katastrofa dan općenito, bar za mene
Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana
- poruka: 11.931
- |
- čitano: 3.759.028
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
off topic
de dajte mi neki link za neki dobar portal o sportu koji vi najvise koristite
Da li netko zna dali se naplaćuje nekakva provizija kad se isplaćuje sa bet365 na bankovni račun? Prijatelj mi kaže da se ništa ne naplaćuje ali na bet365 piše: Bank Wire Withdrawal Charge 6 EUR
off topic
de dajte mi neki link za neki dobar portal o sportu koji vi najvise koristite
Ima svega, prognozi, možeš malo sa ekipom na chatu prodiskutirat nešt, sastrane imas uplate na pojedine parove i prognoze, tako da uživaj.
http://www.tipovi1x2.net/
Danas duplo gore nego juce,jos pokusati nba ...
Ariza 13,5 vise
Bogut (Skokovi) 7,5 vise
Curry (AS+SK+PTS) 39,5 vise
6,33
Danas duplo gore nego juce,jos pokusati nba ...
Ariza 13,5 vise
Bogut (Skokovi) 7,5 vise
Curry (AS+SK+PTS) 39,5 vise
6,33
Nece ni NBA
eo najgluplji listic al stavit cu 2 kn pa ko ga beje
cibalia 1
osijek x2
imotski 1
cibalia 1
osijek x2
imotski 1
Nisam stigao napisat ranije, ali danas će cibalia izgubit, navodno se radi o dojavi. Koeficjent je na segestu pao od sinoc sa 2.60 na 1.70, a i past će još do tekme.
cibalia 1
osijek x2
imotski 1
Nisam stigao napisat ranije, ali danas će cibalia izgubit, navodno se radi o dojavi. Koeficjent je na segestu pao od sinoc sa 2.60 na 1.70, a i past će još do tekme.
svaka cast proslo je ovo tvoje
Ma đabe druže, kad me je koln-wolsburg zeznio bilo x, a igrao 2. Nabavim preko kolege dojavu i umjesto da odigram single na neki veći ulog ja idem kombinirat i onda gutnem.
Ma đabe druže, kad me je koln-wolsburg zeznio bilo x, a igrao 2. Nabavim preko kolege dojavu i umjesto da odigram single na neki veći ulog ja idem kombinirat i onda gutnem.
ma ovaj koln kad netreba on pobijedi, ma gutnut cemo mi uvijek
za danas neki siguran valjd
everton 1x
crystal palace oba gol
karlsruher oba gol
dusseldorf 1
za danas neki siguran valjd
everton 1x
crystal palace oba gol
karlsruher oba gol
dusseldorf 1
sve mi palo al ko ga jebe
Barcelona osvaja ligu prvaka - zicer
ajmo ljudi nismo dugo takli temuu
ocemo neke prognoze, uskoro je i LP pa da cujem koji je vas favorit
meni je osobno Juve i nadam se da ce dobit s 2 razlike
Gledam tvoje prognoze i mislim si, pa jel ti želiš izgubit na kladionici ili dobit, al nekako više ovo prvo. :D Legenda si.
Teška prognoza, al savjetujem neku kombinaciju odigrat tipa, oba daju gol itd. Osobno blaga prednost Barceloni. Mašinerija su. Igrao bi čak F+2 na barcu.
Gledam tvoje prognoze i mislim si, pa jel ti želiš izgubit na kladionici ili dobit, al nekako više ovo prvo. :D Legenda si.
Teška prognoza, al savjetujem neku kombinaciju odigrat tipa, oba daju gol itd. Osobno blaga prednost Barceloni. Mašinerija su. Igrao bi čak F+2 na barcu.
haha kako mi ide s kladom uvijek idem na ovo prvo sto si spomenuo, naravno da necu igrat samo F2 na juve neg cemo stavit jos oba gol i nabacit neku ligu pa stavit 5 il 10 kn pa kud pukne
ovaj juve svaka im cast ali nemogu vjerovat kako sudac nije sudio penal mozda bi cak i pobijedio,al bitno da sam dobio 2 cenera haha
Čeka se petak, subota i nedelja.Kvalifikacije. Slaba je ponuda zasad i ne isplati se ništa igrat.
Danas tko nije stigao, neka odigra na Dansku 1 protiv Crne Gore, Norveška-Švedska oba daju gol, možete na veći ulog. Garantiran dobitak.
SP Žene Kamerun-Ekvador 1 1,70. Pratio sam ovaj par danas i koeficjent je pao sa 2.20 na 1.70, valjalo bi ga ispratit.
Čeka se petak, subota i nedelja.Kvalifikacije. Slaba je ponuda zasad i ne isplati se ništa igrat.
Danas tko nije stigao, neka odigra na Dansku 1 protiv Crne Gore, Norveška-Švedska oba daju gol, možete na veći ulog. Garantiran dobitak.
SP Žene Kamerun-Ekvador 1 1,70. Pratio sam ovaj par danas i koeficjent je pao sa 2.20 na 1.70, valjalo bi ga ispratit.
jbg pala norveska
Nadam se da nije nitko uplatio. :D Kažem, pričekat petak, subotu i nedelju kvalifikacije, možda se i da nešta skombinirat :)
Crna Gora-Srbija 1 2.20 Odigrati single na veći ulog. Koeficjent će pasti do početka. Srbiji ne igra nekoliko ključnih igrača.
evo opet ovaj ursuc il kako vec samo downvota razera majkemi si naporan bratee
Ma nema veze, ne smeta mi, samo nek koji puta iznese prognozu za neki par u ovoj temi. Može bit i gubitan. Zasad nekoliko ljudi u temi sudjeluje. Maltene je mrtva.
Ma nema veze, ne smeta mi, samo nek koji puta iznese prognozu za neki par u ovoj temi. Može bit i gubitan. Zasad nekoliko ljudi u temi sudjeluje. Maltene je mrtva.
nadam se da je samo jer je vecina liga zavrsila,ja cu ovih dana mozda stavit koju
Sad počinje Copa, za vikend Euro kvale pa će biti nešto.
Na prijateljske se mrzim kladiti jer često se ne zna do samog početka tko će početi, puno se rotira, ne igra se 100%...