Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana izdvojena tema

poruka: 11.931
|
čitano: 3.823.288
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana

Chelsea i City bore se za jedini preostali domaći trofej u kojem još uvijek itekako imaju dobre izglede. Polufinale FA kupa, koje se kao i finale igra na neutralnom terenu na Wembleyu, za oba je kluba trenutno top prioritet i sigurno će obje momčadi učiniti sve ne bi li prošle u finale gdje im je gotovo svejedno tko će biti s druge strane jer taj par čine Millwall i Wigan, objektivno slabije momčadi od današnjih suparnika.

Chelsea je u solidnoj formi kad gledamo zadnjih deset utakmica. Istina, upisali su tri poraza, ali sva tri su plod rotiranja igrača i čuvanja onih bitnijih za neki susret koji je Benitez procijenio kao važniji za momčad sa Stamford Bridgea. Dva puta su poraženi u Europskoj ligi, a jednom u prvenstvu, pred uzvratnu utakmicu četvrtfinala ovog kupa. Sad iz ove perspektive, čini nam se kako je Benitez vukao dosta dobre poteze. I dalje su u Europskoj ligi, štoviše sad su u polufinalu gdje ih čeka Basel, a također su i u polufinalu FA kupa gdje će danas pokušati preko Cityja doći do osme titule u ovom kup natjecanju.

- Mi dobro znamo gdje smo trenutno. U polufinalu smo Europske lige, polufinalu FA kupa i treći u prvenstvu, to nije lako ispuniti. Oni su možda u prednosti zbog svježine, no i mi ćemo imati nekoliko svježih nogu - izjavio je Benitez koji cijeni City i misli kako su oni u prednosti jer imaju veliku kvalitetu i na klupi kao i iskustvo, ono što Chelseaju trenutno nedostaje.

- Svaku utakmicu želimo pobijediti, pa tako i ovu. Ako to želimo onda moramo i preuzeti rizik koji ide s time, a to je da možda primimo pogodak - zaključio je Benitez.

Frank Lampard koji će doći do brojke od 600 nastupa za Chelsea, ako ga Benitez uvede u igru sutra, izjavio je kako moraju biti na najvišoj razini ako žele slaviti protiv Cityja:

- Svi smo mi profesionalci i umor nam ne smije biti isprika. Spremni smo i dat ćemo sve od sebe da prođemo u polufinale.

Osim duže vremena ozlijeđenog Romeua, sutra na Wembleyju neće biti ni braniča Colea niti stopera Cahilla. Demba Ba bi mogao zaigrati od prve minute jer je propustio Europa ligu, dok se u sastav vraća i važni veznjak Juan Mata koji je dobio poštedu u Rusiji.

Iako Mancinijeve izjave kako su odustali od titule treba uzeti s rezervom, ipak je 12 bodova preveliki zaostatak, koji United neće ovaj puta ispustiti. Kad ispadneš iz Lige prvaka, Liga kupa i u prvenstvu čvrsto držiš drugu poziciju, a ostao ti je samo FA kup, naravno da ćeš sve snage upregnuti kako bi došao do jedinog trofeja koji možeš osvojiti ove sezone.

Nije to mala motivacija za superzvijezde Manchester Cityja jer FA kup je tek malo manje popularan nego li sama titula prvaka Engleske. To dobro znaju obje momčadi i zato ćemo gledati jedno pravo i borbeno polufinale, kao da se radi o ulasku u finale Lige prvaka.

- Bit će ovo teška utakmica jer i oni žele ova trofej koliko i mi. Igrati u finalu FA kupa je poseban osjećaj, a osim toga želimo dodati bar jedan trofej ove sezone u našu kolekciju - rekao je Mancini koji je kao igrač osvajao talijanski kup, pa onda i kao trener, te 2011. FA kup sa Cityjem nakon dugih 35 godina bez ikakvog trofeja za Građane.

- Chelsea je u sjajnoj formi i trenutno su u dobrom nizu, morat ćemo biti oprezni. Što se tiče prvenstva, znamo svi da je tu sve već gotovo, no imamo imperativ pokazati da nismo ništa lošiji od Uniteda i zato ćemo se boriti sve do zadnjeg kola - dodao je Talijan nakon upitao o borbi za prvenstvenu titulu.

Kad su ozlijede u pitanju, Mancini ne može računati na Maicona i Rodwella, dok je David Silva na 50-50. Mancini je rekao da će se sve znati na dan utakmice, hoće li španjolski veznjak zaigrati ili neće.

Masovno se stavlja 1 na chelsea-prosudite sami!

Nemamo mamića, nemamo suce, samo jedno Hajdučko srce!Što ga više lome to ga više volim!
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.4.2013 15:32 (bahrija).
15 godina
neaktivan

uh zamalo sam pal na ovome paru-igrali s igračem manje drugo poluvrijeme!

Nemamo mamića, nemamo suce, samo jedno Hajdučko srce!Što ga više lome to ga više volim!
16 godina
neaktivan

HCVardar(h-1,5)-ZagrebCO 1

NewYork(h-3,5)-Indiana 1

Nashvil(TiK)-Detroit RW 2

CD San José-The Strongest 1

AlplaHard(rm)-Fivers Beč x2

Almagro N.-Isner J. 1

Chelsea-Manchester City 1
Bez chelsea je 5 za 120 sa je 5 za 415 Dobar? Los?

It's not always rainbows and butterflies, it's compromise that moves us along
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.4.2013 16:05 (xXx lnf3rno xXx).
16 godina

evo mojeg od danas, nazalost nisam uplatio jer mi je automat na kojem uplacujem u kvaru.

stoke- man utd 2

lyon- toulouse  1

atl. madrid- granada  1

milan- napoli 1x

sttutgart -gladbach   x2

ulog: 10kn dobitak: 77kn

i jedan s kojim duplam

stoke-man utd   2

zaragoza-barcelona  1x

ath. bilbao- real   2

ulog: 30 kn    dobitak: 180 kn

16 godina
neaktivan
Re: Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana
zaragoza-barcelona

1 ko kuča???
15 godina
neaktivan
X-Men123 kaže...
zaragoza-barcelona

1 ko kuča???

Zasto ste se svi tak nabrijali na 1 i 1x , sta stvarno mislite da barca bez messi-a inieste i jos par njih nemoze tuc zaragozu .. pa sa 2 postavom ih stuku ... tako da ja nebi igrao 1X sigurno al necu ni 2 igrat jer moze bit svega a koef. nije neki ... Ostavite se tog para , to je moj savjet dana.

Concordia parve res crescunt , discordia maximae dilabunter.
16 godina

bit ce to cisti x. tako ce pricalo i za celtu da ce potuc pa su odigrali x. i da, barca je jedna uigrana momcad u kojoj je messi kljuc, bez njega i jos nekih kljucnih igraca, barca nije uopce nikakav poseban klub tako da je veliki rizik igrat na 2.

15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

bit ce to cisti x. tako ce pricalo i za celtu da ce potuc pa su odigrali x. i da, barca je jedna uigrana momcad u kojoj je messi kljuc, bez njega i jos nekih kljucnih igraca, barca nije uopce nikakav poseban klub tako da je veliki rizik igrat na 2.

Barca će samljet Zaragozu ko kuća, 2 čista.

ELS BLAUGRANES <3
12 godina
neaktivan

ma pustite Barcu...

evo sigurne pare - ko želi nek kopira moj izbor!

12 godina
neaktivan

al kad ste toliko zapeli za tekmu Barce evo što ja igram!

15 godina

Ima li za večeras šta dobro za odigrat.

Nešto za nekakav veći ili osrednji ulog ?

15 godina

evo sje*o me zagreb u zadnjoj sekundi prime gol za x. u pm

15 godina

Igrao sam Brugge daje gol,ali sada vidim da je Anderlecht da autogol.Jeli mi to tocno ili bas Brugge je morao dati gol?

Di2 & EPS FTW!
12 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

Igrao sam Brugge daje gol,ali sada vidim da je Anderlecht da autogol.Jeli mi to tocno ili bas Brugge je morao dati gol?

to bi trebao bit pogodak...autogol samo ne vrijedi kad se misli na gol nekog igrača (npr. "Manđo daje gol" i ti igraš "DA" - ako on da autogol onda ne vrijedi)

15 godina
neaktivan

Isneru ljubim te u rosno dupence {#}

danas se malo bolje pogodilo {#}

15 godina
neaktivan
bahrija kaže...

Ja igro isto na Isnera , f2 an Real i zezne me Milan ( igro sam vise od 2.5 gola )

Concordia parve res crescunt , discordia maximae dilabunter.
15 godina
neaktivan
branezg kaže...
bahrija kaže...

Ja igro isto na Isnera , f2 an Real i zezne me Milan ( igro sam vise od 2.5 gola )

ma na talijane-mi se mrsko kladiti,.zaobilazim ih u širokom luku

15 godina
bahrija kaže...

Bahrija, imaš li za nočni šta dobro za odigrat ?

16 godina
bahrija kaže...

eh a da si igro cisti a ne sistem..

15 godina
neaktivan
mar123 kaže...
bahrija kaže...

eh a da si igro cisti a ne sistem..

bila bi lambada-al dobro je i ovo,..

evo za nočas odigral ovo--možda i taj prođe {#}

16 godina

vidim da ti to opako dizes, kolko si u plusu na kraju tjedna?

12 godina
neaktivan

da se jos jednim dobitkom pohvalim ;D

http://pokit.org/get/?6e39114d4a20ddd801e0589ce2918b90.jpg 

real uvalio 3 gola.

15 godina
neaktivan
Zec_94 kaže...

real uvalio 3 gola.

ko bog-samo udaraj--glavno da deremo kladionicu i uzimamo im pare {#}

13 godina
neaktivan

moze neki savjet?

kako da budem u plusu ?

15 godina
neaktivan
SiO kaže...

moze neki savjet?

kako da budem u plusu ?

nemoj odma udarati po velikim ulozima-igraj najviše-2-3 para sigurnjaka,..

Botafago prošel(0-0 prvo poluvreme),Newells vodi 1-0,Bufallo vodi 3-0..ak tak ostane bude još nekakva siča legla {#}

edit-panika Newells iga s igračem manje {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.4.2013 0:37 (bahrija).
12 godina
neaktivan

Evo neki moj prijedlog za danas

naravno ako neko isprati ovo neka igra

ovisno o svom financijskom stanju :

15 godina
neaktivan

evo prošel i ovaj nočni listić-za danas sam lepo inkasiral od kladare {#}

15 godina
neaktivan

bravo bahrija, prepisao sam tvoje parove i dodao još jedan svoj pa sam i ja malo zaradio

16 godina
neaktivan
zlatkor kaže...

ma pustite Barcu...

evo sigurne pare - ko želi nek kopira moj izbor!

ej care svaka čast pratio sam te i dobio... dobra je ta košarka dal imaš šta za danas??{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.4.2013 8:28 (X-Men123).
12 godina
neaktivan
bahrija kaže...
Zec_94 kaže...

real uvalio 3 gola.

ko bog-samo udaraj--glavno da deremo kladionicu i uzimamo im pare {#}

ne možemo mi uzet toliko koliko mogu naivni i pohlepni ljudi uložit!! 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice