Logički zadatak

poruka: 1.486
|
čitano: 527.161
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Zagonetke
16 godina
RE: Logički zadatak
i_rambo_plache kaže...
rocker55555 kaže...
i_rambo_plache kaže...
rocker55555 kaže...

Evo jedan nije bas logicki al ajde...

-----------------------------------------------------

Skoro svatko ima u kuci jednu bezicnu stvar,koju??

Bežična stvar? Ja ih imam na milijune. Recimo, stolac!

misli se na tehnologiju

Mobitel i fotoaparat mi prvi padaju napamet. Mislim da ih većina ima, a bežični su.

Misli se na nesto sto funkcionira na necemu a da je bezicno...poput bezicnog misa ili routera...

RAZER :For gamers by gamers....CSS,COD4
15 godina
neaktivan
Logički zadatak

sibica ?

xFire: rebelsy
17 godina
neaktivan
rocker55555 kaže...
i_rambo_plache kaže...
rocker55555 kaže...
i_rambo_plache kaže...
rocker55555 kaže...

misli se na tehnologiju

Mobitel i fotoaparat mi prvi padaju napamet. Mislim da ih većina ima, a bežični su.

Misli se na nesto sto funkcionira na necemu a da je bezicno...poput bezicnog misa ili routera...

Daljinski?

Nothing is true, everything is permitted...
16 godina
Assassin kaže...
rocker55555 kaže...
i_rambo_plache kaže...
rocker55555 kaže...
i_rambo_plache kaže...
rocker55555 kaže...

misli se na tehnologiju

Daljinski?

tocno...

17 godina
neaktivan
Logički zadatak

bez uvrede, ali zadatak je glup...

15 godina
neaktivan
Logički zadatak

ja imam daljenski na zicu :P

16 godina
Logički zadatak

U jako mracnoj i hladnoj sobi ste...imate sibice,drva i benzin...sto cete prvo zapaliti???

P.S.znam da je zadatak glup...

15 godina
neaktivan
Logički zadatak

pa sibicu ?

17 godina
neaktivan
rocker55555 kaže...

U jako mracnoj i hladnoj sobi ste...imate sibice,drva i benzin...sto cete prvo zapaliti???

P.S.znam da je zadatak glup...

Pa sibice...

edit: prestigli me....

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2009 21:43 (Assassin).
15 godina
neaktivan
Logički zadatak

prije tebe sam ;)

16 godina
rebelsy kaže...

pa sibicu ?

da...e stvarno postavljam lagana pitanja.....nemam inspiracije...Nevinašce

17 godina
Logički zadatak

U pete nišani, a u nos pogađa... što je to?

Jučer smo bili na rubu ponora, danas smo korak naprijed...
15 godina
neaktivan
Logički zadatak

Večer,...pada kiša. Ispred hotela su parkirana 3 auta, iste boje, iste marke, iste registracije..dakle, triplets. Nepoznat čovjek izlazi iz hotela, sjeda u jedno od ta tri auta, odveze se. Dok je bio u odsustvu, ubije nekog tipa. Prolaznik, svjedok ubojstva je zapisao tablice. Ubojica, vraćajući se u hotel, parkira auto pokraj ona 2 identična, na isto mjesto na kojem je i bio parkiran. Napominjem, da su ostala 2 auta bila cijelo vrijeme parkirana ispred hotela, tj. nitko ih nije vozio, niti premještao.

Ipak, ubojica nije bio toliko inteligentan... 

Kako je policija odmah znala u kojem se autu od ta tri identična vozio ubojica? 

ajmo :D 

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2009 21:55 (rebelsy).
16 godina
odjavljen
leo_819 kaže...

U pete nišani, a u nos pogađa... što je to?

Prdac!

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
16 godina
odjavljen
rebelsy kaže...

Večer,...pada kiša. Ispred hotela su parkirana 3 auta, iste boje, iste marke, iste registracije..dakle, triplets. Nepoznat čovjek izlazi iz hotela, sjeda u jedno od ta tri auta, odveze se. Dok je bio u odsustvu, ubije nekog tipa. Prolaznik, svjedok ubojstva je zapisao tablice. Ubojica, vraćajući se u hotel, parkira auto pokraj ona 2 identična, na isto mjesto na kojem je i bio parkiran. Napominjem, da su ostala 2 auta bila cijelo vrijeme parkirana ispred hotela, tj. nitko ih nije vozio, niti premještao.

Ispod ostala 2 je bilo suho, a ispod ubojičinog je bilo mokro (kiša pada).

15 godina
neaktivan
Logički zadatak

a jbg .. google radi svoje ... postaje dosadna tema

http://www.deathball.net/notpron/ evo neka igra...mora se razmisljat puno .. ima 98 lvla

EDIT:

1. Milanove svinje
Farmer Milan posjeduje 3 roze svinje, 4 smeđe svinje i jednu crnu svinju. Koliko Milanovih svinja može reći da su iste boje kao i druge svinje?

2.Djedovi i oci
Marko kaže da je njegov djed samo 6 godina stariji od njegovog oca. Kako je to moguće?

3. problem kuhanja
Ako je potrebno 20 minuta da biste tvrdo skuhali guskino jaje, koliko će Vam vremena trebati da skuhate 4 guskinih jaja?

4 .problem
Veliki debeli Indijanac i mali mršavi Indijanac su sjedili izvan šatora, pušeći svatko svoju lulu. Mali indijanac je sin velikog Indijanca, ali veliki Indijanac nije otac malom Indijancu. Kako je to moguće?

5.Archibaldova šetnja
Archibald je šetao 20 minuta po kiši da mu se nije smočila ni jedna vlas na glavi. Nije nosio šešir, nije je imao kišobran i glava mu s ničim nije bila pokrivena. Odjeća mu se smočila, kako se to dogodilo?

6. Zrinka u dizalu
Zrinka živi na dvanaestom katu moderne zgrade opremljene dizalom. Svaki put kada uđe u automatsko dizalo u prizemlju i kada nitko nije s njom u liftu, stisne gumb 6., izađe na 6. katu i pješaći skroz do 12. kata. Zrinka bi više voljela da ju dizalo vozi skroz do njenog kata. Zašto to ne čini?

7. Gospođa Bandek
Gđa Bandek je obavljala posao u kuhinji kada je izgubila dijamanti prsten koji je upao u kavu. Prsten se nije smočio, zašto? 

8.Podmukli konobar
U jednom restoranu, gost je ostao šokiran kada je u svojoj kavi ugledao muhu. Poslao je konobara da mu donese novu šalicu. Nakon prvog gutljaja, gost je prevrnuo stol i viknuo: " Ovo je ista šalica kave koju ste mi dali i prije!" Kako je to znao?

9.Tanja i Vanja
"Rođene smo istog dana na istu godinu", kaže Tanja.
" Imamo istu majku i istog oca", kaže Vanja."Ali nismo blizanke" kaže Tanja. Možeš li to objasniti?

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2009 22:00 (rebelsy).
16 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

mozda tragovi na gumama,barut na volanu,manje goriva nego u drugom, 

znaaaaaam padala je kiša on je otišo, ispod drugog auta je bilo suha a na mjestu prvog u kojemse on vozio mokro,znaci auto je bilo vože jer je mokro ispod njega

16 godina
neaktivan
Logički zadatak

Nevinašceneeee

kad si prije odgovorio

bas sam mislio da sam pametan i brz no ostaje samo pametanBelji se

17 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

Ubojica je ubio lika pregazivši ga. Došao je Horatio iz CSI-a i vidio otiske krvi na registraciji i vlas kose na staklu i ništa manje važnije udubljenje na braniku od pola metra.

We must repeat...
15 godina
neaktivan
Logički zadatak

ajde dajte mi palceve gore ... naso sam vam nove zagonetke ... rjesenja sutra...nemojte googlat..neg mislite..ja iskreno nezz sve rijesit ...

16 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

http://www.deathball.net/notpron/ evo neka igra...mora se razmisljat puno .. ima 98 lvla

EDIT:

1. Milanove svinje
Farmer Milan posjeduje 3 roze svinje, 4 smeđe svinje i jednu crnu svinju. Koliko Milanovih svinja može reći da su iste boje kao i druge svinje?

svinje nemogu govorit, ne mogu reći koje su boje

nisam googlo

sorry na postovima jedan za drugim

zagonetka 5

ćelav je

zagonetka 9

posvojena je jedna djevojčica!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2009 22:08 (d3stroy3r_cro).
16 godina
rebelsy kaže...

EDIT:

1. Milanove svinje

7. Gospođa Bandek
Gđa Bandek je obavljala posao u kuhinji kada je izgubila dijamanti prsten koji je upao u kavu. Prsten se nije smočio, zašto? 

1.Svinje ne govore :P

7.Pao je u obicnu kavu u vrecici...ne skuhanu...Nevinašce

16 godina
neaktivan

1. Nula, svinje ne mogu pričati.

2. Markov otac ima 40, a njegov djed sa mamine strane 46. Djed je imamo 20 godina kada se Markova majka rodila, a majka je imala 16 godina kada je rodila Toma. Tom sada ima 10 godina.

3. 20 minuta.

4. Veliki Indijanac je majka malom Indijancu.

5. Archibald je čelav.

6. Zrinka je patuljaste građe i može dosegnuti samo gumb za 6. kat.

7. Prsten je pao u posudu sa mljevenom kavom.

8. Stavio je šećer u kavu prije no što je uočio muhu, kada je kušao drugu kavu bila je slatka.

9. One su trojčeki.

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2009 22:10 (BannedOnThisForum).
16 godina
odjavljen
rebelsy kaže...

http://www.deathball.net/notpron/  evo neka igra...mora se razmisljat puno .. ima 98 lvla

EDIT:

1. Milanove svinje

2.Djedovi i oci
Marko kaže da je njegov djed samo 6 godina stariji od njegovog oca. Kako je to moguće?

3. problem kuhanja
Ako je potrebno 20 minuta da biste tvrdo skuhali guskino jaje, koliko će Vam vremena trebati da skuhate 4 guskinih jaja?

4 .problem
Veliki debeli Indijanac i mali mršavi Indijanac su sjedili izvan šatora, pušeći svatko svoju lulu. Mali indijanac je sin velikog Indijanca, ali veliki Indijanac nije otac malom Indijancu. Kako je to moguće?

5.Archibaldova šetnja
Archibald je šetao 20 minuta po kiši da mu se nije smočila ni jedna vlas na glavi. Nije nosio šešir, nije je imao kišobran i glava mu s ničim nije bila pokrivena. Odjeća mu se smočila, kako se to dogodilo?

6. Zrinka u dizalu
Zrinka živi na dvanaestom katu moderne zgrade opremljene dizalom. Svaki put kada uđe u automatsko dizalo u prizemlju i kada nitko nije s njom u liftu, stisne gumb 6., izađe na 6. katu i pješaći skroz do 12. kata. Zrinka bi više voljela da ju dizalo vozi skroz do njenog kata. Zašto to ne čini?

7. Gospođa Bandek

8.Podmukli konobar
U jednom restoranu, gost je ostao šokiran kada je u svojoj kavi ugledao muhu. Poslao je konobara da mu donese novu šalicu. Nakon prvog gutljaja, gost je prevrnuo stol i viknuo: " Ovo je ista šalica kave koju ste mi dali i prije!" Kako je to znao?

9.Tanja i Vanja
"Rođene smo istog dana na istu godinu", kaže Tanja.
" Imamo istu majku i istog oca", kaže Vanja."Ali nismo blizanke" kaže Tanja. Možeš li to objasniti?

1. Već odgovoreno

2. Djed je majčin otac.

3. 20 minuta jer ih kuham istovremeno

4. Veliki indijanac je majka malog indijanca

5. Čelav je (bald)

6. Ne može dohvatiti dugme

7. Kava je bila prah/zrno, a ne kuhana kava

8. Usuo je šečer u staru kavu

9. Vanja je muško

Edit: Banned me prestigao.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2009 22:11 (MrBlc).
17 godina

3. pa vjerojatno isto kao i za jedno jaje

Archibald je bald po 20. put

Zrinka je midget

Veliki indjanac je mater ovom malom

16 godina
neaktivan
MrBlc kaže...

1. Već odgovoreno

napisao rješenja na post iznad

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
17 godina
BannedOnThisForum kaže...

2. Markov otac ima 40, a njegov djed sa mamine strane 46. Djed je imamo 20 godina kada se Markova majka rodila, a majka je imala 16 godina kada je rodila Toma. Tom sada ima 10 godina.

3. 20 minuta.

5. Archibald je čelav.

8. Stavio je šećer u kavu prije no što je uočio muhu, kada je kušao drugu kavu bila je slatka.

9. One su trojčeki.

ako kopiraš bar stavi link http://www.web-igre.com/mozgalice/zagonetke.php

16 godina
neaktivan
Logički zadatak

Evo jedna od mene

"Ja Vam garantiram," kaže prodavač u pet shopu, " da će ova papiga ponoviti svaku riječ koju čuje." Kupac je donio papigu i shvatio da papiga ne ponavlja ni jednu riječ. Međutim prodavač nije lagao. Kako je to moguće?

16 godina
neaktivan
leo_819 kaže...

3. 20 minuta.

5. Archibald je čelav.

9. One su trojčeki.

ako kopiraš bar stavi link

to sam i ja napisao xD ali sam edit nabrzaka da stavim odgovore xDDD nosi to da se drugi muče

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2009 22:13 (BannedOnThisForum).
16 godina
odjavljen
leo_819 kaže...

...

ako kopiraš bar stavi link

to sam i ja napisao xD ali sam edit nabrzaka da stavim odgovore xDDD nosi to da se drugi muče

Haha, pa tebe je i citirao :-)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Zagonetke
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice