Mađioničarski trikovi
- poruka: 65
- |
- čitano: 46.940
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Ma ovo je fake,nako da se prereže sve bi se glavne vene i arterije presjekle , sva bi mu krv iscurila za 5 sekundi
covijek vise nezna u sta bi vjerovao...
Jel itko zna kako se napravi ona kutija sa poluprozirnim ogledalima tako da kad gurneš ruku u nju on nestane?
Moja žena kaže da je bilo na Oprah show,upravo ta "presječena"
žena,je sa 24godini u automobilskoj nesreči ostala bez cjele
karlice!Vjerujte ona jako dobro pamti lica!
Tip je chiter 100%
Svi su oni "prodavači magle",nemojte biti naivni,pa nije život
Harry Potter,ne postoje magije,90% trikova se svodi na
odvračanje pažnje,od onoga šta mađioničar zapravo radi!
Dobar marketing,malo vatre,jako savitljiva pomočnica,lom
svjetlosti...vježba,vježba i samo vježba!
Naravno,to su umjetnici,treba to sve znati,a nama ostaje
da uživamo!
Svi su oni "prodavači magle",nemojte biti naivni,pa nije život
Harry Potter,ne postoje magije,90% trikova se svodi na
odvračanje pažnje,od onoga šta mađioničar zapravo radi!
Dobar marketing,malo vatre,jako savitljiva pomočnica,lom
svjetlosti...vježba,vježba i samo vježba!
Naravno,to su umjetnici,treba to sve znati,a nama ostaje
da uživamo!
Ma oni to sve namjeste ako ste gledali video na prethodnoj stranici kad onoj ženi prepole tijelo na pola,ko bi normalan se smijao i još bježao na rukama od svoje druge polovice,a da im sad kažeš da to naprave na ulici negdje ,sa prolaznicima samo da odaberu nebi to znali napraviti
gledao sam sad chrisa angela na youtubeu...i sad mi nije jasno,lik hoda po vodi,leti itd..jeli to neka kako bih rekao namjestaljka ili to on stavarno moze?
Salis se,jel?
Ne hoda po vodi. Vjerojatno po pleksiglasu ili slicnom materijalu. Imas objasnjenje na YouTubeu...
EE evo ja ču započeti.
znam ti ja jedan trik Uzmeš tanjur, u njega naliješ vodu zatim po toj vodi posipaš papar pazi da ga svugde bude ravnomjerno onda na vrh prsza metni deterđenta (za prane suđa npr. jar, čarli, ...) i s tim vrhom prstadotakneš sredinu tanur na i taj se papar bude povukao ut rubove tanjura...
Trik je dobar... znam još 4 trika s kartama...
Jesi li se sjetio jednog trika ako si se sjetio napiši... "."
Moja žena kaže da je bilo na Oprah show,upravo ta "presječena"
žena,je sa 24godini u automobilskoj nesreči ostala bez cjele
karlice!Vjerujte ona jako dobro pamti lica!
Tip je chiter 100%
Bravo svaka cast,to je to :)
Samo da pomenem prije nego malo pojasnim trik.
Gledam ovu temu i nevjerujem da ima ljudi koji vjeruju da cris angel leti ide na vodu...
Bas kao sto je neko rekao,tajna njegovih trikova su kamere,kao i svi ljudi oko njega koji su placeni glumci i koji lelecu tamo ooo mojj bozeee...cist debilizam :)
Trik po vodi vrlo jednostavno moze ga svako izvesti samo malo plice na moru postavite tegle i vi ste cuveni Cris Angel,koji po meni nije ni I od Iluzioniste.
Trik lebdenja sa zgrade na zgradu je postavljanje zice nevidljive na kojoj on ide.
A cuveni trik presijecanja osobe je taj sto su takodje glumci naravno placeni i kamere.sve namjesteno kao i u njegov skoro svaki trik.U triku ucestvuju dvije osobe i ova se kao tobos prepolovljava a kao sto je rekao Ikominator osoba koja bez karlice trci je osoba koja je u stwarnom zivotu takva!!!Eto rjesenja!
Zapamtite da nema trika koji se ne moze objasniti,samo treba znati!:)
Znam i one bolesti Coperfildovih trikova (nestajanje kipa slobode,prolazak kroz kineski zid....)
I jos nesto zapamtite da nije isto trik gledati uzivo i iza malih ekrana,svasta se krije kad gledate na televiziji!
Pozz od mene!!!
da to nije criss angel mindfreakk
gledao sam sad chrisa angela na youtubeu...i sad mi nije jasno,lik hoda po vodi,leti itd..jeli to neka kako bih rekao namjestaljka ili to on stavarno moze?
kolko ti imas godina?
Nadam se da je ovo retoricko pitanje ;)
Ja sam gledo na youtubu kako to napravi i pokažu onda na kraju da je ispod plexiglas :)
Evo jednog trika iz knjige koju sam posudio
Složite 3 karte licem prema gore u red. Na svaku kartu stavite još jednu kartu i nastavite sa slaganjem sve dok ne dobijete
tri reda po sedam karata (ukupno 21 kartu) neku osobu zamolite da izabere jednu kartu i zapamti ju i neka vam kaže u kojem je stupcu
onda pokupite jedan od stupac do odabranog onda odabrani i posljedni onda počnite slagati karte kao što sam vam pokazao na početku
i tako napravite sveukupno 3 puta i kad skupite karte 3. put njihova karta će biti na 11-om mjestu ako nešto ne razumijete pitajte me.
zapravo je vrlo glupo i jednostavno :D
Zapravo vidio sam taj trik a vidio sam i objasnjenje. Dake ispod vode je prozirno staklo a mađioničar se dogovorio s ljudima da se prave kao da neznaju što je.Spomenuo si i da rone ispod njega to je zato što ispod njega nema stakla staklo je samo pod njegovim nogama to jest spojeno je sa jedne strane na drugu. a ispod je prazno :D Uglavnom to je to :D
jel ima koji trik da kad prdnem da se ništa ne čuje?
![poslano s mobilnog telefona](/forum/slike/frommobile.png)
To se da dosta lako složiti u after effectu, ja kao amater bi znao, kak tek neki profić može :)