pa Lokomotiva je imala ove godine već 3 ili 4 prelaza meni se čini. isplati se na nju igrat
samo 4 protiv istre
pa Lokomotiva je imala ove godine već 3 ili 4 prelaza meni se čini. isplati se na nju igrat
samo 4 protiv istre
Evo kao sto rekoh izvuklo se ja sam pratio 6 kola jer sam znao da se takve prilike ne propustaju :) . Cak sam pogodio 2 broja naravno na foru najrjeđere izvucenog i 16 puta uzastopno neizvucen koef. 11 sveukupno. Nadam se da ce netko mojim stopama krenut.
Btw neznam cemu 7 td na proslom komentaru, volio bi da netko razjasni.
Evo kao sto rekoh izvuklo se ja sam pratio 6 kola jer sam znao da se takve prilike ne propustaju :) . Cak sam pogodio 2 broja naravno na foru najrjeđere izvucenog i 16 puta uzastopno neizvucen koef. 11 sveukupno. Nadam se da ce netko mojim stopama krenut.
Edit: Cak sam i svoju formulu napravio vezanu za sva lota, koja mi uvelike pomaze naci zicere
Sretno, zanimljivo ;)
Samo rokaj sine, meni je ipak kladionica zanimljivija :D
100 ljudi, 100 čudi...
Drago mi je da ova tema, još živi i da ima ljudi koji pokušavaju sa svojim prognozama pomoći da se nešta zaradi. Vjerujem da je to tvoja dobra volja kao i ostatak koji komentira i prati ovu temu. Ne obaziri se na druge i rokaj, kladionica i loto sve je to lutrija. Nitko se nije obogatio od nje. :D
I dok nije došao taj broj, koliko si ukupno uložio a koliko si dobio? Vjerojatno ništa vrijedno spomena, zato toliko td
Razmisljam se prebacit na betlive.ba bosanska stranica za klađenje. Sad me zanima ako ja nisam njihov drzavljanin, nemam njihov oib/jmbg ili sta vec, dali se mogu ikako registrirati i da prek interneta mi mogu to isplatit, jer nisam u tamo njihovim bankama?
Pozdrav, imam pitanje, jel zna netko čemu služi potvrda o gotovinskoj ostavi i kako to mogu iskoristiti npr. na hattrick apratima? Nije neka para, ali žao mi cenera.
Priložit ću sliku dolje.
Skeniraš onaj kod ili ga upišeš i taj iznos sa tog listića bit će ti raspoloživ na aparatu za klađenje.
Potvrda služi tome da određeni iznos koji si uplatio aparatu povučeš nazad ukoliko se ne želiš kladiti više.
Npr. ubaciš 100 kn u aparat, kladiš se sa 90 kn, 10 kn ti ostane pa si "isplatiš" tom potvrdom i kasnije uplatiš.
čisto da se ne urekne tradicija s 2kn do milijuna :P
svaka čast majstore ;)
Nisam baš pratio HNL ove i prošle sezone, pa mi nije toliko poznato to s Lokomotivom i prijelazima.
S kojim klubovima to obično bude? I postoje li neke naznake kad će biti prijelaz? Baš bi htio koju kunu staviti, čisto da imam jedan dobitni prijelaz.
Kad vidim zadnji gol Zagreba dođe mi se smijati, možda san u krivu, možda je stvarno bila ozljeda
tek sam sad vidio da je video bio postavljen i sinoć. Nema veze, dobro se podsjetiti na koju se ligu kladimo
Moj današnji:
Arsenal daje gol 1,35
Fiorenti(PiK) - Cagliari 1 1,35
B.M'gladbach daje gol 1,25
Tečaj: 2,27
Kad vidim zadnji gol Zagreba dođe mi se smijati, možda san u krivu, možda je stvarno bila ozljeda
Golman viče a u pick. materinu opet smo dobili na kladionici
kontam si za danas osijek igrat nekako me vuce
rijeka-split oba daju i 3+
levski-ludogorets 2
dobre su kvote
I dok nije došao taj broj, koliko si ukupno uložio a koliko si dobio? Vjerojatno ništa vrijedno spomena, zato toliko td
to jedino ide na princip koji je inace zabranjen u casinima... stalno pratis te brojeva kola, stavis 15 i ak izgubis sljedecu stavljas 30, izgubis stavljas 60 i sve dok ne dobijes..
to jedino ide na princip koji je inace zabranjen u casinima... stalno pratis te brojeva kola, stavis 15 i ak izgubis sljedecu stavljas 30, izgubis stavljas 60 i sve dok ne dobijes..
Taj sistem u kasinu bolje ide uz boje, sa brojevima bi trebao imati jako puno novca da bi dočekao dobitni broj. A može se primjeniti i na kladionici, igra se na jedan klub, diže se ulog i čeka se da bude neriješeno.
Zašto bi bija zabranjen u casinima? To se inače zove martingale sistem
i to jedan od losijih sistema, poklopi se 8 puta da ne dobijes i na ulogu od 20 kn ti trebas sljedeći put preko 5000 kn da dobijes 20, i ne izađe ni tad i ode ti lijepo u dugove
Mayweather - Pacquiao, pobjeda Pacquiaa
Puno ozbiljniji, agresinviji i sposobniji boksac, 2.70 koef, ja cu ispratiti sa 100kn
Mayweather - Pacquiao, pobjeda Pacquiaa
Puno ozbiljniji, agresinviji i sposobniji boksac, 2.70 koef, ja cu ispratiti sa 100kn
Slazem se ja to cisto navijacki sam odigrao za 50$....ali nazalost bojim se da Floyd dobiva ovu...
On jednostavno ne organizira meceve za koje unaprijed zna da ih nece dobit :)
za dns
southampton 2
bordeaux x2
augsburg 1
Sevilla-Real 2 2,10
Barcelona ide na Cordobu, a Real ako želi uhvatit korak za Barcom i zasjest možd na prvo mjesto tablice. Ovo im je veliki motiv i moraju dobit ovo. Koeficjent je dobar.
Sevilla-Real 2 2,10
Barcelona ide na Cordobu, a Real ako želi uhvatit korak za Barcom i zasjest možd na prvo mjesto tablice. Ovo im je veliki motiv i moraju dobit ovo. Koeficjent je dobar.
vise mi vuce da ce bit x
Nema veze, idem se kockat :D
Imam filing da ce ih real dobit.
Split-Dinamo 2 2.30
sunderland-Suothamion 2 2.15
Leverkusen-Bayern X2 1.70
Lyon-Evian 1 1.25
Wolsburg-Hannover 1 1.45
Atl. Madrid-Bilbao 1 1.40
Cordoba-Barcelona F2 1.30
10 KN
500KN
ovaj cu uplatit sto si smislio
Ja idem sad skočit to uplatit, ko ga fucka. Sretno, možda omastimo brk večeras :D
Sretno svima danas
sve je moguce