Kad bi kupio u Linksu prije bi ih dobio i samo ih spojih ko ventilator.
Kad bi kupio u Linksu prije bi ih dobio i samo ih spojih ko ventilator.
ne zelim ja neone unutar kompjutera nego na zidu
Aha, jel ih hoces ukopcati u komp pa staviti na zid ili ih zelis ukopcati u zid i stavizti na zid?
Aha, jel ih hoces ukopcati u komp pa staviti na zid ili ih zelis ukopcati u zid i stavizti na zid?
Pa ako je jednostavnije ukopcavanje u komp onda moze to, e sada di da kupim neonku koja tomoze =)

Ima li na ebayu mozdA? Iman svoje razloge zasto ebay a iman ih dosta ne da mi se pisati ovdje
Ima li na ebayu mozdA? Iman svoje razloge zasto ebay a iman ih dosta ne da mi se pisati ovdje
Imaš kupit na ebayu, čak i sound sensitive, pa ako te zanima da zajedno kupimo, još jedan lik s foruma želi kupovat (rooswelt1991).
Imaš kupit na ebayu, čak i sound sensitive, pa ako te zanima da zajedno kupimo, još jedan lik s foruma želi kupovat (rooswelt1991).
moze, mozes li linkat vamo neke primjere ?
kOLKA je cijena tih neonki?

Daj jel mozes ti samo linkaat te neonke sa EBAYA koje se spoje u komp i stave na zid ? Ili samo reci kako se zove
Daj jel mozes ti samo linkaat te neonke sa EBAYA koje se spoje u komp i stave na zid ? Ili samo reci kako se zove
Nema ih vise na ebayu, ali imas na xoxide.com
Nema ih vise na ebayu, ali imas na xoxide.com
MA NISTA TO =) kako si rekao da nema ako si maloprije napisa nesto da ih ima ali nema free shipping. ne treba meni free shiping
MA NISTA TO =) kako si rekao da nema ako si maloprije napisa nesto da ih ima ali nema free shipping. ne treba meni free shiping
Pa na xoxide bi te izaslo puno jeftinije. Ne znam sad ne mogu naci probaj na ebayu, vidit cu ja poslije. Uglavnom oko 15 $ su + 30 $ shipping..
Pa na xoxide bi te izaslo puno jeftinije. Ne znam sad ne mogu naci probaj na ebayu, vidit cu ja poslije. Uglavnom oko 15 $ su + 30 $ shipping..
aj javi ako nadjes na ebayu i daj jeli mi mozes rec sta da upisem da probam i ja nac?
Evo ga.. http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=sound+cathode&_sacat=0&_odkw=cathode+sound&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313
Fala, a zas mora bit sound? sta to radi =)
Ah to sta si linka. .. to ovi na youtubeu stavljaju u kompjuter. Ja ne zelim to u kompjuteru nego na zidu =)
ustvari on prica tu u videu kako se to stavlja u komp ali je to spojia na zid?
ovaj, sto fali ovome: http://cgi.ebay.com/Logisys-15-Inch-Blue-Cold-Cathode-Light-Sound-Activated-/120727878878?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c1bf13cde#ht_1613wt_991
bump
Ma to sam si ja trazio za kuciste, znaci kad upalis pjesmu na kompu onda to svjetluca u ritmu pjesme :-)
Ah to sta si linka. .. to ovi na youtubeu stavljaju u kompjuter. Ja ne zelim to u kompjuteru nego na zidu =)
ovaj, sto fali ovome: http://cgi.ebay.com/Logisys-15-Inch-Blue-Cold-Cathode-Light-Sound-Activated-/120727878878?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c1bf13cde#ht_1613wt_991
Pa mozes ti to i na zid stavit, samo povezat kabelima. Ne fali nista tome samo je skup (racunaj shipping).
Ma to sam si ja trazio za kuciste, znaci kad upalis pjesmu na kompu onda to svjetluca u ritmu pjesme :-)
Pa mozes ti to i na zid stavit, samo povezat kabelima. Ne fali nista tome samo je skup (racunaj shipping).
HMMM ispod cijene pise shipping FREE , nesto ocito ne vidim?
Aj oznaci Hrvatsku na Change country: pa se sam uvjeri
aha, u pravi si sorry nisam bio loggan in =P
Ovaj vidi ove i reci mi koje mi je najjjefitnije ako mozes? =)
Na svima je shipping samo za US, osim na tim bijelim..
Na svima je shipping samo za US, osim na tim bijelim..
A ovaj ove bijele mi se cine ok ? Ima nekih problema vezi njih ili? Jel se one spajaju u komp da rade ili? Mozes li opsirno napisat ?
A ovaj ove bijele mi se cine ok ? Ima nekih problema vezi njih ili? Jel se one spajaju u komp da rade ili? Mozes li opsirno napisat ?
Pa nisam ti ja previše informiran u vezi njih, znam samo da se spajaju na komp, ali ti ih mozes objesit na zid ako je dug kabel, i da su sound sensitive..
je moze neko rec di kupit adapter ili kako spojit na jedan apter 4 neonke