Labrador retriver

poruka: 119
|
čitano: 54.042
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Labrador retriver
Mitsuoka kaže...
Gauta kaže...

opet se mi vracamo na jedno te isto

al dobro necemo se svadat

pa je jedno te isto jer ne prihvacas tu cinjenicu da je psu bolje samome u velikome dvoristu nego samome u malome stanu.

Sad ces jos i rec da je psu samom bolje u setnji nego da ga neko seta ^^

reko sam necemo se svadat.

16 godina
protjeran
Gauta kaže...
Mitsuoka kaže...
Gauta kaže...

pa je jedno te isto jer ne prihvacas tu cinjenicu da je psu bolje samome u velikome dvoristu nego samome u malome stanu.

CyberPunk
16 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
Gauta kaže...
Mitsuoka kaže...
Gauta kaže...

16 godina
neaktivan
Gauta kaže...
Mitsuoka kaže...
Gauta kaže...

ja ovdje nigdje ne vidim svadu. 2. jel ti neugodno. je malo a. ispadas glup ovim izjavama.

Ako je ČINJENICA OVO:

Svi su na poslu (0 osoba u kuci, osim mozda duhova za koje ti smatras da bi pas bio s njima), pas je sam u 100m2 u zatvorenome

Svi su na poslu (0 osoba u kuci, osim mozda duhova za koje ti smatras da bi pas bio s njima), pas je sam u 300x25m2 na svjezem zraku

Gdje ce pas biti zadovoljniji:

13 U 300mx25m dvorista
1 U 10mx10m stana
16 godina
neaktivan
Labrador retriver

Vani pada kiša,grmi te je hladno

di bi pas bio zadovoljniji

3 U stanu
10 Vani
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.1.2011 18:53 (Gauta).
16 godina
protjeran
Gauta kaže...

aha dobro editiro si :)

CyberPunk
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.1.2011 18:54 (hrvatskafarkasevec).
16 godina
neaktivan
Gauta kaže...

i stan i kuca je isto, samo je stan jedan dio kuce {#}

uglavnom. zahebi to amo ovako:

Suncan dan, lijepo vrijeme (0 osoba u kuci, osim mozda duhova za koje ti smatras da bi pas bio s njima), pas u 700m2 otovrenog dvorista

Suncan dan, lijepo vrijeme (0 osoba u kuci, osim mozda duhova za koje ti smatras da bi pas bio s njima), pas u 100m2 zatvorenog stana, takoder klima ne gori, da ne trosi struju.

Ti panju, da te tako nazovem (nemoj se izvlacit na uvrede jer mi dalmosi ne smatramo to uvredom, nego tako zovemo nekoga ko ne prihvaca proste cinjenice i tupi po svome):

Da si se potrudio procitat postove, pas u kuci boravi kad je ruzno vrijeme, ali posto je pas ipak izdrzljiviji od nekih pickica ovdje to nije onda kad zapuse malo vjetrica taman da oladi ljetno poslijepodne nego kisa, bura i hladnoca. A kad je lijepo vrijeme, a to ne ukljucuje ono sto fagoti kazu sunčeko je izaslo nego vrijeme kad nije temp ispod nule, jel gle cuda labradori su stvoreni s gen. predispozicijama za sjeverna podrucja, kad ne pada kisa, ako ima dva oblaka koji tebi ocigledno smetaju i ako bura ne lomi grane. To sta malo udre na refule, pa se ti zatvoris u kucu da ti slucajno ne bi bura u kosti usla to je druga stvar.

Takoder jel tebi ljepse po lijepom vremenu bit SAM vani ili SAM u kuci/stanu/brvnari/staji. Ja radije izadem na Marjan i protrcim krug sam nego stojim zatvoren u kuci. To sto ti stojis zatvoren kao pas u kuci i visis za kompjuterom, to nije ni bas najzdravije.

16 godina
protjeran
Labrador retriver

evo moj pas jedva ceka da bude zima jer voli jako snijeg i onda najvise trci u godini 

jbg prevruce mu bude na ljeto i po ljeti jedva ceka da neka kisa padne 

CyberPunk
16 godina
neaktivan

evo moj pas jedva ceka da bude zima jer voli jako snijeg i onda najvise trci u godini 

jbg prevruce mu bude na ljeto i po ljeti jedva ceka da neka kisa padne 

da, meni je najdraze kad sam kod dida, pocne ljetna kisa, nakon mjesec dana prva kap vode, sjednemo ispod verande, malo procakulamo, a Balto skace okolo po livadi ispred kuce. Onda bude mokar i smrdi po pokvarenim jajima, ali gle cuda sretan je {#}

16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Gauta kaže...

i stan i kuca je isto, samo je stan jedan dio kuce {#}

uglavnom. zahebi to amo ovako:

Suncan dan, lijepo vrijeme (0 osoba u kuci, osim mozda duhova za koje ti smatras da bi pas bio s njima), pas u 700m2 otovrenog dvorista

Suncan dan, lijepo vrijeme (0 osoba u kuci, osim mozda duhova za koje ti smatras da bi pas bio s njima), pas u 100m2 zatvorenog stana, takoder klima ne gori, da ne trosi struju.

Ti panju, da te tako nazovem (nemoj se izvlacit na uvrede jer mi dalmosi ne smatramo to uvredom, nego tako zovemo nekoga ko ne prihvaca proste cinjenice i tupi po svome):

Da si se potrudio procitat postove, pas u kuci boravi kad je ruzno vrijeme, ali posto je pas ipak izdrzljiviji od nekih pickica ovdje to nije onda kad zapuse malo vjetrica taman da oladi ljetno poslijepodne nego kisa, bura i hladnoca. A kad je lijepo vrijeme, a to ne ukljucuje ono sto fagoti kazu sunčeko je izaslo nego vrijeme kad nije temp ispod nule, jel gle cuda labradori su stvoreni s gen. predispozicijama za sjeverna podrucja, kad ne pada kisa, ako ima dva oblaka koji tebi ocigledno smetaju i ako bura ne lomi grane. To sta malo udre na refule, pa se ti zatvoris u kucu da ti slucajno ne bi bura u kosti usla to je druga stvar.

Takoder jel tebi ljepse po lijepom vremenu bit SAM vani ili SAM u kuci/stanu/brvnari/staji. Ja radije izadem na Marjan i protrcim krug sam nego stojim zatvoren u kuci. To sto ti stojis zatvoren kao pas u kuci i visis za kompjuterom, to nije ni bas najzdravije.

lol

po tvojim postovima ispada da je tvoj pas uvljek vani,to ti je isto i ko da nemas psa.
Vidi se da nisi odgovoran na nekim prijmjerima kao naprijmjer da ti napumpaju psa jer ti pobjegne,onda ono u setnji sa autom itd.

Sad ti pljuj po meni kolko hoces al ja samo govorim činjenice.

16 godina
protjeran
Labrador retriver

da ti po ova dva posta vidis kako se on odnosi prema svom psu 

bravo i usporedbe su ti zakon 

CyberPunk
16 godina
neaktivan

da ti po ova dva posta vidis kako se on odnosi prema svom psu 

bravo i usporedbe su ti zakon 

necu se svadat svama ja samo reko svoje vi lupajte svoje,nije moj pas pa me bas briga neko radi sta oce on snjime

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.1.2011 19:15 (Gauta).
16 godina
neaktivan

To u setnji se dogodilo jednoj osobi koje vise nema, a ti nemas pravo govorit o tome. Mamlazu jedan, nemoj govorit o onome o cemu ne znas -.-' EOD

16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

To u setnji se dogodilo jednoj osobi koje vise nema, a ti nemas pravo govorit o tome. Mamlazu jedan, nemoj govorit o onome o cemu ne znas -.-' EOD

Ja sam izreko svoje misljenje:)

16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Ne baš, pogotovo ako zna kako.

http://www.cesarsway.com/

Gledam ja njega, ali nije sve tako idealno kao što se predstavlja. Ima više pasa koje on ne preodgoji i završe u dvorištu kod njega. Puno ovisi i o vrsti i namjeni psa, a ne samo o čovjeku i njegovom odnosu s psom. Ok je emisija i rado je pogledam, ali ne treba izvlačiti generalne zaključke na temelju takvih emisija.

tnakir kaže...

Šicu je malo tvrdoglav pa mu nekad treba ponovit, ..

Hajde. Imao kujicu šicua (umrla od starosti) i to mi je bio najpametniji i najposlušniji pas kojeg sam imao. Čovjek u psećem tijelu..

16 godina
neaktivan
Labrador retriver

Evo ovo sam dobio na pm uvrjedljivu poruku od naseg dragog clana Mitsuoka di mi je opsvo mater i sve drugo zivo

sad cu ja tebe nesto pitat kako te nije sram ovakve poruke slat?

15 godina
neaktivan
Labrador retriver

Sta nije objavljivanje sadrzaja privatnih poruka protiv pravila BUG Foruma? Imas gumb prijavi?

Mes que un Club! FCBarcelona!
15 godina

Oprostite ljudi no danas nisam zaslikao psa jer je bio u kući (susjedov pas).. budem zaslikao Rikija kada bude vani :DD hehe

16 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Sta nije objavljivanje sadrzaja privatnih poruka protiv pravila BUG Foruma? Imas gumb prijavi?

Ne vidim sadrzaj poruke jer je ignoriran, ali ako je objavio sadrzaj poruke onda ce on letit, fala bogu, ja nemam nista na dusi, nisam znao da ima takvih ******* na forumu, da vrijeda mrtve osobe {#}. Ovo je moja zadnja poruka u ovoj temi, a vjerojatno i na ostatku foruma radi takvih ljudi. oprostite za ovaj oftopik, za vlasnika teme, sretno sa psom, nadam se da ces dobiti onoga sto zelis. Voli psa, on ce to prepoznat, drzao ga ti vecinu vremena u dvoristu ili u kuci. Za hranu je dok je mali najbolje samo kupovnu hranu, s proteinima i vitaminima za male pse, a onda lagano, jaje za dlaku, pa kosti za zube, a mozes mu davati i drugu hranu, ali izbjegavaj cokoladu. 

Lijep i srdacan pozdrav skoro svim ljudima u temi. {#}

17 godina
bed kaže...
tnakir kaže...

Šicu je malo tvrdoglav pa mu nekad treba ponovit, ..

Hajde. Imao kujicu šicua (umrla od starosti) i to mi je bio najpametniji i najposlušniji pas kojeg sam imao. Čovjek u psećem tijelu..

Nije glupa nego tvrdoglava. Evo sad je cura pokusava nagovorit da donese igracku, ali ova je stavila na pod i ceka da cura dodje po igracku :))))))))

Mitsuoka kaže...

Sta je bilo?

Idemo kod Petre Sanader na party... nema joj staroga doma!
15 godina
Labrador retriver

joj ja imam pekinezera to su živčane zivotinje i napasne hoce da ujedu za bozije cudo a onako maleni.

malo je glup hah nece da me slusa,al recite da nije sladak ,ustvari mati i otac su pekinezeri a on ni slican

bas je bolestan ,,haha

zasto prst dole !!!! stavi barem hvala ako sam ti pomogao,,
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
PLASMAorLCD kaže...

Ne vidim sadrzaj poruke jer je ignoriran, ali ako je objavio sadrzaj poruke onda ce on letit, fala bogu, ja nemam nista na dusi, nisam znao da ima takvih ******* na forumu, da vrijeda mrtve osobe {#}. Ovo je moja zadnja poruka u ovoj temi, a vjerojatno i na ostatku foruma radi takvih ljudi. oprostite za ovaj oftopik, za vlasnika teme, sretno sa psom, nadam se da ces dobiti onoga sto zelis. Voli psa, on ce to prepoznat, drzao ga ti vecinu vremena u dvoristu ili u kuci. Za hranu je dok je mali najbolje samo kupovnu hranu, s proteinima i vitaminima za male pse, a onda lagano, jaje za dlaku, pa kosti za zube, a mozes mu davati i drugu hranu, ali izbjegavaj cokoladu. 

Ja nikad nisam ni nikad necu vrijeđati mrtve ljude ja neznam šta si ti pročito ili šta si si utulio u glavu.

16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Nije glupa nego tvrdoglava. Evo sad je cura pokusava nagovorit da donese igracku, ali ova je stavila na pod i ceka da cura dodje po igracku :))))))))

Svaki ima svoje mušice. Vidi ovog mog (unutarnjeg), zabrijao je na pranje zubi.. :o)

17 godina
bed kaže...
tnakir kaže...

Svaki ima svoje mušice. Vidi ovog mog (unutarnjeg), zabrijao je na pranje zubi.. :o)

Hahahahaha... legenda!!!!

15 godina
bed kaže...
tnakir kaže...

hahhaha :D zgodan pas  xD

17 godina
Labrador retriver

Dobro, jesi dobio ti tog psa vise?

12 godina
neaktivan
Labrador retriver

poz. 

vidim da ovdje pricate od labradorima pa nisam htio otvarat novu temu pa eto sam da vas pitam jedno pitanje

Dobio sam psa evo sad vec ima 2 dana i star je oko 2 mjeseca. U ta dva dana je bio jako tuzan nije htio ni skim se druzit

ni setat samo je jeo i pio, sad u zadnje vrijeme je postao jako zaigran ali sto je problem nevoli biti sam. Svaki put kad ja odem u kucu

a on ostane vani ili po noci bude vani on skroz laje i cvili kao da nevoli biti sam a ja mislim da i je to to. Ima svoju kucicu i mjesto svoje 

unutra sam mu stavio neke stvari koje je imao sa sobom za ovo vrijeme alu on uopce nece uci u kucicu i ispred vrata uvijek stoji i laje

da neko izadje i da bude pored njega, kad pored njega sjedim onda je sve ok i cak nekad se toliko umiri da i zaspe i kad se probudi 

opet isti problemi. Ako mi moze dati bilo kakav savijet rado bih ga poslusao. Unaprijed Hvala! :)

10 godina
neaktivan
Re: Labrador retriver

Pozdrav, dali jos uvijek imate toga labradora i gdje se nalazite?

10 godina
neaktivan
Re: Labrador retriver

bok. može link za knjigu??

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice