Dobra i loša iskustva iz Bug forum-oglasnika zaključana tema

poruka: 227
|
čitano: 344.490
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Dobra i loša iskustva iz oglasnika
14 godina
neaktivan
RE: Dobra i loša iskustva iz Bug forum-oglasnika
CrapFireX kaže...
xXxBIMBOxXx kaže...

Dajte ljudi više ste predosadni sa {#} !

A da nisi ti pogrijesio topic {#}

Kliknuo na "GTX 590 Review", pa zavrsio ovdje

Bez brige , nisam , u ovom topicu se hvale/"grde" tj. upozoravaju druge forumase (ili daju + za odredenog forumasa tako da treca osoba bez brige u buducnosti kupi nesto od njega) , a ne spama se sa kopijama razgovora i drugacijim s*anjima .

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je . Trollovi , get a f*ckin' life !!!
14 godina
protjeran
Dobra i loša iskustva iz Bug forum-oglasnika

Hahahahahaha smijem se ko budala a radim :D,i nakraju on da mene zahebe ja sam uz pomoć vas njega zahebao i to je to.Hvala banditi(kompliment) jedni.

dodajte me na skype:gmailovac
15 godina
neaktivan

Kupac: ja
Prodavač: pirat
Predmet: Steam acc
Ocjena 9,75/10

Ovo 0,25 mu nedam samo zato jer ne prima pay pal :)
Odličan prodavač i komunikacija.

15 godina
neaktivan

Zamjena robe: ja dao nove neonke, a dobio steam acc sa MW2 10/10 dodajte ga na pozitivnu listu, svaka cast http://www.bug.hr/forum/user/marino_7/8062.aspx

A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
15 godina

E imam pitanje imate li iskustva sa korisnikom 

Cro0707 

?? 

BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA
15 godina

Mislim da se opet treba vratit na onaj prijedlog (netko ga je več spominjao ako se ne varam).

Dakle, da u tržnicu smiju ljudi, koji imaju određeni staž tu na forumu ili recimo određeni broj postova i slično.

Ovako ispada da svaka budala koja se registrira ili ima 10 dana staža i tri rečenice, može uletit sa nekim zamjenama i prodajama.

Vrlo lagan način za prijevaru i slično.

Možda je off, ali razmotrite ovo.

Mislim da na sličan način funkcionira još par foruma sa ovakvom tematikom i to ne loše.

16 godina
protjeran
xXx lnf3rno xXx kaže...

ajdete u kur** i vi i vasi citati od 2 metra -.- ko moze znat ko je u pravu ovdje...{#}  Hrvoje nije ni ovaj gmailovac bas dugo ovdje...

Haha{#}

I onda još popuš* suspenziju na kraju

{#}

sell the kids for food-weather changes moods
15 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

Mislim da se opet treba vratit na onaj prijedlog (netko ga je več spominjao ako se ne varam).

Dakle, da u tržnicu smiju ljudi, koji imaju određeni staž tu na forumu ili recimo određeni broj postova i slično.

Ovako ispada da svaka budala koja se registrira ili ima 10 dana staža i tri rečenice, može uletit sa nekim zamjenama i prodajama.

Vrlo lagan način za prijevaru i slično.

Možda je off, ali razmotrite ovo.

Mislim da na sličan način funkcionira još par foruma sa ovakvom tematikom i to ne loše.

Ha čuj a recimo što ti govori da recimo neki "stariji" član nije šupak !?

Gle zato imaš plaćanje pouzećem, recimo ako šalješ nešto, ako kupuješ onda je to rizik kao i kod svake kupnje tog karaktera. 

I'm from Hollywood
15 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...
xXx lnf3rno xXx kaže...

ajdete u kur** i vi i vasi citati od 2 metra -.- ko moze znat ko je u pravu ovdje...{#}  Hrvoje nije ni ovaj gmailovac bas dugo ovdje...

Haha{#}

I onda još popuš* suspenziju na kraju

{#}

:))

I'm not afraid to take a stand Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone
15 godina
woodgamesfx kaže...

Ha čuj a recimo što ti govori da recimo neki "stariji" član nije šupak !?

Gle zato imaš plaćanje pouzećem, recimo ako šalješ nešto, ako kupuješ onda je to rizik kao i kod svake kupnje tog karaktera. 

Ne govori mi ništa!! Ali ljudi koji su tu po godinu-dvije i koji imaju oho/ho postova, sigurno im nije u interesu da blate sami sebe na forumu.

Možda se i varam i sigurno ima i među njima shupaka. Ali na sličan način funkcionira pce forum i to ide puno bolje (ako se ne varam).

Ima još par foruma, ali da sad ne ulazim u dubinu.

Meni je primjerice nebulozno da čovjek koji je tu mjesec ili manje i nema tri rečenice na forumu,

ide nešto prodavat. Mislim ok!! Ali kasnije se njega ide svrstavat u neki rang nepouzdanih korisnika.

On je za mene nepouzdan čim vidim ovo što sam naveo. Dakle, nigdje me nije naveo na suprotno.

Dok recimo čovjek koji je tu 6 mjeseci(primjer) i na čiji post tu i tamo i naletim,

on mi ulijeva neko pouzdanje. Mada, i tu se mogu prevarit. Ali tako bi baram ta lista funkcionirala puno bolje.

Dosta off-a, to je samo moje razmišljanje. Jednostavno sam mišljenja da ima dosta ljudi, kojima je namjera regitrirat se i uvalit ono što imaju.

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.1.2011 15:27 (zabranjeniples).
16 godina
Batista- poslao čovijeku pare on naručio , poslao mi poštom sve uredno stiglo... Ako postoji neka ocijena dajem mu maximum bodova ;)
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
14 godina
neaktivan

Kupac:ja

Seller:BMK

Predmet:iPhone 4

Sve glatko proslo,uplata na tekuci , sutra ujutro mob stize .

5+ ;)

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je . Trollovi , get a f*ckin' life !!!
15 godina
neaktivan
xXxBIMBOxXx kaže...

Kupac:ja

Seller:BMK

Predmet:iPhone 4

Sve glatko proslo,uplata na tekuci , sutra ujutro mob stize .

5+ ;)

HAHAHA. dobar si, svaka cast.

Več govoriš 5+, a ti još nisi dobio tog iphona, možda češ dobiti mačka u vreći (nedo Bog) ali nikad se nezna.

pohvalu dadeš tek kada dobiš tu stvar koju si kupio.

Jer nedavno sam citao kako je neki isto kupovao Iphona 4 od lika iz osijeka pa dobio polupanog Iphona.

A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
14 godina
neaktivan

Ja sam našao na jednom forumu(CROPS3)mislim,jedan lik htio kupit ps3 i uplatio pare na račun i dobio doma 3 kile šodra..nedo Bog da se nekom ovo dogodi.

16 godina
zabranjeniples kaže...
....

na kupcu je odluka da li želi riskirati ili ne. Ima tu nekih koji imaju poduži staž pa su opet muljali. Tak da nikako nemreš znati kako bi bilo bolje

15 godina

Dobra iskustva sa milje54. Poslo mu poštom web kameru, danas mi došo listić od pošte da odem po novce. 10/10

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
15 godina
neaktivan
RE: Dobra i loša iskustva iz Bug oglasnika

Jabulani

Dečko naveliko mijenja i preprodaje accountove

Zamijenili smo accountove, ja njemu Black Ops a on meni Dirt2, AvP, Napoleon total war, empire total war

I ja skinem tih 10 gb dirt-a i pokrenem da bi saznao da treba GWFL account kojeg ni Jabulani nema

A mogao je bar pogledati je li sve u redu sa accountom prije prodaje/razmjene

Vratio mi je black opsa, i ja sam njemu acc, al stvarno mogao se malo pobrinuti oko toga jer sad ispada da sam 10 gb bezveze skinuo

Curse you Perry the platypus!!!
15 godina
neaktivan
RE: Dobra i loša iskustva iz Bug oglasnika
Hambrle kaže...

Jabulani

Dečko naveliko mijenja i preprodaje accountove

Zamijenili smo accountove, ja njemu Black Ops a on meni Dirt2, AvP, Napoleon total war, empire total war

I ja skinem tih 10 gb dirt-a i pokrenem da bi saznao da treba GWFL account kojeg ni Jabulani nema

A mogao je bar pogledati je li sve u redu sa accountom prije prodaje/razmjene

Vratio mi je black opsa, i ja sam njemu acc, al stvarno mogao se malo pobrinuti oko toga jer sad ispada da sam 10 gb bezveze skinuo

To ti je bio moj account, i nije nicija krivica, inace dirt2 gfwl account ti nemoze dati jel je on moj, a na njemu imam i druge igrice. Ako je netko kriv onda sam to ja, sto mu nisam rekao da retardirani dirt2 treba u ovom slucaju 2 acc...

nick mother*ucking diaz
16 godina

Betmen - http://www.bug.hr/forum/user/batman/36838.aspx

Dogovorili se, našli, obavili kupnju/prodaju i sve 5.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Eto vidite, Batman ima svega 24 sata staža na forumu pa je korektan.
Dakle ne može se suditi o nekome koliko će tko biti korektan u kupoprodaji na osnovi broja njegovih postova ili vremena provedenog na forumu.

15 godina
neaktivan
marko227 kaže...
Danny_HR kaže...

Eto vidite, Batman ima svega 24 sata staža na forumu pa je korektan.
Dakle ne može se suditi o nekome koliko će tko biti korektan u kupoprodaji na osnovi broja njegovih postova ili vremena provedenog na forumu.

Da, al u ovom slučaju je betmen bio kupac i još ktome odlučio na primopredaju. Drugačije je kada se netko registrira i ide prodavat, a ne kupovat.

15 godina
neaktivan

To ne znam tko je bio kupac ali ok.
No ipak mislim da to koliko netko ima postova i staža na forumu ne može biti ama baš nikakva sigurnost za trgovanje.

15 godina
neaktivan

Pa koliko vidim Danny je prodavao i betmen mu se javio stoga je valjda betmen bio kupac.

16 godina
odjavljen

@danny

jel batman ili betmen?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.2.2011 13:15 (skank666).
16 godina
Stavio sam link. Batman je al volim čitati i pisati fonetski pa eto. :)
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Stavio sam link. Batman je al volim čitati i pisati fonetski pa eto. :)

Pa nisi valjda išao u školu kad se još učilo po Vuku? {#}Sorry na off topicu.

15 godina
neaktivan

Kupio ruski bops od korisnika Toniyy , nasli se  u cetiri oka nabrzinu i ja njemu 100kn on meni informacije i sve radi! 10/10

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.2.2011 22:17 (Luxy2501).
14 godina
protjeran

prodao sam Luxy2501 black ops i dao mi stotku nasli se u 4 oka 10/10

:)
14 godina
neaktivan
Luxy2501 kaže...

Kupio ruski bops od korisnika Toniyy , nasli se  u cetiri oka nabrzinu i ja njemu stoku on meni informacije i sve radi! 10/10

Stoku???

14 godina
protjeran

Krivo je napiso dao mi 100kn

:)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Dobra i loša iskustva iz oglasnika
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice