Coca-Cola vs. Voda

poruka: 248
|
čitano: 76.108
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Coca-Cola vs. Voda
ivan_1995 kaže...

Ja popijem prosjenčo oko 0.5l coca-cole na dan...znam da je to puno, ali sta mogu...;)

ma nije to puno,da piješ 2 litre.. onda  bi se morao zabrinuti..Namigiva
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2009 18:06 (seneka).
17 godina
neaktivan
Coca-Cola vs. Voda

cuj, ja popijem nekad do litre coca-cole light na dan...ne znam sad da se brinem il ne??? Neodlučan

Intel Core 2 Quad Q9450(2,67) -OC 3,5, 2x 2gb ocz reaper - 5 5 5 15, 1066 Mhz, Asus P5Q Premium , Chieftec 650 watt, GTX280 , 1x WD 1TB Green ,2x Seagate 500 Gb, X-Fi Gamer Edition, Logitech Z-5500
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2009 18:07 (Tuborg_Green).
17 godina
neaktivan
Tuborg_Green kaže...

cuj, ja popijem nekad do litre coca-cole light na dan...ne znam sad da se brinem il ne??? Neodlučan

ako već moraš rađe pij običnu kolu....
ex biljna uš, puknite me toljagom po lusteru možda ugledam zvjezdicu više
17 godina
neaktivan

Coca Cola (navodno, izvor forum indexa) sadrži analgetik koji umrtvi usnu šupljinu i jezik poradi normalne konzumacije iste.. istina ili ne, od kada sam to pročitao, ne pijem ju..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
neaktivan
Coca-Cola vs. Voda

Dal ste isprobal onu foru s Coca-Colom i menots bombonom? Dobar šou hh

Pogodikojamitipkanedostaje
16 godina
neaktivan
Horagio kaže...

ne. sta bude?
16 godina
neaktivan
Tuborg_Green kaže...

ma kakvi,ja sam pio pola litre  lighta par sezona svaki dan,navika..ježi ga,ali ju pij za gušt a ne kad si žedan..za žeđ bi trebalo piti vodu
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2009 22:56 (seneka).
17 godina
neaktivan
Coca-Cola vs. Voda

Ja odusto od Cole poslje ovog od sad na Švepsu (ak ni on nije štetan) i pivi.

17 godina
neaktivan
ivan_1995 kaže...
HCSC kaže...

nego pijem Coca-Cola tu i tamo i kad sam išao u školu osnovnu i dalje bi o sam najbrži u šprintu u razredu, dali zbok Coca-Cola koju sam pijo ili...?

kaze se pio, ne mozes reci pijo...no dobro nema veze.

Ja popijem prosjenčo oko 0.5l coca-cole na dan...znam da je to puno, ali sta mogu...;)

Ako cemo traziti dlaku u jajetu onda se ne kaze prosjenčo nego prosječno! ;D
Znam na sto ciljas, puno ljudi se niti ne trudi pisati ispravno ali sto ces, takav je život!

...Ljudi treba uzivati, SAMO SE JEDNOM ZIVI! Ne treba pretjerivati ali samo umjereno u svemu osim... hmmm...   :D
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2009 19:25 (Luka).
17 godina
neaktivan
divines kaže...
Horagio kaže...

ne. sta bude?
 Boom! Nemoj to nikad zajedno konzumirati, umrijet ćeš!
Pogodikojamitipkanedostaje
16 godina
neaktivan
Horagio kaže...
divines kaže...
Horagio kaže...

ne. sta bude?
 pukne zeludac il tako nesto...xD
16 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...
Horagio kaže...
divines kaže...
Horagio kaže...

ne. sta bude?
 haha sad cu probat =)
16 godina
neaktivan
divines kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...
Horagio kaže...
divines kaže...
Horagio kaže...

ne. sta bude?
 haha sad cu probat =)
 ajd sretno! xD
17 godina
neaktivan
Coca-Cola vs. Voda

Samo ce se izbljuvati, kakva eksplozija zeludca?!! ...Prvo ce osjetiti pritisak u zeludcu, zabolit ce dok ne popusti i pusti da izade! :D

16 godina
Coca-Cola vs. Voda

.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.9.2009 23:28 (xxxxx).
17 godina
Miki77 kaže...

H2O, sinko, samo H2O.

H2O aka demineralizirana voda je jos gora od coca cole, jer izbacuje minerale iz organizma. Tako da ako konzumiras puno takve vode a ne unosis povecu kolicinu zamjenskih minerala ubrzo ces ostati bez njih i razboljet ces se.
Think locally, act globally...
16 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Ja sam pio dosta cole oko 0.5l na dan, ali sam itekako osjetio posljedice:

1.Artritis: dobio sam ga zbog oslabljelih kostiju, najviše zbog te cole i gaziranih pića.

2.Jetra mi je bila dosta loša u nalazima.

Shvatio sam da je vrijeme za smanjivanje i sada je popijem npr. jednom tjedno i nalazi su dosta bolji,a ni artritis ne zafrkaje puno, samo moram na kontrole.

Da sam znao da će me do ovoga dovesti bio bi puno oprezniji, nije da vas plašim, ali pokušajte smanjiti ako puno pijete prije nego što osjetite posljedice.

definitivno je loše kad netko zamijeni vodu s coca-colom,pa pije samo nju,a isto tako se treba riješiti te navike da se cola pije svaki dan..nisi jedini koji je imao takvih problema..
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2009 23:43 (seneka).
17 godina
moderator
SupremeCommander kaže...
Miki77 kaže...

H2O, sinko, samo H2O.

H2O aka demineralizirana voda je jos gora od coca cole, jer izbacuje minerale iz organizma. Tako da ako konzumiras puno takve vode a ne unosis povecu kolicinu zamjenskih minerala ubrzo ces ostati bez njih i razboljet ces se.
Tko uopce konzumira demineraliziranu (kondenziranu?) vodu?
16 godina
neaktivan

....sad stvarno pretjerujete i s izmišljanjem tople vode....demineralizirana???Par minerala je jako bitno a ostali se u tragovima nalaze u hrani sasvim dovoljnim količinama.
Osim ako imate neke poremećeje apsorpcije.A popiti malo više vode je korisno jako korisno.

Private
17 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
Tko uopce konzumira demineraliziranu (kondenziranu?) vodu?
 Destiliranu! ;D

Pa cuj malo mrknes od pegle, nagnes ju i cugnes! :D

...Ljudi idete iz krajnosti u krajnost, svasta! Treba se drzati sredine! Sve umjereno...
16 godina
Coca-Cola vs. Voda

Heh, da mi je sad jedna cola(hladna), malo bih je promućao da smanjim ono i dobro

I don't care...
16 godina
neaktivan
Coca-Cola vs. Voda

Coca-Cola u kombinaciji sa cigarama je vrlo kobna.

Sjecam se kad sam prije nekoliko godina isao na jednu sahranu.

Covjek koji je umro je imao oko 30 godina.

Prije nego je taj covjek umro, postepeno mu je bilo sve losije i losije.

Bio je sve mrsaviji, slabiji, sve dok nije preminuo.

Znam kako je to sve islo, buduci da sam ga posjecivao.

Ono sto je bilo najzanimljivije od svega je sto je on upravo od kombinacije Coca-Cola + cigara nevjerojatno brzo unistio svoje unutarnje organe. Covjek je bio kao i svaki drugi, samo sto je vrlo cesto pio Coca-Colu u kombinaciji sa cigarama. Malte ne, kad god sam ga vidio negdje vani, jos dok se nije razbolio, obavezno cigara u ruci i Coca-Cola na stolu, pa cak i kad nije pusio, Coca-Colu je obavezno volio biti. Izlasci, svatovi i sto ja znam sve jos ne, obavezno je pio Coca-Colu. Lijecnici su i sami rekli da samo jedno od tog dvoje nije tako puno konzumirao sanse za prezivljavanje bi mu bile puno vece.

Ovako je uzeo najgoru kombinaciju i preminuo vrlo mlad.

Nedaj Bože nikome.

Da ste samo vidjeli kako se covjek "osušio".

Za sve koji prate (i vole) Prison Break: http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
16 godina
Coca-Cola vs. Voda

Iman revolucionarnu formulu kako poništit negativne učinke Cole na organizam - pijen ju samu pomišanu s Pelinkovcon (naravno, Maraska Cool) u točnom omjeru 50:50

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2009 1:41 (PrimeSuspect).
16 godina
neaktivan
Coca-Cola vs. Voda

Znam i za onu prastaru foru dodavanja secera u Coca-Colu.

Znam da neki imaju to obicaj raditi, pogotovo kad maloj djeci daju Coca-Colu.

16 godina
neaktivan
Coca-Cola vs. Voda

Prison Breaker -ova tvoja priča mi zvuči nevjerovatno,jesi siguran da nije bolovao od još neke bolesti, a ove navike s colom i cigaretom su bili dodatni rizici..?

16 godina
neaktivan
seneka kaže...

Prison Breaker -ova tvoja priča mi zvuči nevjerovatno,jesi siguran da nije bolovao od još neke bolesti, a ove navike s colom i cigaretom su bili dodatni rizici..?

Znam da je nevjerojatno, zato sam to i napisao. Inace ne bih ni zalazio u ovu temu, nego sam se sjetio tog slucaja pa rekoh da napisem. Mozda nekoga "osvijesti", sto ja znam. Inace, covjek nije nikad od nicega bolovao, cigare i Cola su ga unistile. Covjek je u samo nekoliko mjeseci osjetno smrsavio, da ste samo to mogli vidjeti. Kao oni ljudi iz Afrike, tako je bio mrsav. Ma uzas.
16 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...

Coca-Cola u kombinaciji sa cigarama je vrlo kobna.

Sjecam se kad sam prije nekoliko godina isao na jednu sahranu.

Covjek koji je umro je imao oko 30 godina.

Prije nego je taj covjek umro, postepeno mu je bilo sve losije i losije.

Bio je sve mrsaviji, slabiji, sve dok nije preminuo.

Znam kako je to sve islo, buduci da sam ga posjecivao.

Ono sto je bilo najzanimljivije od svega je sto je on upravo od kombinacije Coca-Cola + cigara nevjerojatno brzo unistio svoje unutarnje organe. Covjek je bio kao i svaki drugi, samo sto je vrlo cesto pio Coca-Colu u kombinaciji sa cigarama. Malte ne, kad god sam ga vidio negdje vani, jos dok se nije razbolio, obavezno cigara u ruci i Coca-Cola na stolu, pa cak i kad nije pusio, Coca-Colu je obavezno volio biti. Izlasci, svatovi i sto ja znam sve jos ne, obavezno je pio Coca-Colu. Lijecnici su i sami rekli da samo jedno od tog dvoje nije tako puno konzumirao sanse za prezivljavanje bi mu bile puno vece.

Ovako je uzeo najgoru kombinaciju i preminuo vrlo mlad.

Nedaj Bože nikome.

Da ste samo vidjeli kako se covjek "osušio".

Izlasci i svatovi uz coca colu? Pa tog je bog izgleda kaznio u samom startu......
Phenomenalni duja X3,Biostar 790GX,XFX HD4830
17 godina
neaktivan
Luka kaže...

Samo ce se izbljuvati, kakva eksplozija zeludca?!! ...Prvo ce osjetiti pritisak u zeludcu, zabolit ce dok ne popusti i pusti da izade! :D

U travnju 2006. jedan je dječak od 10 godina, učenik osnovne škole Dante Alighieri u São Paulu (Brazil) umro, a da prije nije imao zdravstvenih problema. Kolabirao je za vrijeme škole.

Pružena mu je prva pomoć, ali je za nekoliko minuta umro, dok su ga prevozili u bolnicu.

Razlog:

Krvarenje u želucu.
Smrt izazvana gušenjem.

Obdukcija je pokazala da je ovu tragediju izazvala konzumacija tvari koje su uzrokovale “eksploziju” u njegovu želucu: bočica Coca Cole Light i nakon toga dobro poznati mentol-bombon Mentos.

“Uzrok dječakove smrti bilo je miješanje supstanci ovih dvaju prehrambenih artikala.”

Alexander B. Mergenthaler iz kemijskog instituta “L’ Institut USP“ (Francuska) provjerio je i praktički dokazao da supstanca Coca Cole Light
Acesulfam K INS930, pomiješana sa Mentosovim bombonima, izaziva smrtonosnu kemijsku reakciju poznatu kao Ta9V4. U vrlo kratkom vremenu ova kombinacija proizvodi i oslobađa golemu količinu plina pod velikim pritiskom – drugim riječima eksploziju!

Life is like a next-gen game. Graphics are awesome but the gameplay sucks
16 godina
neaktivan
Horagio kaže...
Luka kaže...

U travnju 2006. jedan je dječak od 10 godina, učenik osnovne škole Dante Alighieri u São Paulu (Brazil) umro, a da prije nije imao zdravstvenih problema. Kolabirao je za vrijeme škole.

Pružena mu je prva pomoć, ali je za nekoliko minuta umro, dok su ga prevozili u bolnicu.

Razlog:

Krvarenje u želucu.
Smrt izazvana gušenjem.

Obdukcija je pokazala da je ovu tragediju izazvala konzumacija tvari koje su uzrokovale “eksploziju” u njegovu želucu: bočica Coca Cole Light i nakon toga dobro poznati mentol-bombon Mentos.

“Uzrok dječakove smrti bilo je miješanje supstanci ovih dvaju prehrambenih artikala.”

Alexander B. Mergenthaler iz kemijskog instituta “L’ Institut USP“ (Francuska) provjerio je i praktički dokazao da supstanca Coca Cole Light
Acesulfam K INS930, pomiješana sa Mentosovim bombonima, izaziva smrtonosnu kemijsku reakciju poznatu kao Ta9V4. U vrlo kratkom vremenu ova kombinacija proizvodi i oslobađa golemu količinu plina pod velikim pritiskom – drugim riječima eksploziju!

Gdje si to našao?
Don't worry Cartman. There are no stupid answers, just stupid people.
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...

Razlog:

Krvarenje u želucu.
Smrt izazvana gušenjem.

Ovo je također jedan od onih mitova, nitko nikada nije umro od toga.

http://www.snopes.com/horrors/freakish/mentos.asp
Igrica, igrica, igrica, igrica, igrica... Get over it!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice