BUG tim za pomoc korisnicima

poruka: 216
|
čitano: 51.284
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: BUG tim za pomoc korisnicima
Assassin kaže...

Evo mene ljudi! Stigo ja!

Evo bas mi je drago da smo nasli covjeka za web stranicu!

OBAVIJEST SVIMA KOJI SU VEC PRIJAVLJENI:

Sve sto smo se dogovorili za sutra (srijeda) prebacujem na petak posto mi neki jos nisu poslali svoj msn, a neki ga i nemaju pa ih moramo sacekati da ga otvore (kao na primjer "ferovca1"). Ajde vi koji mi jos niste poslali svoj msn pozurite se, pa da se svi satsanemo u petak!

Poštovani BUG tim za pomoć korisnicima (jel vam je to sve naziv ili?, malo je dugačko..),

čuo sam da mi samo Vi možete pomoći na ovom svijetu. Da, pitao sam i svemoćni BUG za pomoć, ali ni oni nisu znali ( niti znanja, niti majice.. ).

Moj problem je sljedeći. Rekli su mi da otvorim neki msn, ali ja ne znam čime. Da li je potreban neki specijalan i super kvalitetan alat kojeg mogu kupiti samo u Pevec-u ( a i Vesna super pjeva pa mi se baš sviđa tamo kupovati) ili običan otvarač za konzerve? I što je to msn? Nešto za pojest i popit?
Molim Vas da mi pomognete čim prije jer mi se stvarno žuri, imam još 2-3 dana vremena.

Ah da, moram Vam poslati moju konfu ( jer se to tako kaže u vas mladih je li?):

1. neki 386 procesor ( pao mi sa neba na krov, ne vide se sva slova na njemu pa ne znam točan model, samo se vidi 386 i NASS, ima 4 žice koje vire iz njega, dvije sam spojio na centralnu ploču, a druge dvije ne znam za što služe)

2. 1 pločica RAM-e, sa 30% manje kalorija

3. centralna ploča askamen sa sjevernim i južnim mostom ( južni se jedva drži pa sam ga privezao onim žicama od procesora )

4. dvije sekundarne ploče za spajanje sa katodnom cijevi, jedna je neki SR-ati 99999 ultra4WD sa 16 ventila, a drugi jesgavidija 9998 turboCDI ( rekli su mi u dućanu ŽivaTočka da je ova 9998 malo slabija od 9999 jer joj fali taj 1)

5. za zvuk puštam stare ploče od novih fosila na gramofonu iz 68. ( e to ja zovem tehnologijom, ploče su mlađe 20 godina od gramofona i on to sve fino vrti )

6. tipkovnicu sam izvadio iz nekog spektruma, miš domesticus mi je prepario susjed Joža ( rekao mi je da će mi ugraditi neki light šou u njega, da će bolje raditi bez kuglice iz lagera, ali da ga ne vučem za rep jer će konci popustiti)

7. kućište je od kartonske kutije sa 25 ventilatora da mi hlade sobu, ima lampicu i mali akvarij sa 10 ribica ( razmišljao sam o sustavu hlađenja sa vodom, ali su ribice skupe, a ne mogu ih naučiti da ne idu kroz pumpu za vodu )

8. napajanje je 230V, izmjenično (moram provjeriti žice, svako malo neki miris paljevine)

9. do nedavno sam imao DOS, ali mi je dosadilo pisat ( a i imam katodnu cijev u boji, a ono stalno sve crno i bijelo), pa mi je susjed Bill iz susjedne garaže sklepao neki prozorski sistem 3.1 ( zato sam morao kupiti televizor sa širokom katodnom cijevi, širine 3 metra i visine 1 metar ). Rekao mi je da će uskoro napraviti još veći, 95, ali ne znam gdje ću smjestiti toliki teve.

Eto, ako Vam još što treba od podataka recite mi, pa ću Vam poslati sve dodatne podatke poštom ( sve ovo pišem sa Billovog računala jer on ima pristup nekakvoj internoj mreži, a da bi to mogao dobiti, moraš tetu Štefu iz HT-a malo oraspoložiti, tu i tamo. Teta Štefa je glavna tajnica u HT-u i ona odlučuje tko može u internu mrežu, a Bill je glavni stolar u našem selu pa mu to nije problem. Inače, specijalnost su mu ograde, pa ga Franc, koji se baš vratio iz juesofej, zove Bill Gates, jer ovo Gates na američkom znači ograde).

U nadi pozitivnog rješenja, srdačno Vas pozdravlja vaš,

Fer Ovca

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2008 20:10 (ferovca1).
17 godina
neaktivan

Ferovca1, ako si ne znaš instalirati msn, bit ćeš izbaćen iz tima jer mislim da baš i ne možeš pomoći ljudima!

Zato, prestani pisati takve poruke i instaliraj si msn jer ceš u protivnom biti zauvijek izbačen iz tima!

Samo da znaš, i s ovom porukom ti je malo falilo da letiš van!

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2008 20:21 (Assassin).
17 godina
neaktivan

Da ti uštedim koji post, dobrovoljno se izbacujem iz tima, jer ne vjerujem u tim koji nema barem trunku smisla za humor.

Iskreno se nadam da ćeš uspjeti u svom naumu i ako će ti trebati bilo kakva pomoć, možeš me naći na ovom forumu.

Pozdrav.

17 godina
neaktivan

Assasin, za nekoga tko se tako razumije u informatiku, pomalo mi je čudno (zabavlja me doduše) kako spamaš postove po temama - po 3,4 posta za redom, što je naznaka da ne znaš niti forum koristiti po čemu bi i ti trebao ispasti iz ovoga 'tima' - hm.. nezgodno ha? Smijeh

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan

Ja se ispricavam ako sam nekoga uvrijedio, ali meni je jedini cilj da ovaj tim uspije!

Ferovca1, to je tvoj izbor i ja ga postujem. A smisla za humor nemamo, jer si ti jedan od rijetkih koji je stalno na ovom forumu sto znaci da imas vremena, a ne zelis napraviti barem prvi korak za ovaj tim i instalirati si msn. Meni je jako zao sto nas dvojica nemamo iste ciljeve sto se tice ovog tima.

OBAVIJEST:

Ne trazimo vise nikoga za web, osim ako coder to bude trazio!

Sada se mozete nastaviti prijavljivati za ostale teme.

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2008 20:57 (Assassin).
17 godina
neaktivan

Znaš zašto odustaje?

Zato što vidi da si krenuo mrvicu krivim smjerom.

Misliš držati tim ko u vojsci a to mu sigurno ne paše.

Da ti iskreno kažem meni se takav stav sviđa još manje nego njemu.

Svaka cast na ideji i želji da se sve to ostvari al zašto pobogu inzistiraš na tom prokletom MSN-u?

Zašto na sve to gledaš toliko strogo kao da se oko toga vrti neka lova ili tvoja buducnost?

Opusti se malo i misli malo na ljude koji su se prijavili dobrovoljno i bez love drugim pomoci.

Onda im netreba upregnut uzde i bicevat ih.

Spusti malo loptu i tim ce biti opušteniji i projekt ce sigurno uspjeti

C2D E8400ES,Gigabyte GA-P31-DS3L,Geil ultra 2x1gb, Gigabyte radeon HD 3870
17 godina
neaktivan

MSN sam instalirao još jučer, obzirom da si rekao da će "sastanak" biti sutra.

Meni u životu ne treba da me neka XY osoba, koju niti ne poznajem, "izbacuje" iz tima koji još ni ne postoji. Za mene je ovaj projekt prošlo svršeno vrijeme, što se aktivnog sudjelovanja tiče. Ako treba pomoći nešto sa strane, tu sam (znanja, koliko ja znam, imam).

A za tebe jedan savjet: ako želiš da ovaj projekt uspije i izgleda ozbiljno, svi "problemi" rješavaju se preko PM-a, a ne javno. Ispada da smo hrpa dječice koja nema pametnijeg posla nego pametovati jedni drugima. Nije fer niti prema nama, niti prema drugima, a niti prema Bug-ovcima koji su omogućili ovaj forum.

Lijepo održite taj sastanak u petak i pokrenite stvar kako treba.

17 godina
neaktivan

Ma ja se s tobom slazem LUXX samo sto mi se cini da ferovca1 bas namjerno ne zeli raditi ono sto ga se lijepo zamoli! Ja ne znam zasto on to ne zeli, ali znam (i mnogi iz tima se sa mnom slazu) da to nije dobro, i nije bas u "duhu" projekta. A ako ne budemo svi na jednom mjestu (msn) onda ce se netko naljutit sto nije mogao odlucivati o najvaznijim stvarima i onda ce sve propast!

17 godina
neaktivan

evo i ja b se prikljucio   oc+hardware

intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts(g92) oc@9800gtx+
17 godina
protjeran

E za taj sastanak u petak da se dogovorimo oko svega..e prednost msn-a je i sta mozemo pricat npr svi skupa(nas 11)

No tad je malo guzva pa nemojte spammat jer se nece nist kuzit..i otvorite veliki prozor jer na malom necete skuziti nista...

Znaci preko msn-a ili?

Isto tako ide i preko xfire-a..mislim meni je svejedno bitno da se dogovorimo!

@ferovca1 da nemoj odustat to sta su se neki rodili celavi i u vojsci ne znaci da moras odustat?

We need you :)

Bolje biti pocetnik nego n00b
17 godina
neaktivan

Ljudi, dosta svađe. Nemate potrebe za bilo kakvim komlipacijama.

Zajedno sa jazzfanom, koji je jedan od bitnijih ljudi u web timu, sam dogovorio neke stvari oko weba. Znači početni koncept imamo samo ga još moramo lijepo i detaljno razradit.

Web tim je okupljen, samo se još moraju svi sastat i detaljno popričat o svemu. Tj. o podjeli poslova.

ZAto bih molio da se tenzije smire i da globalni voditelj priojekta, tko god to bio, povede računa i o ostalim detaljima projekta.

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money!
17 godina
neaktivan

e, assasin mislim da se malo lose ponasas..... prijetis izbacivanjem, a jos nista nije ni izgradjeno..... a kao razultat izgubio si dobrog covjeka.... steta, nadam se da se nece vise nitko letit ca ili otic....

17 godina

he he dogovarati ovako nesto preko MSN-a je smjesno, mislim sskupit ce se vas 10 i tipkat cete jedni drugima svoje ideje prijedloge i sl?!? Pa za to ce vam trebati cijela vjecnost ako ne i duze i uvjek ce ponesto ostati nedoreceno jer netko nije stigao otipkati svoje pitanje, ma uzmite Team Speak, slusalice na usi, mikrofon pod nos i ko normalni ljudi odrzite jednu konferenciju a ne tako...

Time is a great teacher but sadly kills al it's pupils. . .
17 godina
neaktivan

Slažem se da je Team Speak bolje riješenje od MSN-a.

Intel C2Duo 6600 overcl. 3.0Ghz, 4Gb ram, 8800GTX 768Mb, WD 120Gb ,500Gb.
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2008 23:40 (Neophyte).
17 godina
neaktivan
LUXX kaže...

Znaš zašto odustaje?

Zato što vidi da si krenuo mrvicu krivim smjerom.

Misliš držati tim ko u vojsci a to mu sigurno ne paše.

Da ti iskreno kažem meni se takav stav sviđa još manje nego njemu.

Svaka cast na ideji i želji da se sve to ostvari al zašto pobogu inzistiraš na tom prokletom MSN-u?

Zašto na sve to gledaš toliko strogo kao da se oko toga vrti neka lova ili tvoja buducnost?

Opusti se malo i misli malo na ljude koji su se prijavili dobrovoljno i bez love drugim pomoci.

Onda im netreba upregnut uzde i bicevat ih.

Spusti malo loptu i tim ce biti opušteniji i projekt ce sigurno uspjeti

Slažem se u potpunosti.

Mislim, čitam ovo sve i neznam šta da kažem. Ideja je odlična, ali sve to malo mi se čini da pre brzo ide. Nije to projekt koji če se danas smislit, sutra isprogramirat i prekosutra bit dostupan korsnicima. Vi ste u tri, četri dana našli potrebene ljude, što je super, ali nitko neće bit plačen, znači sad su svi euforični dok to počinje,ali za dva tjedna ili dva mjeseca, nisam baš siguran, da če svi sa ovolikim entuzijazmom to radit. Za isprogramirat nešto takvo u php-u ti treba vremena, ako hočeš da liči na nešto.(ne želim nikog uvrijedit, možda netko može puno brže)

Također, razgovor preko msn-a? Dajte, pisat čete sto godina. Uzmite Team speak ili nešto za conference call, šta je besplatno.

Isto, slažem se da se problemi riješavaju preko pm-a. A ono što je napisao ferovca1, meni nije zvučalo smiješno, dobro je malo :-), ali takvih upita čete dobit i previše. Mislim, radit s ljudima je jedna jako komplicirana stvar, pogotovo, ako znaju da če dobit to besplatno. Kad bi platili za svako svoje pitanje, već bi razmislili oče pitat "kako se gasi kompjuter" i takve gluposti. Dva čovjeka, za takav support su dovoljna, ali po mojem mišljenju treba se više okenut korisnicima koji trebaju "stvarnu" pomoč, a ne "ja sam kliknuo to i to, šta če se dogodit"...

Na kraju, rado bi se pridružio, ali trenutno programiram svoj neki program, i nisam baš od vremena. Eto, svu sreću želim.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2008 11:20 (dariognr).
17 godina
neaktivan

Developer team je osmislio temeljni koncept. Ovih dana se ide na deteljniju razradnju i dogovaranje. Za to će nam trebati neko vrijeme. Znači dok se sve dogovori, izdokumentira i definira kako će što biti odrađeno.

Naravno da ne želimo nikuda žuriti jer bi samo mogli zakopati projekt i više ga ne izvući na pravi put. Činjenica da ljudi besplatno daruju svoje vrijeme je jako bitna i kao team leader ne želim tražiti nikakvo brzanje u razvoju. Ako bude potrebno nekoliko mjeseci da projekt krene sa radom - neka. Svi ovo radimo iz dobre volje. Neki od nas imaju posao, neki faks.

Stoga bih molio sve nervozne da se smire. Sve koji smatraju da su možda precijenili svoje mogućnosti da razmisle još jednom mogu li sudjelovati u projektu. Stvarno ne bi bilo u redu da ovaj projekt propadne zbog nečijih preuveličanih ambicija i želje za slavom.

Ukratko koncept projekta:

- registracija usera radi lakšeg praćenja njihovih pitanja i ocjenjivanja samih agenata koji su radili na riješenjima.

- agenti pružaju pomoć u vidu poruka ili brže u vidu chata (još uvijek opcija)

- kategoričko razvrstavanje pitanja i problema te dodjeljivanje agentima na isti način. Pod tim se smatra da će nekoliko agenata biti zaduženo za određene kategorije i na osnovi njihovog prijašnjeg djelovanja (uspješnosti odrađivnja posla) će im se prosljeđivati problemi. Tako se ne može dogoditi da agent koji ima uspješnost riješavanja problema od 30% dobije težak problem

- pretraga postojećih riješenja u bazi radi lakšeg i bržeg riješavanja problema.

- admini imaju uvid u sve probleme s kojima se ljudi sustreću kao i uvid u odgovore agenata. Na temelju toga admin je u mogućnosti zaključiti da li je određeni agent i dalje u mogućnosti odrađivati posao, te ukoliko je potrebno pronađe zamjenu za dotičnog agenta.

- korisnici sami imaju mogućnosti ocjeniti rad agenata i njihovu uspješnost te tako stvarati statistiku uspješnosti.

To bi ukratko bilo to. Tek da znate na čemu se radi.

Ako netko ima neki konstruktivan prijedlog za koji smatra da bi mogao uvelike pomoći u realizaciji, neka se javi na PM radi dogovora.

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money!
17 godina
protjeran
coder_ kaže...

Developer team je osmislio temeljni koncept. Ovih dana se ide na deteljniju razradnju i dogovaranje. Za to će nam trebati neko vrijeme. Znači dok se sve dogovori, izdokumentira i definira kako će što biti odrađeno.

Naravno da ne želimo nikuda žuriti jer bi samo mogli zakopati projekt i više ga ne izvući na pravi put. Činjenica da ljudi besplatno daruju svoje vrijeme je jako bitna i kao team leader ne želim tražiti nikakvo brzanje u razvoju. Ako bude potrebno nekoliko mjeseci da projekt krene sa radom - neka. Svi ovo radimo iz dobre volje. Neki od nas imaju posao, neki faks.

Stoga bih molio sve nervozne da se smire. Sve koji smatraju da su možda precijenili svoje mogućnosti da razmisle još jednom mogu li sudjelovati u projektu. Stvarno ne bi bilo u redu da ovaj projekt propadne zbog nečijih preuveličanih ambicija i želje za slavom.

Ukratko koncept projekta:

- registracija usera radi lakšeg praćenja njihovih pitanja i ocjenjivanja samih agenata koji su radili na riješenjima.

- agenti pružaju pomoć u vidu poruka ili brže u vidu chata (još uvijek opcija)

- kategoričko razvrstavanje pitanja i problema te dodjeljivanje agentima na isti način. Pod tim se smatra da će nekoliko agenata biti zaduženo za određene kategorije i na osnovi njihovog prijašnjeg djelovanja (uspješnosti odrađivnja posla) će im se prosljeđivati problemi. Tako se ne može dogoditi da agent koji ima uspješnost riješavanja problema od 30% dobije težak problem

- pretraga postojećih riješenja u bazi radi lakšeg i bržeg riješavanja problema.

- admini imaju uvid u sve probleme s kojima se ljudi sustreću kao i uvid u odgovore agenata. Na temelju toga admin je u mogućnosti zaključiti da li je određeni agent i dalje u mogućnosti odrađivati posao, te ukoliko je potrebno pronađe zamjenu za dotičnog agenta.

- korisnici sami imaju mogućnosti ocjeniti rad agenata i njihovu uspješnost te tako stvarati statistiku uspješnosti.

To bi ukratko bilo to. Tek da znate na čemu se radi.

Ako netko ima neki konstruktivan prijedlog za koji smatra da bi mogao uvelike pomoći u realizaciji, neka se javi na PM radi dogovora.

Ovaj ja cu odustat zbog toga sto ni nemam vremena za ovakve romane koje vi pisete i previse nesto kak!te..
Koja slava??
Haha Lol
E btw mislim da sam previse klinjo za ovo,bolje da se igram na kompu ili da idem van na trampolin wtf? Lol
I za vrijeme skole necu moc bit toliko na kompu pa onda da ne userem nesto...
I ne da mi se slusat kako samo nesto se svadjate i ne znate se dogovorit kao ljudi!
Bolje biti pocetnik nego n00b
17 godina
neaktivan
natan13 kaže...
 Ovaj ja cu odustat zbog toga sto ni nemam vremena za ovakve romane koje vi pisete i previse nesto kak!te..
Koja slava??
Haha Lol
E btw mislim da sam previse klinjo za ovo,bolje da se igram na kompu ili da idem van na trampolin wtf? Lol
I za vrijeme skole necu moc bit toliko na kompu pa onda da ne userem nesto...
I ne da mi se slusat kako samo nesto se svadjate i ne znate se dogovorit kao ljudi!
 Upravo zbog ovoga sam i napisao zadnji post. Baš zbog ljudi koji nisu spremni profesionalno se uhvatit nečega, već sve misle da će bit lako.
Pričao sam sa nekoliko ljudi koji rade kao web developeri i svi smo se složili da je ovo jako dobra ideja i da ju treba profesionalno odradit.

Koja slava?? Ti onda očito nisi svjestan kolike razmjere može imati ovaj projekt.
Mi radimo nešto što je daleko iznad srednjoškolskog igranja. Projekt na kojem će raditi nekoliko desetaka ljudi, zato ako nemaš neki dobar komentar - nemoj ni pisati.
"Bolje šutit i pustit druge da mislie da si glup nego progovorit i otklonit svaku sumnju" - kaže jedna stara...
17 godina

Ogranicite prijem ljudi u projekt, nemojte uzimati nikoga mladjeg od 15 godina, mislim svaka cast ljudima ali tu su obaveze kao skola, igranje, skakanje po trampolinu i sl... Prijava vam ne nedostaje pa onda proberite najbolje od ponude a ne neko djete koje ce umjesto da radi svoj posao i pomaze ljudima otici jesti cokolino!!!

Time is a great teacher but sadly kills al it's pupils. . .
17 godina
neaktivan

Nemorate nikog omalovažavat samo zato što je maloljetan.

Molim malo kulture ovdje.

Mali mi je preko xfire jednostavno objasnio da nema vremena.

Zasad još ima ali kad škola pocne nece imati i ne želi nikog iznevjerit ili biti prijavljen a nemati vremena.

Dakle malo paziti na jezike.

Usput:

I ja odustajem od projekta.

Razlog je jednostavno što sam Mod ovdje i još imam svoj posao + malo dijete i nemam vec sad vremena za sve to a kamoli kad se projekt zalaufa.

Sorry al nemoguce mi je sve to spojit.

C2D E8400ES,Gigabyte GA-P31-DS3L,Geil ultra 2x1gb, Gigabyte radeon HD 3870
17 godina
neaktivan

Uz školu i sve ostale obaveze ja ću biti u mogućnosti izdvojiti oko 2 sata. Ako je to dosta?

Hacking isn't just Computers & Exploits. It's a Philosophy.
17 godina
neaktivan
@ devil

Kakve ima veze kaj je maloljetan i ima ispod 15? I ja imam.

Kolko sam skužio, ima više znanja od tebe (ne mislim općenito, već tu na forumu, jer si definitivno pametniji od njega - jer si stariiji i više si naučio), jer po tvojim porukama vidim da nikad dosad nisi nikome pomogao, te da se tvoji odgovori uglavnom baziraju oko foruma "Ostalo".

On se barem trudi i svakodnevno provodi na forumu dosta svojeg vremena da bi ljudima pomogao.
17 godina
neaktivan

@vulerious

NAravno da će bit dosta po 2 sata dnevno. možda i manje.

Vidim da su se ljudi uplašili da će to bit puno posla. Puno je posla za web dev team koji razvija applikaciju. ali mi smo se tako dogovorili da ćemo odradit posao.

Kasnije, kad web bude gotov, bit će potrebno koji sat dnevno da odgovorite na pitanja i to je to.

Web team je taj koji ima puno posla, ne agenti, tj. ekipa koja će odgovarat na pitanja.

TRebat će neko vrijeme dok projekt ne zaživi.

NEma potrebe ljudi da odlazite sa projekta zato jer se čini puno posla. KAd nije.

17 godina
neaktivan

mislim da ne treba ljude podcjenivat po starosti... pa sta, ja imam 17.... naravno da godine znace neko iskustvo, ali znao sam jednog klinca koji sa 12-13 godina zna bar dublo vise od mene u PHP-u, programira aplikacije za banke i itd.... znaci godine malo znace....

Zao mi je sta ljudi odlaze, ali eto bar su posteni, pa odmah na pocetku kazu da ne mogu.....

17 godina
neaktivan

Moj savjet je da prvo odradite tehnički dio posla ( svi zajedno, ne samo oni koji su u timu, svaka ideja je dobrodošla) oko pokretanja web stranice i ostalih pojedinosti o samom funkcioniranju iste, a kad stranica zaživi, organizirajte tim.

Do onda će svatko imati vremena da dobro razmisli da li će moći sudjelovati na kvalitetan način.

I slažem se da godine nisu mjerilo, dapače, svaki uspješan tim bi bio ponosan na svoje najmlađe članove, a i njima bi to bio dodatni poticaj za razvoj. Samo jedna opaska, mladci, slušajte starije, a ne odmah pred rudo.. ;)

Čitam da je coder krenuo ozbiljno i, koliko vidim, u pravom smjeru te vas molim da ga podržite.

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
protjeran

Hmm... Ja ću imati vremena za ovo kad počne škola oko 5 h kroz cijeli vikend. Mislim da neću baš biti od koristi mnogo... Vi prosudite, ja sam spreman odustati jer mi je bitnije imati dobre ocjene pošto se 7. i 8. razred boduju, a ja sad krećem u 7., a od obaveza imam karate, glazbenu (klavir i solfeggio), literarnu, talijanski, informatiku i vjeronauk. Sve to i puno učenja jer želim proći ovaj razred sa što boljim rezultatom. A sad dolaze i kemija i fizika...

Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein
17 godina
neaktivan
HappyD kaže...

Hmm... Ja ću imati vremena za ovo kad počne škola oko 5 h kroz cijeli vikend. Mislim da neću baš biti od koristi mnogo... Vi prosudite, ja sam spreman odustati jer mi je bitnije imati dobre ocjene pošto se 7. i 8. razred boduju, a ja sad krećem u 7., a od obaveza imam karate, glazbenu (klavir i solfeggio), literarnu, talijanski, informatiku i vjeronauk. Sve to i puno učenja jer želim proći ovaj razred sa što boljim rezultatom. A sad dolaze i kemija i fizika...

Covjece kako ti prezivljavas!?! Tolko toga dodatnog! Da sam ja na tvom mjestu, vjerojatno bi vec odavno ima zivcani slom! Vidjet cemo koliko ce vremena trebat pa ces onda odlucit, sada jos ostani dok su praznici!

p.s. jos uvijek ne mogu vjerovat!
17 godina
neaktivan

ja bi se prijavil, al mislim da moje znanje ne bude dovoljno jer ja imam samo opće znanje oskoro svim temama, al neke posebno, ne baš

http://www.freewebs.com/horagio/ 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...

ja bi se prijavil, al mislim da moje znanje ne bude dovoljno jer ja imam samo opće znanje oskoro svim temama, al neke posebno, ne baš

Prijavi se. Svaka pomoć je dobrodošla.
17 godina
neaktivan

Ako mene pitate ima nekih i jednostavnijih i boljih rješenja od msn-a ili kojekakvog team speaka. Npr. chat. Ima milijun stranica koje imaju chat room-ove, ili zasto ne na ovom forumu. Otvorit novi topic i polako goniti s dogovorima. Al ako mene pitate ipak chat jer tada nitko ne treba nista instalirati ili slicne stvari raditi, samo se pojaviti u pravo vrijeme.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 475/920; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice