"Maine je jedina američka država čije se ime sastoji iz samo jednog sloga."
ma-i-ne
nekuzim al ok...
ma-i-ne
nekuzim al ok...
Pokušaj pročitati.
ma-i-ne
nekuzim al ok...
u engleskom ti se drukcije racunaju slogovi nego u hrvatskome, tj po udaru jezika
ma-i-ne
Slogovi u engleskom jeziku se razlikuju od slogova u hrvatskom. Maine se izgovara "u jednom komadu" pa je stoga jedan slog, dok se sve druge pokrajne izgovaraju u dva ili više "komada", odnosno engleskih slogova.
EDIT: sorry, nisam vidio da ima još jedna stranica, krenuo sam odmah odgovoriti.
Jeste li znali da je jezik najjaci misic u covjekovom tijelu!
Ja bi prije rekao da je to ahilova tetiva na nozi, s obzirom koliko je tanka, a koji teret može dignuti. (Dizaći utega, primjer)
Ja bi prije rekao da je to ahilova tetiva na nozi, s obzirom koliko je tanka, a koji teret može dignuti. (Dizaći utega, primjer)
Jeste li znali da se Ahilova tetiva zove tetiva zato što je mišić?
Ne baš..s obzirom koji teret diže usporedno sa svojom veličinom najjači mišići su oni od kapaka.
Najjači mišić u tijelu je onaj od vilice (kojim zvačemo hranu).
Jezik nije 1 mišić, već skupina mišića i nije po ničemu najjači.
Jeste li znali da je Carlo Pedersoli prvi talijan koji je isplivao 100m slobodno ispod minute?
Jeste li znali da je Carlo Pedersoli nastupio na Olimpijadama 1952 i 1956 godine?
Jeste li znali da Carlo Pedersoli ima zlato u vaterpolu i 2 srebra u plivanju sa mediteranskih igara?
Jeste li znali da je Carlo Pedersoli završio pravni fakultet?
Jeste li znali da Carlo Pedersoli ima pilotsku dozvolu za upravljanje mlaznim avionom?
Jeste li znali da je prva glumačka uloga Carla Pedersolija bila u epskom spektaklu "Quo vadis?"
Jeste li znali da Carlo Pedersoli od 1967. koristi umjetničko ime Bud Spencer?
Jeste li znali da je Carlo Pedersoli prvi talijan koji je isplivao 100m slobodno ispod minute?
Jeste li znali da je Carlo Pedersoli nastupio na Olimpijadama 1952 i 1956 godine?
Jeste li znali da Carlo Pedersoli ima zlato u vaterpolu i 2 srebra u plivanju sa mediteranskih igara?
Jeste li znali da je Carlo Pedersoli završio pravni fakultet?
Jeste li znali da Carlo Pedersoli ima pilotsku dozvolu za upravljanje mlaznim avionom?
Jeste li znali da je prva glumačka uloga Carla Pedersolija bila u epskom spektaklu "Quo vadis?"
Jeste li znali da Carlo Pedersoli od 1967. koristi umjetničko ime Bud Spencer?
ne me jeb*at, kakav chuck norris - Bud Spencer ga pojede za dorucak
za sve mladje evo Bud-a iz najboljih dana, btw ocito je na koga se to chuck fura
predator svaka cast
Carlo Pedersoli
Carlo Peder-soli
Carlo Pedersoli
Carlo Peder-soli
da te taj Peder-soli iz svojih najboljih dana cuo da tako boguhilis tako bi te plisnuo da te nebi iz kome digli sve do danas
Wow....
ma worldometers je zmaj, nekad stvarno dobro dojde
jeste li znali da Fake nevoli macke??!!
okay, ovo je već glupiranje... moram dić temu iz mrtvih, jednostavno previše zanjimljivo
Tema Humor postoji. Pročitaj prvi post da shvatiš bit teme. Hvala.
Tema Humor postoji. Pročitaj prvi post da shvatiš bit teme. Hvala.
Joj ivo kasno pališ
ovo otkad već stoji
Što je justin bieber ricky martinu
Dečko!!!
Jeste li znali da postoji luda stranica za Learn something everyday
Jeste li znali da je Lady Gaga jedina pjevačica koja se proslavila zbog navodno njenog ku*ca.