koje tablete za omamljivanje?
koje tablete za omamljivanje?
pitaj veterinara
Koliko znam,književno je piće...http://hr.wikipedia.org/wiki/Pi%C4%87e
No shit Sherlock...
pa mislim ono, kakva tema takvi i postovi :P
dali se moze ista kod kuce smiksat
Koliko znam,književno je piće...http://hr.wikipedia.org/wiki/Pi%C4%87e
No shit Sherlock...
pa dobro,inače mrzim kad netko umjesto ć napiše č,ali ako ste mislili na piče s naglaskom na č,onda je uredu xD
a zakaj si vi ne dofurate još dva komada i kupite neko ne toliko primjetno "želim te napit" piće? nezz jeste još mladi za te stvari, al klima je povoljna, malo lurkanja na fejsu i nađe se koja očajna koja nema dječaka za prvi novogodišnji kissy kissy.
opet promoviraš nemoralna ponašanja. a da te gospođica čuje... ili i ti lurkaš?
Ma velebitska tamna ftw za lagana pijuckanja.
a zakaj si vi ne dofurate još dva komada i kupite neko ne toliko primjetno "želim te napit" piće? nezz jeste još mladi za te stvari, al klima je povoljna, malo lurkanja na fejsu i nađe se koja očajna koja nema dječaka za prvi novogodišnji kissy kissy.
di uopće ima za uzet velebitsko?tražim ga već dugo xD
ja istražujem here drive na lumiji :D žemska piz.di već sat na skypeu, opet sam kriv za nešto, a nisam stvarno niš napravil ovih dana osim pobjedio odojka.
velebitske ima u svakom drugom bircu, točene u pivnicama....
@stickman
šta ucrtavaš rutu do novog jebodroma? bar nisu u pitanju apple mape :D
hahaha dobio si lanac, kriv si za sve ubuduće, bolje je bećar biti 
ma murija patrolira često na starim mjestima (fuj licemjeri), da nebi još išao na bankomat za 50%
jeftinije mi je onda uzet kurvu
jel tko od vas probao vukovarsko?

ako bude sreće naletiš na moderne pa samo daš karticu 
vukovarska mi je ok, ima malo neobičan okus, različit od ovih zidarskih tipa karlovačko, žuja, mada mi najbolje ide točeni hirter tamni 

ako bude sreće naletiš na moderne pa samo daš karticu 
vukovarska mi je ok, ima malo neobičan okus, različit od ovih zidarskih tipa karlovačko, žuja, mada mi najbolje ide točeni hirter tamni 
od ovih u maloprodaji,staropramen je ftw
Po meni domaće vino(pravo zagorsko jako) i jamnica,cigarete (tek toliko zapalit) šta će mi više
piva mi ne valja
pazite samo da ne bi bila mlohava ćuna
Da, ali to je nevaljani Staropramen iz Zagreba, iz Praga je blago rećeno oko 5x bolji.
Da, ali to je nevaljani Staropramen iz Zagreba, iz Praga je blago rećeno oko 5x bolji.
oni imaju licencu za proizvodnju identičnog piva,sad kolika je razlika,to ne znam....
Imala je i pivovara u Splitu licencu za Zlatorog, pa to nije imalo veze s pravim slovenskim. Isto kak i Stella, nist ne valja.
Ja ne znam ko uopče njima daje licencu za te splačine, trebalo bi ih prijaviti.
A piće moje mladosti - Stock 84 + Cola!?
Može i neki kvalitetniji Whisky 12 ili više godina star?
A piće moje mladosti - Stock 84 + Cola!?
Može i neki kvalitetniji Whisky 12 ili više godina star?
imas chivas star 12,18,25g star....ja imam 2 po 12g stara xD
Budući je nova godina, moja preporuka ide kuhanom vinu. Evo i pravog recepta, isprobano više puta i uvijek pali (šećera može i manje, prema preferencijama).
Cemu mješat kvalitetni viski s colom? Onda je najbolje kak si rekel stock-cola, jer se razlika i onak ne primjeti.
Imala je i pivovara u Splitu licencu za Zlatorog, pa to nije imalo veze s pravim slovenskim. Isto kak i Stella, nist ne valja.
Točno to, bio sam par puta u Pragu i ovo Staropramen nema nikakve veze sa SP iz Praga.
Pi*kice derem ko sličice!
Po meni domaće vino(pravo zagorsko jako) i jamnica,cigarete (tek toliko zapalit) šta će mi više
piva mi ne valja
Pervan je u večernoj školi za zagorsko vino rekao da je kao krv od alien-a Probije tri armirane betonske deke.
gajba hlapicevog soka
Točno to, bio sam par puta u Pragu i ovo Staropramen nema nikakve veze sa SP iz Praga.
Staropramen kod nas toci Zagrebacka pivovara
Nego cemu uopce to nabrijavanje na ceske pive ? Nista posebno
bolje jesu od nasih ,al to nije nesto sto bi se pilo za posebnu prigodu za razliku od belgijskih piva
Ja cu si probat nabavit par boca ovoga :)
Kunjak sa kolom ili bjelo vino s fantom 
Bijelo + sprite i Južnjačka utjeha!
Sa cime da se mesa razblazuje balentajns??
De ne ubija odma