Najprije se želim ispričati ukoliko sam otvorio temu u krivom podforumu. E sad da pređem na poantu:
Nema više ni jedne teme o nekoj igri gdje se u 80% postova ne raspravlja o crackovima. Čovjek bi očekivao kad uđe u temu o nekoj igri da će saznat koju korisnu informaciju (što je dobro, što je loše, koja postavka najviše udara na performanse itd.....) pa bih zamolio forumaše da smanje malo s tim. I mislim da bi trebalo uvesti strože mjere kada su u pitanju oni koji raspravljaju o crackovima. Normalno prvo ide upozorenje, a ako ne posluša onda mu laganini uvalit jedan crveni karton na minimalno 60 dana. AKo fali moderatora evo ja se javljam. Tu sam svaki dan i barem nabrzinu proletim kroz teme koje me zanimaju.
Za primjer dobre teme o igri uzeo bih Fallout 3 gdje su svi jako lijepo opisali što im se sviđa, a što ne. Sazna se apsolutno sve što bi prosječnog igrača moglo zanimati o igri. A ovi ostali koji pričaju o crackovima neka se sele na warez forume ili nek ništa ne pišu. Pa pogledajte samo šta su uradili od teme o GTA4. Na 30ak stranica ima svega nekoliko korisnih postova. Skoro se nemože saznati ništa o igri osim onoga što se već znalo iz najava (osim enormne hardverske gladi). Nadam se da nisam jedini koji misli ovako.