SSD Black SN850X 1TB 80,16€ Amazon.de
Black Friday 2024
- poruka: 778
- |
- čitano: 109.601
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ima gdje ps5 na akciji za BF?
375e u SDu.
Je li netko zainteresiran za dijeljenje ESET HOME Security Premium 2024?
Vidim da su na 50% cijene (BF popust na amazon.de), pa to daje raspon od 13€ po licenci za 2 licence do 4,6€ policenci za 10 licenci. Godišnje.
Imam Soundcore 2 i Montion+ razlika je ogromna.
Jedini plus SC2/3 je velicina i baterija. Ako ti to nije prioritet Motion+ je nobrainer.
Vidim da su na 50% cijene (BF popust na amazon.de), pa to daje raspon od 13€ po licenci za 2 licence do 4,6€ policenci za 10 licenci. Godišnje.
Sorry, ali što će ti u 2024 antivirusni?
375e u SDu.
Imaš u A1 za 8e mjesečno ako potpišeš ugovor na dvije godine.
Sorry, ali što će ti u 2024 antivirusni?
Bilo 1998 ili 2024, uvijek treba.
A i nije to samo AV. Ima tu još meni dobrih stvari.
Nitko te ne tjera, siguran sam da ima onih koji to žele imati :)
Ryzen 5 7500F 155€ na Aliexpress-u
Sretno sa navlačenjem s kinezom ako to ne stigne ili stigne nešto krivo/defektno.
Aliexpress je zadnje mjesto za kupovinu skupih stvari.
Taj proc. je inače kod nas skuplji kojih 20-ak eura, a na mindfactory je 150 eura, tak da cijena nije ništa posebno.
https://www.mindfactory.de/product_info.php/AMD-Ryzen-5-7500F-6x-3-70GHz-So-AM5-TRAY_1504700.html
Kakve zajebancije? Kupiš sa storea koji ima po 200-300+ prodanih artikla sa 4.5+ zvjezde i nemaš problema i nikakvih navlačenja.
Ja sam više puta uzimao skuplje stvari koje su po 30-40% jeftinije nego kod nas. Jednom prilikom sam uzeo QCY bežične sluške, kutija za punjenje došla sa ogrebotinom, ja se sa slikama javio selleru, dobio puni refund bez da moram vraćati proizvod i vaučer od 10% za iduću kupnju bez da sam ijedno od toga tražio.
Češće sam se navlačio sa ovim našim divnim trgovcima oko reklamacija nego sa kinezima.
Mindfactory ne dostavlja u RH, uračunaj cijenu mailboxa i dođeš već tu sa cifrom koliko taj cpu košta kod nas.
Iako ova ponuda za 7500F nije neto ekstra za tih 20-25€ razlike uzmeš aftermarket cooler za njega.
Ili evo još boljeg primjera:
Ryzen 7 7700 191€
Na nabava.net najjeftiniji 250€, na Mindfactory i Amazon.de 260€ najjeftiniji.
Eto za tih 60€ razlike naspram cijene kod nas uzmeš gen4 nvme ssd od 1tb recimo sa amazon.de
HYPERX Alloy Origins Core TKL - 47€ (80€ Nabava)
Samo me zanima jel ova stranica legit:
https://www.anker-shop.hr/proizvod/soundcore-motion/
Čini se da je slovenska, nema plaćanja pouzećem itd.
Al tam je uvjerljivo najjeftinije, 77€.
Ili treba naručivati s glavne Anker stranice?
Plus hosting ima, kao i svake godine, solidne popuste na svoje pakete.
Je li imaš nešto da si naletio da se ultra isplati? 😀
Da li je netko naletio na kakvu ponudu za Nintendo Switch OLED ?
Mene samo zanima kako da napravim dostavu usisavača ako uzmem sa njihove stranice? Jel bi išlo preko mailboxa?
Mene samo zanima kako da napravim dostavu usisavača ako uzmem sa njihove stranice? Jel bi išlo preko mailboxa?
Ja sam nedavno uzeo Roborock Qrevo S (prije BF) s Amazona na mailboxde, nisu dostavljali u HR. Morali su prepakirati paket jer je bio prevelik, pa su vidjeli da ima bateriju i slanje me koštalo cca. 45 EUR. Iznad toga ti sigurno neće biti.
Jesu te oni kontaktirali dodatno za prepakiranje ili ? I sta s baterijom? Jesu i nju poslali?
Tražim ssd 1 TB za Playstation 5. Sa hladnjakom. Sve što nađem nije dostupno. Crni petak je navodno. Ako netko zna gdje ima nek stavi link. Samo trgovine iz Hrvatske.