Loto 7 od 39

poruka: 78
|
čitano: 33.027
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Loto 7 od 39

Evo, danas sam gledao loto, super sedmica još uvijek nije izvučena (!!!!), te je dobitak narastao za još 4 milijuna više, tj. 42 milijuna!! Pravi je sretnik onaj tko osvoji super sedmicu! Da barem ja osvojim Bogataš BogatašNamigiva!

Goodbye
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.6.2009 12:31 (Axlus).
16 godina
neaktivan
Loto 7 od 39

sta ako bude dobitnik neko iz bugove redakcije pa :

1.)u svaki 200. broj buga utrpa par igara pa kao kad kupujes kod kioska odaberes koju

2.)odleti na havaje i vise ga nikad ne vidimo

3.)da meni sve pareNamigiva

RazerDinoMan & Gang 4ever 2gether
16 godina
neaktivan
RE: Loto 7 od 39
Axlus kaže...

Evo, danas sam gledao loto, super sedmica još uvijek nije izvučena (!!!!), te je dobitak narastao za još 4 milijuna više, tj. 46 milijuna!! Pravi je sretnik onaj tko osvoji super sedmicu! Da barem ja osvojim Bogataš BogatašNamigiva!

tebi je 38+4 =46....aj dobro....
nije 46 milijuna nego 42........
......
Fc Barcelona
16 godina
protjeran
Loto 7 od 39

Ljudi se polakomili za brzom zaradom koja će riješti sve njihove probleme, namamili prodavači magle kao lešinari na strvinu da ljudima prodaju fikciju da kocka ako koji slučajem padne na njihovo polje budu bili jako sretni i riješiti će bar sve svoje probleme ako oni imaju veze s finacijama.

Udruženi fortunaši-"poklonici kulta novca" i mediji-"četvrti stup države" stali svojim sredstvima priopćavanja obmanjivati svekoliko mnoštvo da što više isprazne svoje kućne budžete da bi mogli namaknuti toliki sanjani i "potrebni novac". Doslovno iz dana u dan, iz sata u sat slali su izvještaje kroz svoje propagandne kanale  kako ljudi stoje redovima i čekaju da uplate u ono što fortunaši zovu "više od igre", te preko tih suptilanih poruka knjukaju populaciju da bi njima ovladili da psotanu vjerni igrači-"jer tko ne igra ne može ni da dobije", osim njih samih jer oni imaju privilegiju da prefidno vrše kolektivnu manipulaciju s tim da ovaj put neposredno vuku novac iz zaluđene mase...

Četverostupaši će dobiti opet materijala da dezinformiraju tzv. javnost, o umjetno stvorenim manijama, o tome je li su kuglice jednake težine ili su neke možda kockaste, o neželjenim posljedicama kroničnih prekrivača crvenih listića. Oni koji konzumiraju takav sadržaj opet će dobiti teme za rasprave bilo one virtualne ili u "totalno opuštajućem omiljenom kafiću"- s tim da će to sada morati po sili zakona ovaj put raditi bez otrova koji truje njih i ostale....

Ove poslovnice koje nude koliko-toliko bezazlenu lutriju kao igru ba sreću, inače su unutar svojih prostora ponudili i uslugu klađenja, te kao miševe zatrovali stare gardu vjernih prekriživača crvenih listića sa svojim otrovom-varljivo lakim bogaćenjem za mali uložen dobitak. Velikobritanci kao pioniri raznoraznog klađenja mogu biti primjer što klađenje može u manjoj ili vćoj mjeri napraviti od društva koje se povodi za klađenje bilo iz zadovljstva u njihovom slučaju, bilo iz potrebe zarade kao u slučaju naših ljudi, pa tako ti Otočani voze krivom stranom-starorimska navada, imaju čudne mjerne jedinice,njeguju tradicionalizam koji je zaglibo u svojeglavost, nevidlji vjekovni rasizam, dugotrajni kolonijalizam,  kraljičin bezdušni monarhizam itd.

Kocka može biti i dobra, kada se koristi u karitativne svrhe ili lakšeg prodavanja nekretnina u vidu tomobla.

Imaju pravo oni ljudi koji kažu da uvijek dobivaju na lutriji- razlog toga je što nikad ne igraju istu!Smijeh

...baš je dobro vidjeti ti Vas opet..
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.6.2009 2:10 (Garfield-LŠ).
16 godina
odjavljen
XFX Gamer kaže...
Axlus kaže...

Evo, danas sam gledao loto, super sedmica još uvijek nije izvučena (!!!!), te je dobitak narastao za još 4 milijuna više, tj. 46 milijuna!! Pravi je sretnik onaj tko osvoji super sedmicu! Da barem ja osvojim Bogataš BogatašNamigiva!

tebi je 38+4 =46....aj dobro....
nije 46 milijuna nego 42........
......
Krivo sam napisao! Sorry!
Goodbye
16 godina
neaktivan
Loto 7 od 39

danas loto            42 milijuna kuna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zamislite sav taj novac!!!!!!!!!!!!!

u da mi je to dobit

17 godina
Loto 7 od 39

Budu li za sat vremena izvučeni brojevi: 1, 6, 7, 14, 17, 23, 29, 30 neće biti na svijetu sretnijeg čovjeka od mene!  Belji se

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
16 godina
neaktivan
Loto 7 od 39

Prvih devet brojeva uopće neće biti izvučeno, žao mi je Plač

s.t.a.l.k.e.r. semi-pro
17 godina
Loto 7 od 39

Evo ga:

Nije pogodjeno, slijedeci put 47 milja.

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2009 19:25 (Aki).
16 godina
odjavljen
Loto 7 od 39

Sljedeći put, pobjeda je moja!

Goodbye
16 godina
neaktivan
Loto 7 od 39

jel zna ko od vas koji su brojevi danas izvučeni Nevinašce

17 godina
car kaže...

... daj pogledaj gore malo :D
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina
neaktivan
Aki kaže...
car kaže...

... daj pogledaj gore malo :D

ok sad sam vido
16 godina
neaktivan
Loto 7 od 39

Ljudi pa to  je čista prevara sav taj  novac ida u državni proračun (Sanaderu za novog  BMW-eja )iako sam i ja uplatio naivno sam pomislio da ću bar dobiti za novu grafičku ali ništa od  toga moraću se snaći na drugi način Namigiva

16 godina
neaktivan

Sve je to jedna veeeeeeeeeelika sreća. Ako mislite da možete pogoditi onu jednu kombinaciju, gdje ih ima više od 15 000 000.. Mislim da imamo veće šanse da ćemo se zaposliti u google-u nego osvojit jack pot.

Evo da nebi samo kritizirao našao sam vrlo zanimljiv loto generator, pa ako netko još nije odlučio koje brojeve bi igrao neka posjeti: http://crazynuts.hollosite.com/747_super7_lottery_picks/

I zapamtite, to je samo igra i nikad nemojte trošiti puno novca na takve stvari, ako imate sreće i sa malim novcima ćete dobit. Ako nemate nećete dobit ni sa visokim ulogom..

16 godina
neaktivan

probao sam generator, ne ostavlja na mene neki dojam, brojevi su malo previše logični

Usput zna tko dobitne brojeve za večeras?

17 godina
neaktivan
Loto 7 od 39

Imao sam namjeru već nekoliko puta da odigram i ispunim jedan listić, ali svaki put kada odvažno krenem do lota vidim gužvu i obeshrabrim se.... jednostavno mi se neda stajat u redu.

Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com
16 godina
neaktivan
Creative kaže...

Imao sam namjeru već nekoliko puta da odigram i ispunim jedan listić, ali svaki put kada odvažno krenem do lota vidim gužvu i obeshrabrim se.... jednostavno mi se neda stajat u redu.

pa i imaš pravo. ja sam jednom pogodio 6 brojeva i to je bilo oko 20k kn. predivno. baš mi je tada lijepo lego novi komp, bajk, i krećenje stana.
Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
17 godina
Loto 7 od 39

super sedmica je glupost za izmuzivanje dodatnih novaca. Moraš uplatit još jednu kunu, ali to ti se računa samo ako dobiješ običnu sedmicu :D

I'm silicon-based life-form
16 godina
neaktivan
Loto 7 od 39

po meni ovaj loto cista namještaljka

ocigledno se neko uvalija u probleme pa mu sada trebaju pare

I can't remember anything Can't tell if this is true or dream
17 godina
neaktivan

Igro proslo kolo i pogdio 5 brojeva bar nisam bio sretan dok nisam skonto da je hrpa debila kao i ja pogodilo pet brojeva. Danas je sve moje Smijeh

16 godina
neaktivan
Loto 7 od 39

Ako dobijem te novce,vjerovatno ce ih netko drugi uzet-jer cu ja biti u sok sobi....Belji se

16 godina
neaktivan

Ufff dobijen li na lotu kupit cu si ovu graficku

http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1130059

Belji se

EDIT:x2 graficke...da napravit cf :D ahahahaaaha

onda cemo usporedit moje dvi graficke naprema jednoj jadnoj gtx 295 =)

Fc Barcelona
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.6.2009 15:20 (XFX Gamer).
16 godina
Loto 7 od 39

5, 8 i 10 ce danas biti izvucena... ostalo necu reci :p

17 godina
Blade18 kaže...

milana tarota si nazval? :D
16 godina
neaktivan

Mah, loto je 47miljuna, svi kupuju listice, mislim jest to puno novca, ali razmislite koliko su oni zaradili na svima koji su to pokupovali... To je ustvari 7miljuna Eura, a u Italiji je bio ako se dobro sjecam od 62miljuna eura, znaci 62*7,3=452miljuna kuna

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
17 godina

italija ima 60ak milijuna stanovnika.. automatski ima i 12-13x više ljudi koji igraju loto.. i eto ti razlike u dobitku Belji se

16 godina
neaktivan
Aki kaže...
Blade18 kaže...

milana tarota si nazval? :D
 Evo što kaže milan koji će brojevi biti izvučeni, he he Cool
Sedmica na lotu Smijeh-
- prva pametna, neka pogledaju svi oni koje zanima kad će dobit na lotu :)...
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.6.2009 16:29 (elektro).
17 godina
neaktivan
XFX Gamer kaže...

Ufff dobijen li na lotu kupit cu si ovu graficku

http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1130059

Belji se

EDIT:x2 graficke...da napravit cf :D ahahahaaaha

onda cemo usporedit moje dvi graficke naprema jednoj jadnoj gtx 295 =)

Bolje igraj u sljedećem broju bugovu nagradnu igru onda.
Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com
17 godina

kaj mislite.. jel ima razlike između lutrije i kladionice?

osim kaj lutrija ima veće dobitke, nema drugog plusa.. a i taj "plus" je slab pošto je tamo teško nekaj dobit..

u kladi uz malo truda (praćenje statistike), možete okretat bar neki novac.. Neodlučan

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice