Kako dobit curu? zaključana tema

poruka: 405
|
čitano: 93.782
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Kako dobit curu?

u ovakvim temama uvijek ima pun k smješnih postova i ludih tipova ( mentalist, sax)Smijeh

deca mogu samo rec da slusate skank-a, covjek zna zanat valjda najbolje ovdje ;)

ja vam nemrem nikaj strašno pametno reć. ružne cure mi nisu zanimljive, a pred zgodnima zablokiram.

bog blagoslovio alkohol.

WAT IS THIS. I DONT EVEN...
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.9.2010 15:59 (SPAWNK4MPER ti mama).
17 godina
neaktivan
RE: Kako dobit curu?
Mentalist kaže...
Ige kaže...

Ako ćemo tako, on sa 14 skuplja iskustvo (experience pointse ako ti je tako lakše ) da kad bude došo do nekih 16,17,18 god (lvl) ima dovoljno skilla da provede stvar do kraja.

Teško ćeš dobit p*čke ako nisi nikad ni bario.

Ovo gore s pizzom nije dobra usporedba bolja je bi li jeo pizzu samo sa sirom ili ne bi jeo ništa?

Sa 14 ti prvi poljubac ili prvo držanje za ruke puno znači ;)

i da, pretpostavljam da nisi nikad imo curu Izlanuo se

De, objasni mi kao retardu, uvijek to volim.

S 14 ti drzanje ruke i poljubac puno znaci, KOLIKO DUGO?

Ako je prva cura i prvi poljubac cijeli zivotPoljubac

17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
Ige kaže...

Ako ćemo tako, on sa 14 skuplja iskustvo (experience pointse ako ti je tako lakše ) da kad bude došo do nekih 16,17,18 god (lvl) ima dovoljno skilla da provede stvar do kraja.

Teško ćeš dobit p*čke ako nisi nikad ni bario.

Ovo gore s pizzom nije dobra usporedba bolja je bi li jeo pizzu samo sa sirom ili ne bi jeo ništa?

Sa 14 ti prvi poljubac ili prvo držanje za ruke puno znači ;)

i da, pretpostavljam da nisi nikad imo curu Izlanuo se

Ljudi ne rade samo ono što je logično ili dobro za njih ili će im značit puno za 10 godina.

Pa gdje bi bila cijela industrija zabave da je tako...Radiš stvari zbog kojih ćeš bit sretan sad, a ne za 10 godina.

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
15 godina
neaktivan
Kako dobit curu?

AAAA Još uvijek raspravljate ?

Dajte ljudi,dali smo mu savijete i to je dovoljno ;)

Welcome to Srbija, gde murija ubija,gde nema pravde ni za lek i samo Bog je sudija!
16 godina
protjeran
Kako dobit curu?

Odvedi je na sladoled Cool Sa 14 ces tesko jebat. Budi zadovoljan sa rucnim radom. Mada sam cuo da sada nove generacije svasta rade....

eh, kad sam imao 14 uzbudio me samo pogled. A sada bolje da ne znate sta sve moram raditi da bi samoosjetio tracak onoga Smijeh Prvi poljubac, dodiri.. bolje od toga ne ide. poslije 5 godina mozes sa holivudskom glumicom i nece to bi TO vise nikad...

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.9.2010 17:16 (bnaci).
15 godina
MTB kaže...
Imam 14 godina i sviđa mi se jedna iz razreda. Često pričamo,imamo isti ukus u muzici,otprilike znam što voli... Vjerojatno se varam,ali čini mi se da se i ja njoj sviđam. Kako da 'pređem na nešto više' s njom?

Kakvih sve baksuza nema na forumu! Prvenstveno ovakvo što nema raditi na ovo forumu.

Što ti radiš u školi? Kliko ja zna škola ti služi   za učenje, ne za gledanje drugih ljudi. Prema tome kad dođeš u školu ti trebaš misliti kako ćeš primiti što više znanja. Na druge osobe ne smiješ misliti. Okani se toga i radi nešto pametno poput učenja i programiranja. Jer ta tvoja privlačnost je samo iluzija, dakle to ne postoji. Najbolje ti je budi sam jer tada si i potpuno slobodan. Ako se vežeš za drugu osobu onda gubiš slobodu. Vezan si za nju lancem. Radije budi bez lanca.

Sad lijepo na nju zaboravi i idi uči nešto. Vježbaj mamtematiku dok te to ne prođe.

Nikad nisam igrao nijedan cod multiplayer.
17 godina
captain_soap_McTawish kaže...

Kakvih sve baksuza nema na forumu! Prvenstveno ovakvo što nema raditi na ovo forumu.

Što ti radiš u školi? Kliko ja zna škola ti služi   za učenje, ne za gledanje drugih ljudi. Prema tome kad dođeš u školu ti trebaš misliti kako ćeš primiti što više znanja. Na druge osobe ne smiješ misliti. Okani se toga i radi nešto pametno poput učenja i programiranja. Jer ta tvoja privlačnost je samo iluzija, dakle to ne postoji. Najbolje ti je budi sam jer tada si i potpuno slobodan. Ako se vežeš za drugu osobu onda gubiš slobodu. Vezan si za nju lancem. Radije budi bez lanca.

Sad lijepo na nju zaboravi i idi uči nešto. Vježbaj mamtematiku dok te to ne prođe.

nikad ti pič*ke nebuš videl...

A life? Cool! Where do I download one of those?
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.9.2010 17:27 (leo_819).
15 godina
leo_819 kaže...

Pa što će mi?!

Nikad nisam igrao nijedan cod multiplayer.
17 godina
leo_819 kaže...

Pa što će mi?!

da stvarno... bolje programirati i učiti matematiku.

sakrazam

A life? Cool! Where do I download one of those?
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.9.2010 17:30 (leo_819).
15 godina
protjeran
MTB kaže...
Imam 14 godina i sviđa mi se jedna iz razreda. Često pričamo,imamo isti ukus u muzici,otprilike znam što voli... Vjerojatno se varam,ali čini mi se da se i ja njoj sviđam. Kako da 'pređem na nešto više' s njom?

Hahahaha,e ovo je još jače od njega. Care, sad si mu rekao nek ne uživa u životu.MTB, malo samopouzdanja i sve će se samo sredit :D.

Mislio sam da na ovome forumu nema takve teme,ali prevario sam se,uglavnom moraš imati puno samopouzdanja i nikad se nemoj vezati samo za jednu curu,dobri ti uvjek najgore prođu, tako sam i ja počeo :D,znam iz iskustva...A to da si vezan lancem, nemoj ozbiljno shvaćati , nisi cura da se zaljubljuješ u svaku koja dođe , pa da poslje plačeš za njom, budi muško i preuzmi stvari u svoje ruke. Nema ljepšeg od neozbiljne veze s curama ... A to za matematiku -.-, nauči ti kolko ti treba, vježbaj rađe, u zdravom tijelu,zdrav duh, puno samopouzdanja i više cura :D...A naravno tako treniraj i mozak..

16 godina
leo_819 kaže...

Pa što će mi?!

e to je pravi GEEKBelji se

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
15 godina
protjeran
MTB kaže...

Btw. sorry ako je double post, ali ti kaj to s njom pričaš buš postal samo frend s njom, lol...

15 godina
Kako dobit curu?

Ovako nesto mislis?

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.9.2010 17:35 (XYomegaYX).
17 godina
neaktivan
netko,netkovic kaže...
MTB kaže...

Btw. sorry ako je double post, ali ti kaj to s njom pričaš buš postal samo frend s njom, lol...

I to mu je bolje tak da zna "teren" na kojem se nalazi. Nega MTB sam ti lijepo pozovi curu na sladoled/kino/sok i sve bi se "trebalo" samo odvijati. Čitaj prijašnje postove,ostali imaju više iskustva.

How about a nice cup of shut the fuck up?
15 godina
protjeran
Kako dobit curu?

I još nešto,nemoj kak ja potrošit godinu dana da se svidim curi, nakon godine dana prohodali, i malo sam preozbiljno shvatil,ostavila me, jbg. Ostavila me u 4. mjesecu, od onda do sada svako malo u vezici,više avanturi, i paše mi,i nemoj slušat ove što ti govore da do 18 nema veza,lažu , baš je ljepo biti u vezi u kojoj nitko o nikome ne ovisi,a naše godine su za to najbolje :D

15 godina
protjeran
Kako dobit curu?

Ovo me sve podsjetilo na to kako zarko zelim odjelo pedobear-a.

Deathlist: -Quark (satanic ritual) -Quarkova familija (cijela) -Thuglife -skank666 (dobar prijatelj) -Slash 666 -Kant -agent_00klc -AlienWare1 -Weky, lukavg To do list: Weky-eva cura
17 godina
neaktivan
MTB kaže...

Čekaj jel vi koji mu s***te zbog ovoga vodite njegov život? Možda ste mu roditelji neznam ja.... Ako on hoće bit sa curom njegova stvar. Tu je pitao za savjet "Kako dobit curu" ne "Zašto ne imati curu" ili "Dal smijem imati curu?"

Dajte se skulirajte i pomognite čovjeku.

15 godina
protjeran
lzgr kaže...

Čekaj jel vi koji mu s***te zbog ovoga vodite njegov život? Možda ste mu roditelji neznam ja.... Ako on hoće bit sa curom njegova stvar. Tu je pitao za savjet "Kako dobit curu" ne "Zašto ne imati curu" ili "Dal smijem imati curu?"

A ovo, gospodine pametni, je off-topic.

Deathlist: -Quark (satanic ritual) -Quarkova familija (cijela) -Thuglife -skank666 (dobar prijatelj) -Slash 666 -Kant -agent_00klc -AlienWare1 -Weky, lukavg To do list: Weky-eva cura
17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
lzgr kaže...

A ono vaše kao nije off-topic. Čitaj bold!

15 godina
neaktivan
Kako dobit curu?

Pa meni je 16 godina lol a to što mu vi govorite...Dajte ljudi samo sam vidio jedan-dva dobra primjera ;)

Pa zasad nisam imao problema s curama naprotiv :)

Najbolje ti je da joj to sam priznaš ali prije toga ispipaj teren znaš

ono smiješak i tak i ako ti se nasmiješi natrag ---facebook----zahtjev za vezu hhe(šala)

Kad to obaviš zovni je na kavu ako nisi baš pri parama hm odvedi je negdje(u park)

E da je meni tako lako ko vama u velikom gradu!

U mene svak svakog zna dodem s curom u kafic svi me gledaju -.-

Aj nadam se da sam pomogao :)

15 godina
protjeran
pandza94 kaže...

Najbolje ti je da joj to sam priznaš ali prije toga ispipaj teren znaš

U mene svak svakog zna dodem s curom u kafic svi me gledaju -.-

Sa ovim se slazem, pogotovo o dijelu s pipanjem.

16 godina
neaktivan

Što ti radiš u školi? Kliko ja zna škola ti služi   za učenje, ne za gledanje drugih ljudi. Prema tome kad dođeš u školu ti trebaš misliti kako ćeš primiti što više znanja. Na druge osobe ne smiješ misliti.

Škola služi i da te prilagodi društvu. Dakle treba gledati druge ljude, komunicirati, inače izađeš neprilagođen iz te škole. Ne treba zapostaviti školu zbog društva, ali ne treba ni napraviti obratno.

17 godina
leo_819 kaže...

Pa što će mi?!

Ti imas problema, ne decko koji hoce imat curu.

Mentalist kaže...
lzgr kaže...

I ti imas problema. :) Nije offtopic

cuspajz kaže...
Jel se to samo meni cini da je mentalist p*der?

I meni se cini...

Radije igrat COD neko se ljubakat i drpat je krivo!

I'm going woo woo
17 godina
Mentalist kaže...

Pa zapravo to su bili momenti i godine kojih se rado sjecam. Sada nakon 13 godina. I odjeba, i uleta i svega... Lijepa iskustva u svakom slucaju.

Weky kaže...

Ma jednostavno nek pređe iskreno curi i to je to.

Neće mu ruka otpast.

Al su padobranci ovi što pišu da im je cura grafička kartica... Djeca od 10 god. Idite igrajte se u pjesku a ne sa grafičkom karticom, opeće vas po rukama.

Ma da, ako te i odjebe, ni prva ni zadnja. Malo je crnjak ali nista strasno.

zzib kaže...

Curu ne mozes dobit, nije to neciji poklon. Curu treba (p)osvojiti. U svakom slucaju te kosta.

A neka, vrijedi svake kune. Pa makar trajalo 2 dana.

Ne mogu vjerovat kako neki decki razmisljaju. Decki, manje kompjutera, vise curica. Vjerujte mi, vece je zadovoljstvo!

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.9.2010 18:06 (tnakir).
15 godina
protjeran
tnakir kaže...

Ako hocete, naci cu je i snimati cu ljubljenje, rekli ste da dalje ici ne treba!!

17 godina
Mentalist kaže...
tnakir kaže...

Ako hocete, naci cu je i snimati cu ljubljenje, rekli ste da dalje ici ne treba!!

??? O cemu ti, ne kuzim sto hoces reci?

I'm going woo woo
16 godina
odjavljen
Kako dobit curu?

a cuj.... svakakvih ima, nego voli cure, neko igrice, neko pivu... nije da mi je jasno ali ne zamaram se tudjim odabirima. ja volim pipicu vise nego ista na svijetu. ona me donijela na ovaj svijet i zbog nje bi i otisao sa istog.. i ponosim se time. 

ali opet lazem, roden sam carskim rezom :/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
protjeran
tnakir kaže...

Da nisam peder, da nisam nista cudniji od vas, i da sam Pedalist (od grc. rijeci pedofil i Mentalist). Jer to ne bih trebao raditi maloljetnicama.

17 godina
Mentalist kaže...
tnakir kaže...

Da nisam peder, da nisam nista cudniji od vas, i da sam Pedalist (od grc. rijeci pedofil i Mentalist). Jer to ne bih trebao raditi maloljetnicama.

Ali normalna je stvar kad decke pocme pucat pubertet da bi potegli i najvecu zbagu na svijetu, a kamoki curu koja im se svidja. A opet ako ti niti jedna zenska nije napeta odna je to problem. Ako ti nije napeta jer se bojis da ce te odhebat ona to i nije TOLIKI problem al je problem. 

I'm going woo woo
15 godina
protjeran
tnakir kaže...

Ali normalna je stvar kad decke pocme pucat pubertet da bi potegli i najvecu zbagu na svijetu, a kamoki curu koja im se svidja. A opet ako ti niti jedna zenska nije napeta odna je to problem. Ako ti nije napeta jer se bojis da ce te odhebat ona to i nije TOLIKI problem al je problem. 

WTF?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice