Kraj svijeta već 2011.
- poruka: 232
- |
- čitano: 65.378
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Pitajte Stevicu kad ce da svira kraj...
Šta se zamarate time kad ce kraj...uživajte u životu...a kada dodje kraj opet cemo se okupljati na nekom drugom bugu...
Tad mi je rođendan, ali ja ne vjerujem u to.
Ja se odo ispovjedat dan prije, a kad se ispovjedam nek padaju i sjekire ako hoće..
...hahahaha..ako postoji budućnost,onda smo mi samo njezina prošlost...a ova trabunjanja me skoro zabavljaju xD
..ogl,svatko od nas ima kraj..hm,svog svijeta
Ovih smakova svijeta je prognozirano onoliko puta koliko ima i dana na kalendaru.
Što je najgore neko čak i povjeruje u ovo čudo! :D
nisam poslušo onaj video tako da ne znam na temelju čega je lik zaključio točno datum
iako mene uvijek zanima jedna stvar....po kojem vremenu bi oni to računali ? gmt 0 ? gmt 12 ? dal bi počelo u ponoć u engleskoj dok kinezi drkaju ku*ac ? ...
ovi smakovi svijeta bi mogli ic umjesto vremense prognoze :S
Moze, barem necu morat matematiku ispravljat
Haha, mogu komotno prestati učiti za ispit koji mi je 25. XD
Platih danas sve rate kredita .
A sta ce biti sa Chuck Norrisom nakon smaka svijeta?
Kao ono: nece kraj svijeta doci Chucku nego je chuck kraj za kraj svijeta..... ili tako nesto

nekada su takvi mamlazi gorili na lomači eto tolko o tome i teoriji zavjere
Oni dolaze...
Imate jos samo cca. 40 sati, dobro ih iskoristite...
np: Mišo Kovač - Samo jedan dan života
Spominje se sudnji dan 21.5 a meni krizma 22.5 :D
Spominje se sudnji dan 21.5 a meni krizma 22.5 :D
jbg ništa od toga XD
Ako jesutra kraj svijeta, doviđenja ljudi drago mi je bilo družiti se s vama, odo jeb*t ljude uokolo da mogu mirno sutra dočekat kraj.. I btw idem pripremiti fotić da slikam :)
Ok, vadim popis žena koje sam mislio opalit kad saznam kad je točno smak svijeta, kažu da su im onda kriteriji malo blaži
Živ sam!!!
A hoće li biti na TV...ili na youtube-u kao...što je bilo kada je u japanu bio potres, ono live streaming.-..iz helića da snimaju ??? Hoću da i ja vidim taj kraj...svijeta
Pošto ništa od smaka svijeta za ovu godinu, sad mogu konačno otvorit kantu đuveđa
Pošto ništa od smaka svijeta za ovu godinu, sad mogu konačno otvorit kantu đuveđa
...i možeš se u nju lagano ponjatke
Ovih smakova svijeta je prognozirano onoliko puta koliko ima i dana na kalendaru.
Eh, pa, ja cu se tim povodom lijepo napit (a i usput je godisnjica mature)