Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana izdvojena tema

poruka: 11.931
|
čitano: 3.759.200
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana
MasterG kaže...

pa Lokomotiva je imala ove godine već 3 ili 4 prelaza meni se čini. isplati se na nju igrat

samo 4 protiv istre

16 godina
neaktivan
Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana

2.27 pa nadalje, pametnome dosta!

12 godina

Evo kao sto rekoh izvuklo se ja sam pratio 6 kola jer sam znao da se takve prilike ne propustaju :) . Cak sam pogodio 2 broja naravno na foru najrjeđere izvucenog i 16 puta uzastopno neizvucen koef. 11 sveukupno. Nadam se da ce netko mojim stopama krenut.

Btw neznam cemu 7 td na proslom komentaru, volio bi da netko razjasni.

12 godina
antimon95 kaže...

Evo kao sto rekoh izvuklo se ja sam pratio 6 kola jer sam znao da se takve prilike ne propustaju :) . Cak sam pogodio 2 broja naravno na foru najrjeđere izvucenog i 16 puta uzastopno neizvucen koef. 11 sveukupno. Nadam se da ce netko mojim stopama krenut.

Edit: Cak sam i svoju formulu napravio vezanu za sva lota, koja mi uvelike pomaze naci zicere

16 godina
neaktivan

Sretno, zanimljivo ;)
Samo rokaj sine, meni je ipak kladionica zanimljivija :D
100 ljudi, 100 čudi...

Drago mi je da ova tema, još živi i da ima ljudi koji pokušavaju sa svojim prognozama pomoći da se nešta zaradi. Vjerujem da je to tvoja dobra volja kao i ostatak koji komentira i prati ovu temu. Ne obaziri se na druge i rokaj, kladionica i loto sve je to lutrija. Nitko se nije obogatio od nje. :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2015 22:34 (razer1911).
16 godina
antimon95 kaže...

I dok nije došao taj broj, koliko si ukupno uložio a koliko si dobio? Vjerojatno ništa vrijedno spomena, zato toliko td

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
11 godina
neaktivan

Pozdrav, imam pitanje, jel zna netko čemu služi potvrda o gotovinskoj ostavi i kako to mogu iskoristiti npr. na hattrick apratima? Nije neka para, ali žao mi cenera.

Priložit ću sliku dolje.

MSC, the greatest ever
12 godina

Razmisljam se prebacit na betlive.ba bosanska stranica za klađenje. Sad me zanima ako ja nisam njihov drzavljanin, nemam njihov oib/jmbg ili sta vec, dali se mogu ikako registrirati i da prek interneta mi mogu to isplatit, jer nisam u tamo njihovim bankama?

11 godina
neaktivan
isuckatthisgame kaže...

Pozdrav, imam pitanje, jel zna netko čemu služi potvrda o gotovinskoj ostavi i kako to mogu iskoristiti npr. na hattrick apratima? Nije neka para, ali žao mi cenera.

Priložit ću sliku dolje.

Skeniraš onaj kod ili ga upišeš i taj iznos sa tog listića bit će ti raspoloživ na aparatu za klađenje.

Potvrda služi tome da određeni iznos koji si uplatio aparatu povučeš nazad ukoliko se ne želiš kladiti više.

Npr. ubaciš 100 kn u aparat, kladiš se sa 90 kn, 10 kn ti ostane pa si "isplatiš" tom potvrdom i kasnije uplatiš.

14 godina

čisto da se ne urekne tradicija s 2kn do milijuna :P 

Nemam potpis
16 godina
neaktivan
askip kaže...

čisto da se ne urekne tradicija s 2kn do milijuna :P 

svaka čast majstore ;)

11 godina
neaktivan

Nisam baš pratio HNL ove i prošle sezone, pa mi nije toliko poznato to s Lokomotivom i prijelazima.

S kojim klubovima to obično bude? I postoje li neke naznake kad će biti prijelaz? Baš bi htio koju kunu staviti, čisto da imam jedan dobitni prijelaz.

14 godina
neaktivan

Kad vidim zadnji gol Zagreba dođe mi se smijati, možda san u krivu, možda je stvarno bila ozljeda

tek sam sad vidio da je video bio postavljen i sinoć. Nema veze, dobro se podsjetiti na koju se ligu kladimo

Moj današnji:

Arsenal daje gol 1,35 
Fiorenti(PiK) - Cagliari 1 1,35
B.M'gladbach daje gol 1,25
Tečaj: 2,27

That is not dead which can eternal lie, and with strange aeons even death may die.
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.4.2015 20:00 (Jolckan).
16 godina
neaktivan
Jolckan kaže...

Kad vidim zadnji gol Zagreba dođe mi se smijati, možda san u krivu, možda je stvarno bila ozljeda

Golman viče a u pick. materinu opet smo dobili na kladionici

9 godina
neaktivan

kontam si za danas osijek igrat nekako me vuce

9 godina
neaktivan

rijeka-split oba daju i 3+

levski-ludogorets 2

dobre su kvote

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2015 15:00 (mar11).
15 godina
Hacker002 kaže...
antimon95 kaže...

I dok nije došao taj broj, koliko si ukupno uložio a koliko si dobio? Vjerojatno ništa vrijedno spomena, zato toliko td

to jedino ide na princip koji je inace zabranjen u casinima... stalno pratis te brojeva kola, stavis 15 i ak izgubis sljedecu stavljas 30, izgubis stavljas 60 i sve dok ne dobijes..

battletag:MasnaKrvavic#2275
14 godina
neaktivan
dado16 kaže...
Hacker002 kaže...
antimon95 kaže...

to jedino ide na princip koji je inace zabranjen u casinima... stalno pratis te brojeva kola, stavis 15 i ak izgubis sljedecu stavljas 30, izgubis stavljas 60 i sve dok ne dobijes..

Taj sistem u kasinu bolje ide uz boje, sa brojevima bi trebao imati jako puno novca da bi dočekao dobitni broj. A može se primjeniti i na kladionici, igra se na jedan klub, diže se ulog i čeka se da bude neriješeno.

That is not dead which can eternal lie, and with strange aeons even death may die.
15 godina
neaktivan
dado16 kaže...

Zašto bi bija zabranjen u casinima? To se inače zove martingale sistem

14 godina

i to jedan od losijih sistema, poklopi se 8 puta da ne dobijes i na ulogu od 20 kn ti trebas sljedeći put preko 5000 kn da dobijes 20, i ne izađe ni tad i ode ti lijepo u dugove

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
12 godina
neaktivan

Mayweather - Pacquiao, pobjeda Pacquiaa

Puno ozbiljniji, agresinviji i sposobniji boksac, 2.70 koef, ja cu ispratiti sa 100kn

EUNE: RayzCRO
16 godina
Rayz00 kaže...

Mayweather - Pacquiao, pobjeda Pacquiaa

Puno ozbiljniji, agresinviji i sposobniji boksac, 2.70 koef, ja cu ispratiti sa 100kn

Slazem se ja to cisto navijacki sam odigrao za 50$....ali nazalost bojim se da Floyd dobiva ovu...

On jednostavno ne organizira meceve za koje unaprijed zna da ih nece dobit :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
9 godina
neaktivan

za dns

southampton 2 

bordeaux x2

augsburg 1

Solange ich atme, hoffe ich.
16 godina
neaktivan

Sevilla-Real 2 2,10

Barcelona ide na Cordobu, a Real ako želi uhvatit korak za Barcom i zasjest možd na prvo mjesto tablice. Ovo im je veliki motiv i moraju dobit ovo. Koeficjent je dobar.

16 godina
Floyd vs Manny - 2, kofa 3

Mladi, brzi, pametniji i izdrzljiviji borac.

Floyd ce ic brzo rjesit mec, sto nikad nitko protiv Paqmana nije napravio i tako se izmorit....s druge strane Floyd ne bi ulazio u mec da ne zna da ce pobjediti...

Uglavnom dobra kombinacija.

Zavrsetak borbe 6-8 i 9-12 vam je kofa 6 sto je isto super

Ja bih singlirao
Manny 2 - 3,0 kofa
X kofa 17
zavrsetak 9-12 kofa 6

Ne znam zasto ali ne trose mi se pare na Floyda kad svi vidimo kakav je lik seronja sto se tice novca
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
9 godina
neaktivan
razer1911 kaže...

Sevilla-Real 2 2,10

Barcelona ide na Cordobu, a Real ako želi uhvatit korak za Barcom i zasjest možd na prvo mjesto tablice. Ovo im je veliki motiv i moraju dobit ovo. Koeficjent je dobar.

vise mi vuce da ce bit x

16 godina
neaktivan

Nema veze, idem se kockat :D
Imam filing da ce ih real dobit.
Split-Dinamo 2 2.30
sunderland-Suothamion 2 2.15
Leverkusen-Bayern X2 1.70
Lyon-Evian 1 1.25
Wolsburg-Hannover 1 1.45
Atl. Madrid-Bilbao 1 1.40
Cordoba-Barcelona F2 1.30

10 KN
500KN

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.5.2015 12:11 (razer1911).
9 godina
neaktivan

ovaj cu uplatit sto si smislio 

16 godina
neaktivan

Ja idem sad skočit to uplatit, ko ga fucka. Sretno, možda omastimo brk večeras :D

Sretno svima danas

9 godina
neaktivan

sve je moguce 

Flamen Pop Dukljanin
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice