Kako dobit curu? zaključana tema

poruka: 405
|
čitano: 93.881
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kako dobit curu?

Šta  je ova tema još u trendu?

Ajde manite se čorava posla, svaka cura je drugačija i svaka ima svoje mušice u glavi. Kod nekih pali izravan pristup, neke bi se igrale igrica, neke vole biti nepristupačne, a neke ti opale šamar. Uglavnom svaka situacija pristupa curi je specifična i nema neke formule za uspijeh.

Samo se treba opustit i prihvatit pravila igre koje ti određena cura postavi(u slučaju da ti ne opali šamarSmijeh), a jednom kad ju "upecaš" onda je red da ti pišeš pravila.Cool

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.9.2010 22:36 (microman).
16 godina
neaktivan
RE: Kako dobit curu?
microman kaže...

Ajde manite se čorava posla, svaka cura je drugačija i svaka ima svoje mušice u glavi. Kod nekih pali izavan pristup, neke bi se igrale igrica, neke vole biti nepristupačne, a neke ti opale šamar. Uglavnom svaka situacija pristupa curi je specifična i nema neke formule za uspijeh.

Samo se treba opustit i prihvatit pravila igre koje ti određena cura postavi(u slučaju da ti ne opali šamarSmijeh), a jednom kad ju "upecaš" onda je red da ti pišeš pravila.Cool

Sve si lijepo sročio,a za daljnje mislim da bi mogao lock,zaspamali su ovu temu gadno...

Punk's not dead!!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.9.2010 22:35 (doctor_crash).
16 godina
neaktivan
doctor_crash kaže...
microman kaže...

Ajde manite se čorava posla, svaka cura je drugačija i svaka ima svoje mušice u glavi. Kod nekih pali izavan pristup, neke bi se igrale igrica, neke vole biti nepristupačne, a neke ti opale šamar. Uglavnom svaka situacija pristupa curi je specifična i nema neke formule za uspijeh.

Sve si lijepo sročio,a za daljnje mislim da bi mogao lock,zaspamali su ovu temu gadno...

U potpunosti se slažem!

Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
16 godina
neaktivan

To je točno, svaka je osoba posebna jednako tako i različita.... Curu moraš dobro procijeniti i prihvatit pravila igreSmijeh

Također tu su i godine, cura od 16 ne razmišlja kao ona od 20 npr(( sve ovis opet od osobe do osobe)

http://www.youtube.com/watch?v=DLAP_gErCJM
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.9.2010 22:41 (Iwana).
16 godina
moderator
Fićo_CoD 5 kaže...
doctor_crash kaže...
microman kaže...

U potpunosti se slažem!

I ja se slažem u potpunosti!Smijeh

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
16 godina
protjeran
microman kaže...

Ajde manite se čorava posla, svaka cura je drugačija i svaka ima svoje mušice u glavi. Kod nekih pali izravan pristup, neke bi se igrale igrica, neke vole biti nepristupačne, a neke ti opale šamar. Uglavnom svaka situacija pristupa curi je specifična i nema neke formule za uspijeh.

ova tema nije u trendu zbog naslova teme neg zbog metalista i slicnih :)

Rickenbacker 4001 フリクリ // http://asukaanime.weebly.com
16 godina
neaktivan
Kako dobit curu?

Ajmo sada svi zaspammati temu da je moderatori već jednom lockaju Poljubac

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.9.2010 22:44 (Fićo_CoD 5).
16 godina
neaktivan
Kako dobit curu?

Jedno je sigurno - sve vole kitu.

There is no spoon.
17 godina
neaktivan
Kako dobit curu?

Ćemu lock, kaj vam je, možda će nekome savjet koji zatrebat još... Cool

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html
16 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Ali nisu sve spremne na to Namigiva

1domagoj1 kaže...

Pa kad malo bolje razmislim bilo bi bolje da se ne locka jer je sve više zabavnija.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.9.2010 22:48 (Fićo_CoD 5).
16 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...
VirtUoso kaže...

Ali nisu sve spremne na to Namigiva

1domagoj1 kaže...

Pa kad malo bolje razmislim bilo bi bolje da se ne locka jer je sve više zabavnija.

Zabavnija = Zaspamanija

Punk's not dead!!!!
16 godina
neaktivan
Kako dobit curu?

Nisu, da. Nisu spremne onda kad ga drzis u gacama.

There is no spoon.
16 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Ne baš sve, jer da je tako nebismo imali danas lesbo i Gay pride.Smijeh

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.9.2010 22:59 (microman).
16 godina
neaktivan
Kako dobit curu?
mislim da ce svi autori s ove stranice upecat kartoncic.

temu bi trebali preimenovati u Kako dobiti zuti karton?
16 godina
neaktivan
Kako dobit curu?

Ma nije ni tak loša ova tema i malo je dobro za promijenu maknuti se od BUG klasike i spam tema poput: Kupnja nove konfe,kupnja konfe za 10000kn,itd...

Ovdije ako niš drugo se raspravlja o ljepšem spolu, još kad bi na ovom forumu bilo više cura. Eh to bi bila rasprava.Smijeh

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.9.2010 23:31 (microman).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice