Pozz svima... Vi koji ce te ostati doma, za novu kao i ja :D
Sta ce se piti :)) De neka preporuka neka pica...
Ja i frend cemo se zavuci u kucu .. i lagano neko pice " neam pojma koje " i derati po igrama :D
Sta ce se piti :)) De neka preporuka neka pica...
Ja i frend cemo se zavuci u kucu .. i lagano neko pice " neam pojma koje " i derati po igrama :D
Sta ce se piti :)) De neka preporuka nekoga pica...
evo moja preporuka ,ako mozes si nabavit
http://beeradvocate.com/beer/profile/285/776/
Al ce stra bit pijanih bugovca 
autoru teme jacky i polako
za zestice apsent oko 70% alkohola reze ko ludo 
Zna se - rakija 

kad se vec ide na 70% mogu ic i na 98% :P
nisam imao namjeru da im jetra skroz ode u ..... 
Moja preporuka !
LP!
:)
ja mislim da jesi :D
Inace ne znam kaj vi vidite u tome
To jedino "piju" klinci koji to donesu sa maturalca jer im zanimljiva ta brojka 70
drugo nista
ja mislim da jesi :D
Inace ne znam kaj vi vidite u tome
To jedino "piju" klinci koji to donesu sa maturalca jer im zanimljiva ta brojka 70
drugo nista
ma nepijem ni ja cesto nego sam jednom u drustvu cuo za apsnet i popio par i dobro me okrenulo
inace sta cesto pijem od zestica je pelin, loza i medica
zato jer ubija brzo i ne moraš kurit novce na ostatak, naravno ako je to namjera.
layne lega, de nesta vamo domace sta se moze kupiti u " Konzumu od todorica " :D :P a vi decki malo lakse sa otrovom :D Jager nije mozda tolko niti los :D
Al ce stra bit pijanih bugovca 
autoru teme jacky i polako
Pa kad već preporucas whiskey onda mu preporuci nesto sto valja a ne to smece. Za novu godinu ako ostajes sam odnosno sa frendom onda chivas regal, ballantines ili mortlach + ne bi bilo loše kubanske cigare.
Johnnie Black Label - mrvicu je skuplji, ali se isplati imho.
Šetač,Red Label :D + cola naravno
Nije da pijem bas cesto... :D pa me zanima dali se ta pica mogu nabaviti u ovim nasim lokalnim trgovinama ?
a zakaj si vi ne dofurate još dva komada i kupite neko ne toliko primjetno "želim te napit" piće? nezz jeste još mladi za te stvari, al klima je povoljna, malo lurkanja na fejsu i nađe se koja očajna koja nema dječaka za prvi novogodišnji kissy kissy.
Nije da pijem bas cesto... :D pa me zanima dali se ta pica mogu nabaviti u ovim nasim lokalnim trgovinama ?
Jack daniels imas u svakoj trafici jer je industrijsko smeće a chivas npr imaš i u konzumu skuplji je ali naravno kvaliteta nije za usporedbu.
a zakaj si vi ne dofurate još dva komada i kupite neko ne toliko primjetno "želim te napit" piće? nezz jeste još mladi za te stvari, al klima je povoljna, malo lurkanja na fejsu i nađe se koja očajna koja nema dječaka za prvi novogodišnji kissy kissy.
Malo lurkanja po fejsu hahahah, skoro sam umro od smijeha na ovo.
Jos ce ih prijavit za uznemiravanje :D
Nema se legi niti jedna u blizini da je sama i da nije K**** doslovno... :D
Zar nece biti zabavno napiti se ko budala.. i igrati lol-a , cod. I slicno :) malo za promijenu XD
Red Label,Jack Daniel's,Ballantine's...njih ima kod nas(kaufland,konzum....) moja preporuka je johnnie walker,jer ipak on je broj 1 :P
S obzirom da doma imam preko 70l žestice (
) onda ću samo sutra kupiti 4-5 6packova.
Ja procitao temu baš kao što piše bez Ć.
Ja procitao temu baš kao što piše bez Č.
piče?!
Jack daniels imas u svakoj trafici jer je industrijsko smeće a chivas npr imaš i u konzumu skuplji je ali naravno kvaliteta nije za usporedbu.
Svaki viski koji stoji na nereguliranoj temperaturi (po noći se ohladi zajedno s Konzumom, a po danu se ugrije) i izložen Sunčevoj svjetlosti izgubi svu ljepotu svoga okusa zbog kojeg ga svi i piju.
Eh ja sam pomislio koje ženske za novu haha. Reko neke lake
.
piče?!
Pa i piše bez "Č", to čovjek i govori.
I ja xD
Najprije pice, kao ženske (tj. pi*ke), a onda pice kao koje pizze.
piče?!
:D to da se zagrijete :D
da se neohladite za temu kad udete :D
Koliko znam,književno je piće...http://hr.wikipedia.org/wiki/Pi%C4%87e