Izbori 2011?

poruka: 82
|
čitano: 5.490
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Izbori 2011?

Mi može ko dati link na posljednjih par anketa oko izbora?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
14 godina
protjeran
Izbori 2011?
Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
15 godina
neaktivan
Re: Izbori 2011?
proćerani kaže...

To i čim više drugih,pod time mislim na one koje agencije rade obično za neku tv kuću i tako...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
neaktivan
Izbori 2011?

HDZ-u pada popularnost,SDP dobiva izbore.

14 godina
protjeran
snupix kaže...

A isti vrag ce bit, svi obecavaju, kad dodu na vlast isto bude uvijek. Go*njari politički.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2011 11:49 (proćerani).
15 godina
neaktivan
proćerani kaže...
snupix kaže...

A isti vrag ce bit, svi obecavaju, kad dodu na vlast isto bude uvijek. Go*njari politički.

Neka.Samo nek bude promjena,već mi dojadio HDZ koji je tu već 8 godina.Pa makar samo druge face bile na tv-u.

15 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Neka.Samo nek bude promjena,već mi dojadio HDZ koji je tu već 8 godina.Pa makar samo druge face bile na tv-u.

slažem se s tobom, kradu oba dvije stranke ali mislim da SDP krade manje te da ce barem malo pogurat dalje ovu pokradenu Hrvatsku.

14 godina
protjeran
snupix kaže...
g12356 kaže...

slažem se s tobom, kradu oba dvije stranke ali mislim da SDP krade manje te da ce barem malo pogurat dalje ovu pokradenu Hrvatsku.

Ja sam 100% siguran da će sve ostat isto, svi oni misle na lovu, a ne na narod, tako da će i SDP ić sebi na ruku, isto ko šta i HDZ radi.

16 godina
protjeran
Izbori 2011?

ja mislim da tko god dođe na vlast(osim HDZ-a) ce se potrudit barem samo radi toga da pokazu kakva gamad su ovi iz HDZ-a i da cim duze ostanu na vlasti 

14 godina
protjeran
hrvatskafarkasevec kaže...

ja mislim da tko god dođe na vlast(osim HDZ-a) ce se potrudit barem samo radi toga da pokazu kakva gamad su ovi iz HDZ-a i da cim duze ostanu na vlasti 

Nadajmo se da hoće, mada sumnjam, HDZ je obećavo brda i doline, a eto šta se dogodilo, prije je to bila časna stranka, a sad jedni od najvećih prevaranta u državi.

16 godina
protjeran
proćerani kaže...

Nadajmo se da hoće, mada sumnjam, HDZ je obećavo brda i doline, a eto šta se dogodilo, prije je to bila časna stranka, a sad jedni od najvećih prevaranta u državi.

a gle realno nitko nemoze ispunit takva obecanja kada novaca nema

14 godina
Izbori 2011?

Pobjedili li HDZ opet valja se selit iz države.

5 Glasam za HDZ
22 Glasam za SDP
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2011 16:33 (Ranko Kukumar).
14 godina
protjeran
Izbori 2011?

Meni kao učeniku baš ne znači puno ko će bit na vlasti:) Al isti vrag ko će doć, bit će sve isto.

14 godina
protjeran
Ranko Kukumar kaže...

Pobjedili li HDZ opet valja se selit iz države.

Ti nisi čuo za nešto osim te dvije stranke (računajući pritom njihove povremene satelite)?

EDIT: Istina je što zbori hrvatskafarkasevac, novca nema pa makar dobili i Zeleni... Ogroman deficit, uništena infrastruktura, moral stanovništva u papru et cetera.

Amat Victoria Curam.
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2011 17:38 (Landser_33).
14 godina
Landser_33 kaže...

Ti nisi čuo za nešto osim te dvije stranke (računajući pritom njihove povremene satelite)?

EDIT: Istina je što zbori hrvatskafarkasevac, novca nema pa makar dobili i Zeleni... Ogroman deficit, uništena infrastruktura, moral stanovništva u papru et cetera.

Drugi imaju zanemariv broj glasova prema anketi sa prvog/drugog posta. Vjerojatno će tako biti i na izborima.

P.S Tko god veli da je HDZ=SDP nema blage veze o politici.

14 godina
protjeran
Ranko Kukumar kaže...
Landser_33 kaže...

Drugi imaju zanemariv broj glasova prema anketi sa prvog/drugog posta. Vjerojatno će tako biti i na izborima.

P.S Tko god veli da je HDZ=SDP nema blage veze o politici.

Možda nemam blage veze o politici, ali ko god dođe na vlast bit će isto, evo mogu mi modovi dat crni karton ako se nešto promjeni, eto tolko sam siguran u to da će bit isto.

Sve su to go*njad, ovi komunjare, a ovi kre*eni neobrazovani, a kao svi političari, veliki lopovi, koji samo na svoju gu*icu misle. Glavno da njima pare dođu u džep.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2011 17:52 (proćerani).
14 godina

Nemaš blage veze očito o politici i još uz to vrijeđaš, koji odgoj... Tebi bi trebalo zabraniti bilo kakvo pravo glasa na izborima.

14 godina
protjeran
Ranko Kukumar kaže...

Nemaš blage veze očito o politici i još uz to vrijeđaš, koji odgoj... Tebi bi trebalo zabraniti bilo kakvo pravo glasa na izborima.

Kog vrjeđam??SDP su prije bili KPJ(komunistička partija jugoslavije) nači neki ogranak komunista su, to nije uvreda, samo sam istinu reko. HDZ su neobrazovani, ova Jadranka je neka premjerka nezna 3 riječi složit na engleskom. Neznam disi ti izvuko da ja nekog vrjeđam.

Ja ni ne mislim glasat, jer nemam ništa od toga, uvijek će bit isto, nek drugi glasaju, moj glas i tako neće puno značit. Vjerojatno nebi glaso niti za jednu niti za drugu stranku.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2011 17:54 (proćerani).
16 godina
protjeran
proćerani kaže...
Ranko Kukumar kaže...

Kog vrjeđam?? Ja ni ne mislim glasat, jer nemam ništa od toga, uvijek će bit isto, nek drugi glasaju, moj glas i tako neće puno značit. Vjerojatno nebi glaso niti za jednu niti za drugu stranku.

ili nemas dovoljno godina za glasanje :)

14 godina
proćerani kaže...

Sve su to go*njad, ovi komunjare, a ovi kre*eni neobrazovani, a kao svi političari, veliki lopovi, koji samo na svoju gu*icu misle. Glavno da njima pare dođu u džep.

proćerani kaže...

Kog vrjeđam??

14 godina
protjeran
proćerani kaže...
Ranko Kukumar kaže...

Kog vrjeđam?? Ja ni ne mislim glasat, jer nemam ništa od toga, uvijek će bit isto, nek drugi glasaju, moj glas i tako neće puno značit. Vjerojatno nebi glaso niti za jednu niti za drugu stranku.

ili nemas dovoljno godina za glasanje :)

Nemam još godina za glasanje:) još 2 godine, ali ni tad ne mislim glasat, gubljenje vremena:) Rađe odem u kino pogledat film ili nešto:)

Ranko Kukumar kaže...
proćerani kaže...

proćerani kaže...

Kog vrjeđam??

uredio sam post pa pročitaj.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2011 17:55 (proćerani).
15 godina
neaktivan
proćerani kaže...
snupix kaže...
g12356 kaže...

Ja sam 100% siguran da će sve ostat isto, svi oni misle na lovu, a ne na narod, tako da će i SDP ić sebi na ruku, isto ko šta i HDZ radi.

Ma velim,neka kradu i isto,smo želim da druge face kradu.

proćerani kaže...

Oni nisu jedni od najvećih prevaranata nego oni su najveći prevaranti.

proćerani kaže...
Ranko Kukumar kaže...

Kog vrjeđam??SDP su prije bili KPJ(komunistička partija jugoslavije) nači neki ogranak komunista su, to nije uvreda, samo sam istinu reko. HDZ su neobrazovani, ova Jadranka je neka premjerka nezna 3 riječi složit na engleskom. Neznam disi ti izvuko da ja nekog vrjeđam.

Ja ni ne mislim glasat, jer nemam ništa od toga, uvijek će bit isto, nek drugi glasaju, moj glas i tako neće puno značit. Vjerojatno nebi glaso niti za jednu niti za drugu stranku.

Komunizam kao ideologija nije ništa loše,loši su ljudi koji su ga zoupotrebljavali kao izliku za to da budu diktatori i da narodu oduzmu slobodu.Neglasanjem nije pasivan otpor nego je jednostavno odobravanje toga da drugi upravljaju tvojim životom.ISTINA JE DA TVOJ GLAS NEĆE NIŠTA PROMIJENITI,ALI TO NE ZNAČI DA SE NEMORAŠ BORITI ZA SEBE,pa makar glasaj za stranku zelenih.Ja osobno neću glasati ni za HDZ ni za SDP,nego za HSLS.Jednostavno jer u idealnom nekom svijetu oni bi trebali zastupati socijalni liberalizam a ta ideologija mi se dosta sviđa.Ne velim da je HSLS nešto uber kvalitetna stranka.

Bolje bi bilo glasati za bilo koga tek toliko da HDZ gubi postotke.

U ovom dijelu o ideologijama još jednom naglašavam da govorim o idealnom svijetu.Ja se nadam da ću se jednog dana preseliti u sjevernu europu,jer to su zaista sređene države i tamo političari zapravo rade ono šta bi trebali raditi većinu vremena.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2011 22:02 (g12356).
16 godina
protjeran
Izbori 2011?

svaki glas je bitan i svaki glas moze napravit razliku

14 godina
protjeran
g12356 kaže...

Bolje bi bilo glasati za bilo koga tek toliko da HDZ gubi postotke.

Baš to, ja isto nebi glaso ni za HDZ ni za SDP. HDZ ne zbog toga kakvi jesu trenutno(prevaranti i lopovi), a SDP iz osobnih razloga i načela(koji nisu za pisat na forumu). A sa drugim strankama nisam baš upoznat, tako da kad bude vrijeme za glasovnje, malo ću proučit:)

18 godina
Izbori 2011?

.

Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
neaktivan
Izbori 2011?

Ja bih najviše volio da se ova tema debelo zaključa  da barem mogu malo odmoriti od politike kada zađem ovamo.

Kadir beneath Mo Moteh
15 godina
neaktivan
blacko kaže...

Ja bih najviše volio da se ova tema debelo zaključa  da barem mogu malo odmoriti od politike kada zađem ovamo.

Amen to that!

Good Artists Copy, Great Artists Steal.
15 godina
Izbori 2011?

nemogu vjerovati koliko glupih ljudi živi u našoj državi da nakon svega Kradeze ima 40 zastupnika.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 19:12 (antimadridista).
14 godina
protjeran
antimadridista kaže...

nemogu vjerovati koliko glupih ljudi živi u našoj državi da nakon svega Kradeze ima 40 zastupnika.

Ljudi se nadaju da ce se oni popravit, i idu na foru bolje da nas kradu oni koji su nas oslobodili nego da nas kradu crveni. Po meni, niti jedna niti druga stranka nisu dobre. Sve su to mutikaše i lopovi, samo na svoju ruku idu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 19:16 (proćerani).
15 godina
proćerani kaže...
antimadridista kaže...

Ljudi se nadaju da ce se oni popravit, i idu na foru bolje da nas kradu oni koji su nas oslobodili nego da nas kradu crveni. Po meni, niti jedna niti druga stranka nisu dobre. Sve su to mutikaše i lopovi, samo na svoju ruku idu.

Ma tko nas je oslobodio,HDZ?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice