Coca-Cola vs. Voda
- poruka: 248
- |
- čitano: 76.108
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus

cuj, ja popijem nekad do litre coca-cole light na dan...ne znam sad da se brinem il ne???
cuj, ja popijem nekad do litre coca-cole light na dan...ne znam sad da se brinem il ne???
Coca Cola (navodno, izvor forum indexa) sadrži analgetik koji umrtvi usnu šupljinu i jezik poradi normalne konzumacije iste.. istina ili ne, od kada sam to pročitao, ne pijem ju..
Dal ste isprobal onu foru s Coca-Colom i menots bombonom? Dobar šou hh
Ja odusto od Cole poslje ovog od sad na Švepsu (ak ni on nije štetan) i pivi.
nego pijem Coca-Cola tu i tamo i kad sam išao u školu osnovnu i dalje bi o sam najbrži u šprintu u razredu, dali zbok Coca-Cola koju sam pijo ili...?
Samo ce se izbljuvati, kakva eksplozija zeludca?!! ...Prvo ce osjetiti pritisak u zeludcu, zabolit ce dok ne popusti i pusti da izade! :D
.
H2O, sinko, samo H2O.
Ja sam pio dosta cole oko 0.5l na dan, ali sam itekako osjetio posljedice:
1.Artritis: dobio sam ga zbog oslabljelih kostiju, najviše zbog te cole i gaziranih pića.
2.Jetra mi je bila dosta loša u nalazima.
Shvatio sam da je vrijeme za smanjivanje i sada je popijem npr. jednom tjedno i nalazi su dosta bolji,a ni artritis ne zafrkaje puno, samo moram na kontrole.
Da sam znao da će me do ovoga dovesti bio bi puno oprezniji, nije da vas plašim, ali pokušajte smanjiti ako puno pijete prije nego što osjetite posljedice.
H2O, sinko, samo H2O.
....sad stvarno pretjerujete i s izmišljanjem tople vode....demineralizirana???Par minerala je jako bitno a ostali se u tragovima nalaze u hrani sasvim dovoljnim količinama.
Osim ako imate neke poremećeje apsorpcije.A popiti malo više vode je korisno jako korisno.
Heh, da mi je sad jedna cola(hladna), malo bih je promućao da smanjim ono i dobro
Coca-Cola u kombinaciji sa cigarama je vrlo kobna.
Sjecam se kad sam prije nekoliko godina isao na jednu sahranu.
Covjek koji je umro je imao oko 30 godina.
Prije nego je taj covjek umro, postepeno mu je bilo sve losije i losije.
Bio je sve mrsaviji, slabiji, sve dok nije preminuo.
Znam kako je to sve islo, buduci da sam ga posjecivao.
Ono sto je bilo najzanimljivije od svega je sto je on upravo od kombinacije Coca-Cola + cigara nevjerojatno brzo unistio svoje unutarnje organe. Covjek je bio kao i svaki drugi, samo sto je vrlo cesto pio Coca-Colu u kombinaciji sa cigarama. Malte ne, kad god sam ga vidio negdje vani, jos dok se nije razbolio, obavezno cigara u ruci i Coca-Cola na stolu, pa cak i kad nije pusio, Coca-Colu je obavezno volio biti. Izlasci, svatovi i sto ja znam sve jos ne, obavezno je pio Coca-Colu. Lijecnici su i sami rekli da samo jedno od tog dvoje nije tako puno konzumirao sanse za prezivljavanje bi mu bile puno vece.
Ovako je uzeo najgoru kombinaciju i preminuo vrlo mlad.
Nedaj Bože nikome.
Da ste samo vidjeli kako se covjek "osušio".
Iman revolucionarnu formulu kako poništit negativne učinke Cole na organizam - pijen ju samu pomišanu s Pelinkovcon (naravno, Maraska ) u točnom omjeru 50:50
Znam i za onu prastaru foru dodavanja secera u Coca-Colu.
Znam da neki imaju to obicaj raditi, pogotovo kad maloj djeci daju Coca-Colu.
Prison Breaker -ova tvoja priča mi zvuči nevjerovatno,jesi siguran da nije bolovao od još neke bolesti, a ove navike s colom i cigaretom su bili dodatni rizici..?
Prison Breaker -ova tvoja priča mi zvuči nevjerovatno,jesi siguran da nije bolovao od još neke bolesti, a ove navike s colom i cigaretom su bili dodatni rizici..?
Coca-Cola u kombinaciji sa cigarama je vrlo kobna.
Sjecam se kad sam prije nekoliko godina isao na jednu sahranu.
Covjek koji je umro je imao oko 30 godina.
Prije nego je taj covjek umro, postepeno mu je bilo sve losije i losije.
Bio je sve mrsaviji, slabiji, sve dok nije preminuo.
Znam kako je to sve islo, buduci da sam ga posjecivao.
Ono sto je bilo najzanimljivije od svega je sto je on upravo od kombinacije Coca-Cola + cigara nevjerojatno brzo unistio svoje unutarnje organe. Covjek je bio kao i svaki drugi, samo sto je vrlo cesto pio Coca-Colu u kombinaciji sa cigarama. Malte ne, kad god sam ga vidio negdje vani, jos dok se nije razbolio, obavezno cigara u ruci i Coca-Cola na stolu, pa cak i kad nije pusio, Coca-Colu je obavezno volio biti. Izlasci, svatovi i sto ja znam sve jos ne, obavezno je pio Coca-Colu. Lijecnici su i sami rekli da samo jedno od tog dvoje nije tako puno konzumirao sanse za prezivljavanje bi mu bile puno vece.
Ovako je uzeo najgoru kombinaciju i preminuo vrlo mlad.
Nedaj Bože nikome.
Da ste samo vidjeli kako se covjek "osušio".
Samo ce se izbljuvati, kakva eksplozija zeludca?!! ...Prvo ce osjetiti pritisak u zeludcu, zabolit ce dok ne popusti i pusti da izade! :D
U travnju 2006. jedan je dječak od 10 godina, učenik osnovne škole Dante Alighieri u São Paulu (Brazil) umro, a da prije nije imao zdravstvenih problema. Kolabirao je za vrijeme škole.
Pružena mu je prva pomoć, ali je za nekoliko minuta umro, dok su ga prevozili u bolnicu.
Razlog:
Krvarenje u želucu.
Smrt izazvana gušenjem.
Obdukcija je pokazala da je ovu tragediju izazvala konzumacija tvari koje su uzrokovale “eksploziju” u njegovu želucu: bočica Coca Cole Light i nakon toga dobro poznati mentol-bombon Mentos.
“Uzrok dječakove smrti bilo je miješanje supstanci ovih dvaju prehrambenih artikala.”
Alexander B. Mergenthaler iz kemijskog instituta “L’ Institut USP“ (Francuska) provjerio je i praktički dokazao da supstanca Coca Cole Light
Acesulfam K INS930, pomiješana sa Mentosovim bombonima, izaziva smrtonosnu kemijsku reakciju poznatu kao Ta9V4. U vrlo kratkom vremenu ova kombinacija proizvodi i oslobađa golemu količinu plina pod velikim pritiskom – drugim riječima eksploziju!
U travnju 2006. jedan je dječak od 10 godina, učenik osnovne škole Dante Alighieri u São Paulu (Brazil) umro, a da prije nije imao zdravstvenih problema. Kolabirao je za vrijeme škole.
Pružena mu je prva pomoć, ali je za nekoliko minuta umro, dok su ga prevozili u bolnicu.
Razlog:
Krvarenje u želucu.
Smrt izazvana gušenjem.
Obdukcija je pokazala da je ovu tragediju izazvala konzumacija tvari koje su uzrokovale “eksploziju” u njegovu želucu: bočica Coca Cole Light i nakon toga dobro poznati mentol-bombon Mentos.
“Uzrok dječakove smrti bilo je miješanje supstanci ovih dvaju prehrambenih artikala.”
Alexander B. Mergenthaler iz kemijskog instituta “L’ Institut USP“ (Francuska) provjerio je i praktički dokazao da supstanca Coca Cole Light
Acesulfam K INS930, pomiješana sa Mentosovim bombonima, izaziva smrtonosnu kemijsku reakciju poznatu kao Ta9V4. U vrlo kratkom vremenu ova kombinacija proizvodi i oslobađa golemu količinu plina pod velikim pritiskom – drugim riječima eksploziju!
Razlog:
Krvarenje u želucu.
Smrt izazvana gušenjem.