Hm... zanimljivo....
Može bit da je to neko mjesto koje je na nekin način drukčije od mjesta sa "normalnom" gravitacijom ali radi čega?
Sastav zemlje? Nešto u zemlji kao u bermudskom trokutu? Minerali nekakvi? Jednostavna prijevara?
Moš misliti.
Ma daj lol
Magnetizam?
Zanimljivo! No vjerujem da će znanstvenici to objansniti.
Kad si već ovo objavio na forum mogao si barem nešto još napisati, a ne ovako samo link i to je to.
"Nadnaravna " sila sigurno nije , mozda tijela prkose gravitaciji ( ili tijela njima) ..
Nikad neznas ..
A ovo sa tim djavolima i tamo nekim uzvisenjima su bajke za malu djecu ..
Ili pak nesto trece ????????????????????????
Optička iluzija...
Okolni krajolik stvara dojam da cesta ide uzbrdo.
ma sta bi, to je jugo, on moze da ide u rikverc na brdo , naravno kad je ugaseni motor, inace ga je nemoguce dovest na brdo :D
Kad si već ovo objavio na forum mogao si barem nešto još napisati, a ne ovako samo link i to je to.
ak oces cut moje misljenje ok ovako:
vjerujem u to da se to dogada jel je lako moguce da se sila iskrivi te dobi suprotni predznak i lako je moguće da se u tome polju to dogodilo s gravitacijskom silom.
to u bosni nije jednini slucaj u svijietu te kao takav nije nastao zbog okolisa ili da su to "lovačke" budimo realni svijet se počeo mijenjat i ko zna sto cemo jos otkrit, no uvjek ima skeptika utucanih koji nevjeruju ni kad nesto vide... al svakako onaj koji u neku teoriju vjeruje nista ga ne košta bar u današnjem uređenju društva :D
vjerujem u to da se to dogada jel je lako moguce da se sila iskrivi te dobi suprotni predznak i lako je moguće da se u tome polju to dogodilo s gravitacijskom silom.
to u bosni nije jednini slucaj u svijietu te kao takav nije nastao zbog okolisa ili da su to "lovačke" budimo realni svijet se počeo mijenjat i ko zna sto cemo jos otkrit, no uvjek ima skeptika utucanih koji nevjeruju ni kad nesto vide... al svakako onaj koji u neku teoriju vjeruje nista ga ne košta bar u današnjem uređenju društva :D
Nemoj toliko upotrebljavati riječ vjerujem, opet će se početi o vjeri svađati..šala naravno...
znaci nizbrdo je teze gurat? oces se spustit biciklom i ne ide
To brdo ko´ ono u videoigrama (Crash Team Racing npr.) kad pređeš preko onih strelica šta ubrzavaju pa onda naglo pojuriš.
Ja bih volio takav nadvožnjak ovdje, oko moga sela su samo nadvožnjaci, bilo kamo da želiš biciklom moraš na nadvožnjak, a vjerujte mi umorite se kada morate prema gore :D
Na putu prema mojoj vikendici (Sarajevo-Ilovice) na jednom mjestu ista stvar se desava. Nisam vjerovao dok svojim ocima nisam vidio. Sljedeci put kad budem isao snimiti cu.
je***e ajme u ku**c stize apokalipsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Sad cu se evakuirati na kauc i gledati televiziju za promjenu :)
je***e ajme u ku**c stize apokalipsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Sad cu se evakuirati na kauc i gledati televiziju za promjenu :)
Fali mi gumb hvala, ovo je najjaci post :D...meni se sviđa teorija 21.12.2012. , iako rađe bih da je sutra nešto, pa odem do cure kažem da ce bit smak svijeta i po*ebem ju :D...
LOL, gravitacijska sila je dobila suprotni predznak?? Ako je smjer gravitacijske sile dobio suprotni predznak, gravitacija bi ljude vukla u nebo... xD
Bit će fizičar od tebe, ha?
Neka uzmu vaser-vagu ili ti ga liver i nek se uvjere da su zamjenili uzbrdicu s nizbrdicom. I obrnuto.
al nije to samo u bosni ima više slučaja! tak da sumnjam da su se shebali
Neka uzmu vaser-vagu ili ti ga liver i nek se uvjere da su zamjenili uzbrdicu s nizbrdicom. I obrnuto.
a sta ako na vaser vagi mjehuric zraka bude otisao prema nizbrdici a voda na suprotnu stranu :D
sta ne iskoriste tu silu,ne naprave nekakvu elektranu koja ce proizvoditi struju
ma ja ne vjerujem u ta sranja sve je to fake
Kod nas se o ovome uveliko priča.To vam je blizu Đavolje Varoši,tamo čovjek mora otići ekstra je ..Bio sam sa razredom.
A ja mislim da je to zato što mi idemo nizbrdo već dobrih 20 godina a u zadnje vrijeme puno brže od slobodnog pada pa relativno gledano auto ide uzbrdo.
LOL, gravitacijska sila je dobila suprotni predznak?? Ako je smjer gravitacijske sile dobio suprotni predznak, gravitacija bi ljude vukla u nebo... xD
eto citam danas forum pa reko kad je vec na forumu tema da i ti naucis nesto o gravitaciji pa da mi se onda javis pa da pricamo o fizici http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/hawking-svemir-moze-biti-stvoren-iz-cega/67020.aspx
eto citam danas forum pa reko kad je vec na forumu tema da i ti naucis nesto o gravitaciji pa da mi se onda javis pa da pricamo o fizici http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/hawking-svemir-moze-biti-stvoren-iz-cega/67020.aspx
Sad miješaš stvari. Ti si rekao da gravitacijska sila na tom brdu mijenja predznak. U temi s linka se govori o tome da gravitacijska sila ima negativan predznak, a ne da mijenja predznake.
Daj se suzdrži više rasprave o tome pošto me samo sve više i više nasmijavaš...