mnogi od vas se busaju u prsa kao veliki kršćani vjernici, ali ste zapravo toliko umjetni da su upravo ti ateisti veći vjernici od vas
btw ja vjerujem
mnogi od vas se busaju u prsa kao veliki kršćani vjernici, ali ste zapravo toliko umjetni da su upravo ti ateisti veći vjernici od vas
btw ja vjerujem
Neznam, sada ste si izabrali ove 4 godine da vam ateisti budu na vlasti...
Za Ranka znam da nije vjernik, ali vi ostali?
Prijedsjednik je ateista i komunisti od sutra na vlasti....strava.
I treba da su ateisti na vlasti. Ta neće nam na vlasti biti fratri i gospoda iz crkve. Pa da nam kategoriziraju sve žive ljude i nastave širit mržnju koju ionako dovoljno šire.
Mislim da vjera nema nikakve veze. Mesić dok je bio na vlasti nisi ni kužio dal je vjernik ili ateist, isto tako i sa Josipovićem, neznam kakava razlika može bit ako je netko vjernik ili nevjernik, to je osobna stvar, odprilike koda kažemo da nam je na vlasti žena a ne muškarac.
Dok je osobna, dobro je, kad ti počnu nabijati nos u svoju vjeroispovjest ili općenit svoja stajališta koja se ne tiču direktno politike onda je problem.
Još nam samo fali neki teži fudamentalist na čelu države da nas siluje sa religijom,
fromcelltohell-a za precjednika
http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-iscekivanju-prvih-rezultata/586583.aspx
hdz 49 mandata, koji bolestan narod nevjerujem
kako ljudi mogu vjerovati da je hdz oslobodio i napravio ovu državu, žalosno
SDP 82:40 HDZ a mislio sam da je Dinamo puno igubio od Reala :))
To buš tek videl gdo bu izgubil na kraju,
kolko ja vidim HSLS ciji gospodarski i opčeniti program je ocjenjen najboljim od večine stručnjaka nije ništ osvojil.
Njih nema nigdje problem je opet isti, ljudi su samo glasali protiv HDZ-a programe i kaj ko misli napravit ubuduče niko nije nit gledal. Kog to briga kad Hrvatska završi ko Grčka, ko je onda izgubil zapravo samo HDZ ili cijela Hrvatska a sve ide baš prema tome po procjeni onih iskusnih koji ne moraju šutit ili lagat normalno.

Kaže Šeks da još ništa nije gotovo,možda jadan duplo vidi onih 40 mandata?
Kaže Šeks da još ništa nije gotovo,možda jadan duplo vidi onih 40 mandata?
vidiš da iz svake novije analize hdz ima sve više i više mandata, nebi me čudilo kad bi sdp izgubia 76 mandata tj. samostalno sklapanje vlade
http://bux.ratovi.net/?r=plahy
Totalno je svejedno tko će biti na vlasti!! Imat ćemo isto sranje drugo pakovanje. Prepucavanja u saboru kome je dida ustaša, kome partizan, optuživanje jednih drugih za sve i svašta, kao neka djeca... Čovjek neće imati za platit kredit, režije i spežu, sve će biti isto ko i lani....
Ova žena definitivno nije normalna!!!
Nisu ih ponizili!! Ovo nije bila ravnopravna borba!!? (WTF??), Spremaju se za sljedeće izbore!!................. Opet o Europi, (koja se raspada) Tuđmanu....
Jeste vi čuli ovaj govor!?!
http://tv.jutarnji.hr/video/show/0a4c3e9f435869ec3a649e610cca96a2
ptspclan.com | visit us ^^
boli me briga i za hdz i kukurku koaliciju,moj kandidat je ušao u sabor(don Ivan Grubišić)
Prijedsjednik je ateista ....strava.
1. ateist ≠ agnostik
2. U čemu je problem? Pa i sam papa Benedikt XVI. je prilikom posjeta Njemačkoj u rujnu rekao da više cijeni agnostike od rutinskih vjernika.
jeli mi budisa prosao?
neki kreteni od mojih fredova je glasalo za hdz samo zato da ne bude previse "crvenih" u saboru... sto rec?
Tko je moga zamisliti lani da će Božić slavit partizani :P
Ova žena definitivno nije normalna!!!
Nisu ih ponizili!! Ovo nije bila ravnopravna borba!!? (WTF??), Spremaju se za sljedeće izbore!!................. Opet o Europi, (koja se raspada) Tuđmanu....
Jeste vi čuli ovaj govor!?!
http://tv.jutarnji.hr/video/show/0a4c3e9f435869ec3a649e610cca96a2
Ne mogu ju slušat! Koje primitivne floskule baca.Svi su im krivi,samo oni su bezgrešni i nisu sami zaslužni za posrtanje na ovim izborima.
Iskreno,nisam nešto sretan ni što je SDP pobjedio na izborima,ali kad čujem kokoš kako trkelja,dođe mi da se ispovraćam.
Pa,kad su tako sjajni,kad su bili fer,pošteni i predani da služe hrvatskom narodu i građanima Republike Hrvatske,kako to da
su odgovorni za toliko afera i nelegalnih radnji? Kako to da im njihovi uvaženi članovi stranke griju krevete u Remetincu?
Zar ona misli (kao i njezini predhodnici) da je hvatski narod stoka "sitnog zuba",koju može vodit na ispašu?
Misli valjda da u glavi nosimo zrakoprazni prostor....
Oj račane.. ;)
Oj račane.. ;)
govori ti o Račanu,ali je činjenica da je on bio jedan od rijetkih poštenih političara kod nas.
"I do declare in my position as a politician to lie, steal and rob you blind. Give money and property to people who shouldn't get it, while you go hungry and homeless. I also declare that I will do my best to bring this once-great nation down to the ground, and make it into some sort of second-rate banana republic. You know, in my position as a voice of the people, ha, ha, I will attempt to pull the wool over the eyes of those who have put me into this esteemed position of authority. Haven't you realised yet that my friends and here in the House of Treason on the banks of the old river, are just treacherous vermin who one day will destroy you all. Fools! You're just fools. Yeah fools. Fools..."
fromcelltohell-a za precjednika
Slažem se. Čovjek uzdržava birc veoma dugo i to uspješno. Pa čovječe tamo nema nikad recesije, uvijek neko časti pivom, žestom, kavom; stalno neki koncerti, a i poklanjaju se stvari na veliko.