Klađenje

poruka: 809
|
čitano: 283.920
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Klađenje
miki1981 kaže...

Ja te stvarno ne razumijem, pa zašto tražiš 90% sigurice, kad možeš tražiti i 95 ili 99%?

Skroman sam braleCool

When you are halfway up,you are always halfway down
15 godina
carcharodon kaže...

Strasno kakavih sve likova ima na ovom forumu,ajde kad svi traze nesto, moze meni netko dati brojeve lota ali sa 90% mogucnoscu dobitkaSmijeh

E pa kad i sam kažeš da si skroman ajde da te ja počastim sa brojevima za loto sa 100% sigurnošću, ali ovo ti samo za loto 7/39.

Ovo 99,9% izlazi, i da napomenem nisam koristio nikakav software za izračun, nego samo iskustvo i insiderske informacije, te neke sitne proračune na osnovi razlike težine kuglice u ovisnosti o tome za koji broj treba više ili manje boje i koliko ta boja tj brojevi na kuglici mijenjaju aerodinamiku same kuglice kod izvlačenje.

Mislim, prilično je točno, ali ovdje u HR nikad za ništa ne volim reć da je 100%

Evo brojevi:

7,13,20,23,26,28,33,1,2,3,4,5,6,8,9,10,11,12,14,15,16,17,18,19,21,22,24,25,27,29,30,31,32,34,35,36,37,38, i 39

15 godina
miki1981 kaže...

A stvarno si lik, hoces da ti netko da listic sa koeficijentom cca 51 i da je mogucnost dobitka vrlo velika...

pa napiso sam da ne mora to biti jedan par nego vise njih po mogucnosti oko 10

a sad to sto nisi to procito najbolje nije moja krivica

15 godina
mustang995 kaže...
miki1981 kaže...

A stvarno si lik, hoces da ti netko da listic sa koeficijentom cca 51 i da je mogucnost dobitka vrlo velika...

Zato sam i napisao listić sa koef 51, a ne par sa koef 51.

Ali kolega, jesi ti ikad probao pogodit 10 parova sa bilo kojim koeficijentima?, pa i 7 ili 5, ne mora biti 10.

Ako jesi onda znaš kolika je šansa da to sve izadje.

I definitvno nije vrlo velika. Šansa može biti ok i dobra, ali čim trpaš više od 2-3 para na listić šansa NIKAKO ne može biti vrlo velika.

U biti šansa može, ali rezultati neće bit.

15 godina
miki1981 kaže...
mustang995 kaže...
miki1981 kaže...

Zato sam i napisao listić sa koef 51, a ne par sa koef 51.

Ali kolega, jesi ti ikad probao pogodit 10 parova sa bilo kojim koeficijentima?, pa i 7 ili 5, ne mora biti 10.

Ako jesi onda znaš kolika je šansa da to sve izadje.

I definitvno nije vrlo velika. Šansa može biti ok i dobra, ali čim trpaš više od 2-3 para na listić šansa NIKAKO ne može biti vrlo velika.

U biti šansa može, ali rezultati neće bit.

dobro je istina je sta kazes, meni je vrlo velika sansa ako je 60% jer je vise od 50%

ali ono tu sam dosadan zbog jednog razloga(osim naravno para) osjecaja kad dodes tamo,ono sa strane ljudi se klade neki gube a neki ce mozda i dobit,a ti predas listic i dobijes pare,jednostavno osjecas se ko da si pobijedio u necem

htio bi doziviti taj osjecaj,a ja nisam neki veliki expert,ono pratim razne sportove i znam o svakom pomalo,o nekom vise a o nekom manje, ali ono nisam do sad nikad dobio a vidim vi ste vec iskusni u tome pa vas pitam

oprostite ako sam koga uvrijedio sam svojim ponasanjem u temi, samo mi je taj listic potreban jer bez obzira na to ja cu nesto uplatiti ali vjerojatno nece biti dobro kao vase, pa ponavljam pitanje: treba mi listic za cetvrtak u kladionici hrvatske lutrije do 13sati, s tim da ima oko 10 parova i da je dobitak oko 500kn sa ulozenih 10kn,sad mogucnost dobitka,htio bi da je dobitan a sad ako nije jbg losa sreca bit ce bolje sljedeci put(svi hocemo da je 100%, ali ne zove se to bez razloga kockanje)

EDIT:sto toliko TD?pa sta covjek vise ne smije vise ni uslugu zamoliti??znam,istina krivo sam napisao i tražio tamo, ali svejedno

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 15:47 (mustang995).
17 godina

za nepohlepne i ekipu koja ulaže više love na mali ukupni koeficijent..

"šmicer zna" i "club180" daju dobre parove na svojim blogovima..

s tim da ne treba SVE uzet tamo.. dosta su i 1-2 para.. Osmijeh

15 godina
neaktivan
Klađenje

hvala na brojevima za loto pola ide tebi ako dobijem a ostalu polovicu cu u dobrotvorne svrhe datiCool

15 godina
neaktivan
Klađenje

A ovo djete tu sto zeli s 10 kuna sigurnih 500,radije stavi tih 10 sa strane pa skupi jos 40 pa uplati 50 kn na 2 para a ne gadat 10 sigurnih to  ne prolazi i sanse su ispod 50%

15 godina
carcharodon kaže...

A ovo djete tu sto zeli s 10 kuna sigurnih 500,radije stavi tih 10 sa strane pa skupi jos 40 pa uplati 50 kn na 2 para a ne gadat 10 sigurnih to  ne prolazi i sanse su ispod 50%

1.nisam dijete

2.necu ih staviti sa strane jer vise d 10kn necu ulagat

3.kako ovo zadnje objasnjavas ako neko stavi 30 parova i sve pogodi i dobitak je u tisucama,znaci postoji sansa

15 godina

A morao sam, nisam odolio kad sam vidio one posteve gore...listic s koef 50ak i sa vrlo velikim šansama za prolaz...Smijeh

Kako meni nikad ni palo napamet tako nes pitat na nekom forumu...pa vec bi se obogatio.

Samo ne znam zašto se odlucio baš za IT forum, što nije probao na nekom još manje povezanim sa tematikom klađenja.

@onom tko je pitao za taj dobitni listić...pa imaš masu foruma koji se bave baš klađenjem, pa ajde tamo nešto pronać, ili na ona 2 bloga tu par posteva iznad...

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 16:59 (miki1981).
15 godina
Klađenje

pa naslov teme je kladenje??znaci ovdje se radi o kladenju a moje pitanje je bilo bas o tome

a sad sto ste vi takvi odma napadate i vrijedate nije moja krivica

pitat cu negdje drugdje jer izgleda bilo tko ko posta u ovoj temi je u k...

15 godina
mustang995 kaže...
carcharodon kaže...

1.nisam dijete

2.necu ih staviti sa strane jer vise d 10kn necu ulagat

3.kako ovo zadnje objasnjavas ako neko stavi 30 parova i sve pogodi i dobitak je u tisucama,znaci postoji sansa

A morao sam, nisam odolio kad sam vidio one posteve gore...listic s koef 50ak i sa vrlo velikim šansama za prolaz...Smijeh

Kako meni nikad ni palo napamet tako nes pitat na nekom forumu...pa vec bi se obogatio.

Samo ne znam zašto se odlucio baš za IT forum, što nije probao na nekom još manje povezanim sa tematikom klađenja.

@onom tko je pitao za taj dobitni listić...pa imaš masu foruma koji se bave baš klađenjem, pa ajde tamo nešto pronać, ili na ona 2 bloga tu par posteva iznad...

A tebi odgovor na ovo boldano...šanse u matematici idu od 0 do 100%, pa svako toliko netko izvuče i jackpot na lotu, i digne miljon kn u kladi sa uplaćenih 5 itd, ali šanse ne da nisu 50%, nego su manje od 0,01%. Pa ajde razmisli samo koliko ljudi uplati takav listić, na desetke tisuća, a neka 2 dobiju, pa izračunaj kolika je to onda šansa.

Šta se ti nisi nikad kladio da sad ovako ovdje pričaš? Ako nisi, onda savijet: ni nemoj.

15 godina
mustang995 kaže...

pa naslov teme je kladenje??znaci ovdje se radi o kladenju a moje pitanje je bilo bas o tome

a sad sto ste vi takvi odma napadate i vrijedate nije moja krivica

pitat cu negdje drugdje jer izgleda bilo tko ko posta u ovoj temi je u k...

Nitko te ne vrijeđa, ali kad vidimo da nemaš nikakvog iskustva u klađenju, pa skupljaš prva u IT forumu... Ovdje je ova tema klađenje očito samo onako sporedna.

Ako tražiš info o klađenju šta ne bi bilo logično potražiti i forum koji se time bavi primarno?

To su ti samo savjeti.

15 godina
protjeran
Klađenje

Evo za one koji žele savjete i koji dobro znaju engleski

http://www.blogabet.com/forumsmf/index.php

http://www.betshoot.com/

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 17:53 (Oblomir Gombalo).
15 godina
protjeran
Klađenje

evo moj današnji

15 godina
protjeran
Klađenje

veliki fail na zadnjem listiću lol, ali događa se i najboljima haha, evo današnji

-  Vitoria  igra sa youth obranom kojima je ova tekma debitantska u seniorima, dok Goinense nastupa sa udarnom momčadi

-  St. Louis odlično stoji na tabeli i odličan je domaćin što se tiče omjera pobjeda i poraza, dok je Houston zadnji na tabeli, i iako je St. Louis jučer izgubio kod kuće i to upravo od  

Houstona (znači sinoć su igrali istu ovakvu tekmu, što je normalno u bejzbolu da 2-3 tekme igraš 3 dana zaredom protiv iste momčadi na domaćem stadionu) i mislim da je St.

Louis žedan osvete za jučerašnji poraz, tako da mislim da nema šanse da izgube od najgore rangirane momčadi na tabeli 2 puta u 2 dana na svom stadionu.

- Finska protiv SADa nemože izgubiti, jedan su od favorita za osvajanje naslova prvaka, dok SAD igra praktički bez glavnih igrača reprezentacije, pošto je istovremeno u tijeku

NHL  Playoffs, što je amerima mnogo važnije nego repka, a i klubovi ne puštaju svoje ključne igrače, stoga stavljam jedinicu na Finsku, koeficijent je više nego velikodušan.

- Gremio - Santos, Santos je ekipa koja po prirodi zabija puno golova, kao i Gremio, no on za razliku od Santosa i prima puno golova, usto ovo je i kup utakmica i mislim da će 

Santos krenuti svim silama da osiguraju plasman u drugi krug dok će Gremio zabiti bar jedan gol, stoga +2,5

- Flamengo - Un. De Chile, Flamengo s Adrianom koji doživljava novu mladost nakon očajne karijere u Interu , odmarao je glavne igrače u derbiju prije neki dan sa Sao Paulom,

da bi se mogli posve orijentirati na ovaj meč Kupa Libertadores (južnoamerička Liga Prvaka), jedni su od favorita za naslov prvaka Brazila, i nesumnjivo bolja momčad  od            današnjeg protivnika, koji također zabija puno golova u prosjeku po utakmici, Flamengo će napasti od početka da pokušaju već u prvoj utakmici riješiti plasman dalje i mirne

duše otići odigrati uzvrat

- Hershey, jedna od najuvjerljivijih momčadi regularnog dijela sezone kao i Playoffa, realno očekivati jedinicu

- Venus Williams, treća igračica svijeta i apsolutni favorit u ovom meču, po meni jako velikodušan koeficijent, definitivna jedinica                                  POGOĐENO

- Serena Williams, prva igračica svijeta, riječi su suvišne što se tiče komentara ovog meča, također jako velikodušan koeficijent

Eto nadam se da će nekome pomoći

Edit- evo, kiksao sam one mečeve za koje sam se najmanje nadao, tako se to događa, za one koji kažu daj mi sastavi jedan 100 % siguran listić! Ovo je čisti primjer!

Serena Williams je dobila prvi set (gledao sam meč) u drugom je imala rezultat 1:1 i  nekoliko break prilika ali ipak nije uzela break, Petrova je povela i to je čini se 

slomilo Serenu. Petrova je lako dobila taj set, kao i sljedeći.

St. Louis-Houston, eto rekao sma da nema šanse da 2 dana zaredom izgube kod kuće od posljednje momčadi prvenstva, šanse su bile male, čini se da domaća momčad

nije imala motiva, očito je da im Houston ne paše

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.5.2010 17:32 (Oblomir Gombalo).
15 godina
protjeran
Klađenje

Evo za Mustanga

15 godina
neaktivan
Klađenje

ima tko kakav složeni listic ...naravno dobitan zadnje vrijeme me bas nejde....pa ako bi neko htio podijeliti svoje znanje!!...:)

15 godina
tarantula6 kaže...

naravno dobitan

Ja imam jedan dobitan!

Austrija-Hrvatska 2

AEK-Olympiakos  1

Aris-Paok              1

Kako znam da je dobitan? Znam zato što je sve već završeno. Dajte ljudi, ohladite malo. Dođete i tražite da vam netko složi dobitan listić. Na osnovu čega? Pa nije nitko ovdje vidovit.

15 godina
zabranjeniples kaže...
tarantula6 kaže...

naravno dobitan

Ja imam jedan dobitan!

Austrija-Hrvatska 2

AEK-Olympiakos  1

Aris-Paok              1

Kako znam da je dobitan? Znam zato što je sve već završeno. Dajte ljudi, ohladite malo. Dođete i tražite da vam netko složi dobitan listić. Na osnovu čega? Pa nije nitko ovdje vidovit.

Ja sam vidovit! Kad god sam do sad za neki listić jednostavno ZNAO da neću dobit ja i nisam dobio - to je vidovitost.

15 godina
protjeran
Klađenje

AHL - Hershey - Manchester 1 - 1.82

NBA - Boston - Orlando 1 -  1.60

MLB - Philadelphia - Boston 1 - 1.70

MLB - Houston - Tampa Bay 2 - 1.70

NOGOMET - Brazil 1. liga -  Botafogo - Goias   +2.5 golova - 1.55

NOGOMET - Kolumbijska 1 liga - Tolima - La Equidad   +2.5 golova - 1.80

WNBA - Phonex - Seattle    -170 koševa - 1.85

WNBA - San Antonio - Los Angeles   1 - 1.80

Moj današnji listić

15 godina
neaktivan
Klađenje

Danas budem nesta iskonbiniro za 50kn da bude koef 10 i manji samo da glupa stranica od supersporta proradiSmijeh

15 godina
neaktivan
Klađenje

Dali ima itko informacija o mladoj hrvatskoj repki sto se danas igra?

17 godina
neaktivan
Klađenje

Šta mislite o ovome?

Nizozemska prolazi grupu

Italija prolazi grupu

Argentina prolazi grupu

Engleska 1. u grupi

Španjolska 1. u grupi

kvota 2

veliki ulog

dajte još neke listiće za SP ;)

U SOVJETSKOJ RUSIJI....................POTPIS PIŠE TEBE!!!////Ako treba Gospode evo primi zavjet moj uzmi život od mene, pa ga podaj njoj!
16 godina
protjeran
Klađenje

Kvalitetan ulog ali se ulog ispod soma, barem po mom mišljenju ne isplati. Argentina mi je isto sumnjiva malo - ekipa individualno iznimno jaka ali Maradona nije trener koji te talente može kvalitetno povezati.

Probaj pa što bude...

Si vis pacem, para bellum.
17 godina
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

Šta mislite o ovome?

Nizozemska prolazi grupu

Italija prolazi grupu

Argentina prolazi grupu

Engleska 1. u grupi

Španjolska 1. u grupi

kvota 2

veliki ulog

Evo šta kaže Fifa Osmijeh

Šalu na stranu. Mislim da bi te od ovih parova mogli zeznut Argentina i Englezi. Argentina pojedinačno ima najjaču ekipu, ali upravo zato što nogomet ne igraju imena i zbog toga što po meni imaju jako slabog trenera mogao bi im se dogoditi fijasko. Englezi djeluju dosta dobro, no oni tradicionalno nemaju sreće na velikim smotrama. Ne bi me čudilo da se "provuku" kao drugi u skupini.

Također, ja ne bih igrao na Italiju ni Francusku - jednostavno imam neki feeling...

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.6.2010 15:17 (Bichanich).
17 godina

Šta mislite o ovome?

Nizozemska prolazi grupu

Italija prolazi grupu

Argentina prolazi grupu

Engleska 1. u grupi

Španjolska 1. u grupi

kvota 2

veliki ulog

to ti je super samo kaj je nemoguće nać kladionicu koja dopušta kombinaciju takvih parova ;)

i sam sam se zagrijao za tako nešto :D

bolje odigrat same utakmice, ima jako lijepih koeficijenata..

a francuske i engleske se treba pazit jako..

btw, ako će "križanja" to dopustiti, vrlo rado bih u polufinalu vidio brazil, argentinu, španjolce i nizozemsku  Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.6.2010 0:54 (nixass).
15 godina
protjeran
Bichanich kaže...

Šta mislite o ovome?

Nizozemska prolazi grupu

Italija prolazi grupu

Argentina prolazi grupu

Engleska 1. u grupi

Španjolska 1. u grupi

kvota 2

veliki ulog

Evo šta kaže Fifa Osmijeh

Šalu na stranu. Mislim da bi te od ovih parova mogli zeznut Argentina i Englezi. Argentina pojedinačno ima najjaču ekipu, ali upravo zato što nogomet ne igraju imena i zbog toga što po meni imaju jako slabog trenera mogao bi im se dogoditi fijasko. Englezi djeluju dosta dobro, no oni tradicionalno nemaju sreće na velikim smotrama. Ne bi me čudilo da se "provuku" kao drugi u skupini.

Također, ja ne bih igrao na Italiju ni Francusku - jednostavno imam neki feeling...

Slažem se, Italiju ne definitvno, a pogoto definitvno ne Francusku, vidi kako su se obrukali protiv Kine (0:1) ako je Božje Pravde biće zadnji u skupini 

16 godina
neaktivan

ja inace ne igram na puno parova uglavnom 3 - 4 para i to oba gol u prvoj sportskoj,ulozi po 200 kn i uglavnom dobivam,evo sto cu danas odigrat 

SUICIDE-because the world is better place without you
15 godina
Klađenje

Dali je itko koristio ovo novo klađenje preko interneta od strane super sporta?? Ako je, dali se može računom/ debitnom karticom?? Ona što se koristi za kupovinu preko ebaya.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice