E-Kupi vaša iskustva sa navedenim webshopom

poruka: 6
|
čitano: 12.922
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: E-Kupi vaša iskustva sa navedenim webshopom
ford eleanor kaže...

Zanima me koliko su pouzdani što se tiče narudžbi putem webshopa i mogućih reklamacija ako do toga dođe.Ako bude neispravne robe koliko im treba vremenski da to riješe?Ako netko koristi njihov webshop molio bih da kaže o svojim iskustvima sa njima.

Ako mislis ekupi.hr jedno pozitivno iskustvo s moje strane od prije cca godinu dana. Narucen TV (bila je neka akcija besplatne dostave i pouzece bez naknade + HDD), drugo jutro HP Express na vratima....

Par dana kasnije zove covjek da provjeri kako sam zadovoljan uslugom.

Ako se ne varam to je MSanova firma.

Sa reklamacijama (na srecu) za sad nemam iskustva.

14 godina
neaktivan
evo vako naručih kod njih prije dva tjedna.I još nije došlo.Na info telefon se naravno niko javlja a na mejlove odgovaraju da će pošiljka biti poslata danas al od toga ništa...
Bolje živjeti sto godina kao bogataš nego jedan dan u bjedi
15 godina
E-Kupi vaša iskustva sa navedenim webshopom

sta je sa ovim aukcijama na e-kupi jel ima ko kakva iskustva?

13 godina
neaktivan
Ja imam dosta loša iskustva. Naime kod prijave moraš platiti 300 kn kao autorizaciju koju zadrže nakon aukcije, mada prodaju drugu priču. Barem je moje iskustvo takvo. Posebna priča je sama aukcija. Htio sam uzet LCD TV. Trenutna cijena je bila oko 200 kn. Slijedeća ponuda iza moje je bila preko 500 kn, a mimimalni iznos za dignut cijenu je 1 kn. Na kraju je prodan za 1800 kn, a u dučanu je 2000 kn. Moj dojam je da sami pumpaju cijenu. Uglavnom jedno jako loše iskustvo koje me je koštalo 300 kn. Ne preporučam.
16 godina
neaktivan

Tih 300kn ti moraju vratiti afaik. To ti uzmu jedino ako pobjediš na aukciji pa odbiješ kupiti proizvod.

Osim onog iritantnog žaba/marsovac stvora, ja imam ok iskustva s njima, a neki dan sam popušio Panasonic TX-P42G30 koji je ošo za 2800kn, novi s garancijom na aukciji. Ko psu mi je žao za to jer ekšli namjeravam kupiti neki HDTV do 3k kn, a nema bolje plazme do 10k valjda...

17 godina
neaktivan
zposlon3 kaže...
Ja imam dosta loša iskustva. Naime kod prijave moraš platiti 300 kn kao autorizaciju koju zadrže nakon aukcije, mada prodaju drugu priču. Barem je moje iskustvo takvo. Posebna priča je sama aukcija. Htio sam uzet LCD TV. Trenutna cijena je bila oko 200 kn. Slijedeća ponuda iza moje je bila preko 500 kn, a mimimalni iznos za dignut cijenu je 1 kn. Na kraju je prodan za 1800 kn, a u dučanu je 2000 kn. Moj dojam je da sami pumpaju cijenu. Uglavnom jedno jako loše iskustvo koje me je koštalo 300 kn. Ne preporučam.

da, na ebayu toga uopce nema pa je bas cudno kako su hrvati to izmislili na ekupi...

Inace moja iskustva su super, od tva do ostalog a imam 4 kupljena uredaja kod njih

potpis :D
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice