temu, sad ovaj zmaj kaze kako bi bila odlicna tema za razmjenu iskustava u vesi pisanja virusa i skripti i ti kazes "napokon da je netko skuzio". Takodjer kaze da bi tu trebale biti sve tehnicke stvari, sto je presiroko podrucje, sve hobije i ne znam sta. Znaci da bi u ovoj temi bio takav nered i besmislje da je to strasno.
Sto se tice kamenja, ja sam samo rekao da je meni glupo da se nekome dokazujem i za time nemam potrebu, na sto si se ti iz nekog razloga uvrijedio. Sudeci po ovom zadnjem postu, ocito ni sam ne znam sto zelis od ove teme ili ne znas reci sto zelis, jer su ono sto si ti rekao i sto je nick_01 rekao potpuno razlicite stvari, osim sto su otprilike jednako besmislene.

Ja vidim da ti ciljano zeliš da ova tema ode u lock zbog spama koji radiš ovdje, ako tebi nije jasno eto ima ljudi kojima je jasno. 

Pošto vučeš djelove iz konteksta i okrečeš ih kako tebi paše, što više reć nego molim te ne zagađuj ovu temu, ako tvoj stav je jasan od prvog tvog komentara i sva daljnja diskusija u usmjeu u kojem ju ti vodiš nema veze nit s naslovom teme nit sa sadržajem. 

I'm from Hollywood
16 godina
neaktivan

Ideja nije nužno loša, ali zar nije mapa radova = online portfolio? A za to postoje predviđeni sajtovi, konkretno za 3D koji si spomenuo 3DHR, Evermotion... ima ih milijun da ne nabrajam. Vaši 3D modeli su namijenjeni razmjeni iskustava te pokazivanju svojih radova i komentiranju istih, a postoji i pomoćna tema gdje se razmjenjuju savjeti i diskusije vezano za rad u takvim programima.

Ovo što si ti predložio više vuče na nekakvu bazu portfolia, dali je takva tema potrebna uz postojeće servise na koje se može linkati? Ne znam, neka moderatori odluče.

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 10:30 (Minoza).
16 godina
neaktivan
Da, zivotni cilj mi je unistiti tvoju temu...
Samo me interesira o cemu se radi, a ti ne znas obrazloziti. Nema ni nickov post veze s naslovom, ili sam mozebitno ja retardiran pa vas ne razumijem, ne znam.
16 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
Da, zivotni cilj mi je unistiti tvoju temu...
Samo me interesira o cemu se radi, a ti ne znas obrazloziti. Nema ni nickov post veze s naslovom, ili sam mozebitno ja retardiran pa vas ne razumijem, ne znam.

Jel teško pročitat prvi post ove teme ? 

Ako ti se tema ne sviđa nekoj pisat u njoj , jel te netko sili da moraš spamat u ovoj temi ? 

I'm from Hollywood
16 godina
neaktivan
Dakle, svatko tko se ne slaze s tobom spama i trola?Ide tebi logicno zakljucivanje...
16 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
Dakle, svatko tko se ne slaze s tobom spama i trola?Ide tebi logicno zakljucivanje...

Koji je tebi ku*ac !??? 

Što provociras od pocetka, ako ti se tema ne svidja nemoj pisat u njoj,  nakon prve poruke gdje si iznio svoje neslaganje sve kasnije si presao u spam i trolanje.

Ovako da mi to kume rascistimo, ja tebe stavljam u ignore pa ti melji i izvrci koliko hoces, jer ocito jedini cilj ti je provokacija i nista drugo. 

I'm from Hollywood
16 godina
protjeran
woodgamesfx kaže...
Mirko935 kaže...

Koji je tebi ku*ac !??? 

Što provociras od pocetka, ako ti se tema ne svidja nemoj pisat u njoj,  nakon prve poruke gdje si iznio svoje neslaganje sve kasnije si presao u spam i trolanje.

Ovako da mi to kume rascistimo, ja tebe stavljam u ignore pa ti melji i izvrci koliko hoces, jer ocito jedini cilj ti je provokacija i nista drugo. 

i onda meni pametujes oko kulture i odgoja 

16 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...
Mirko935 kaže...

Koji je tebi ku*ac !??? 

i onda meni pametujes oko kulture i odgoja 

Ok vidim da vas dvojica radite u paru, tj. ocito ste odlucili danas malo provocirat jelda ? , posto da imate sto pametno ovdje za stavit bi i stavili jelda ? 

Nista s dobrom namjerom i u dobrom duhu i tebe stavljam u ignore, a molim te jedino  kao i tvog kompanjona da ucine isto prema meni, znaci medjusobni ignore i svi sretni OK.

I'm from Hollywood
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 11:13 (woodgamesfx).
16 godina
protjeran

uuuu da urota svi se okomili na tebe jadnoga 

bas smo zlostavljaci 

da si ti krenuo sa normalnom raspravom i ja bi,al kolko vidim ovdje,a i u drugim temama to sa tobom jako tesko ide 

18 godina
moderator

Tema za spam, uzimajući u obzir da forumski anonimci nemaju volju da predstave radove.

S ciljem sprečavanja svađanja i vrijeđanja,

LOCK

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice