Black Friday 2023
- poruka: 649
- |
- čitano: 213.359
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Black Friday pocinje tek kad Black Friday zavrsi
Kao sta sam i reko. Black friday je kod nas sve ono prije pravog black fridaya. Komedija.
Meni je (ne)malo smiješno čitati o BF-u i kako je sranje. Sranje je već pet godina, jer a) trgovci ne stavljaju ozbiljne popuste, b) mi ih svi očekujemo, c) šupačke taktike dijela trgovaca. Realno, hvataš 10-20-30 posto popusta na stvari koje si ionako mislio uzeti, a isti takav popust će biti i za Božić, a vjerojatno i na random subotu na koju će proglasiti normalno sniženje.
Ima li kakav dobar klima uredaj na akciji
Nabava.net ti ne prikazuje cijenu koja je bila prije po dućanu ili cijenu bez popusta. Ono što ti pokazuje je trenutnu cijenu s uključenim najvećim popustom. Pa ako nešto košta 500€, ali uz određeni kod za popust košta 300€, Nabava će ti pokazati cijenu od 300€.
Ja pratim BF ponude svake godine, ali samo pratim. Čisto da vidim što kupiti u 12. ili 1. mjesecu kad cijena stvarno padne.
Kao što rekoh, crni petak je kod nas zapravo crni tjedan. Popusti traju cijeli tjedan jer ljudi slabo padaju na fejk popuste, pa im treba duže vrijeme da se riješe onoga što nitko ne kupuje.
Nabava.net ti ne prikazuje cijenu koja je bila prije po dućanu ili cijenu bez popusta. Ono što ti pokazuje je trenutnu cijenu s uključenim najvećim popustom. Pa ako nešto košta 500€, ali uz određeni kod za popust košta 300€, Nabava će ti pokazati cijenu od 300€.
Ja pratim BF ponude svake godine, ali samo pratim. Čisto da vidim što kupiti u 12. ili 1. mjesecu kad cijena stvarno padne.
Kao što rekoh, crni petak je kod nas zapravo crni tjedan. Popusti traju cijeli tjedan jer ljudi slabo padaju na fejk popuste, pa im treba duže vrijeme da se riješe onoga što nitko ne kupuje.
Al trenutnaa cijena sa uključenim popustom nije ta koju prikazuje.
6900xt, 675, 00 Eur 25% popusta na ipon, ako tko trazi, i ako ne znam pored 7800xt koliko je isplativo.
Eto uzeo tv. najjeftiniji "/kn, nije nešto al - meni tak i tak tv služi ko slika. Još prodao aparat za 130€.
Ima netko viška kod za popust u mall.hr za visa premium?
Napravio narudžbu kod Pevexa 12.11. i još nisam dobio artikle. Kad sam im prije par dana poslao mail rekli da im je rok 10 radnih dana. Danas je i taj rok prošao.
Dostavna služba im je In time.
Zvao danas a2 da vidim di mi je ps5 od 15.11 zaglavio...kazu mora proci rok od 14 dana ako se odlucim za povrat
A slusalice su poslali odmah i aktivirali novi paket odmah nakon sat vremena mozda
Jelda da muljaju
U vezi PS5 u A1, on se šalje 14. radni dan od kada se dogovori narudžba.
Razlog je što je zakonski rok za odustajanje od usluge 14 radnih dana, pa onda nema smisla da se pošalje PS5 odmah koji se otvori, isproba pa zatim vrati ako se iz nekog razloga predomislis.
U ugovoru koji je poslan na mail ili poštom ako stoji stavka na prvoj stranici PS5, onda je to to, samo treba pričekati.
Zvao danas a2 da vidim di mi je ps5 od 15.11 zaglavio...kazu mora proci rok od 14 dana ako se odlucim za povrat
A slusalice su poslali odmah i aktivirali novi paket odmah nakon sat vremena mozda
Jelda da muljaju
Taj rok nema nikakve veze s tim. Nesposobni su i muljaju.
Eto uzeo tv. najjeftiniji "/kn, nije nešto al - meni tak i tak tv služi ko slika. Još prodao aparat za 130€.
znaci ovaj 70" tv te ispo oko 2800 kn na kraju?(550 eura - 10% popusta - 130 eura)
to je vrhunska kupnja.
To im je normalan popust na Diners akcije. Samo se sad zove CyberMonday.
znaci ovaj 70" tv te ispo oko 2800 kn na kraju?(550 eura - 10% popusta - 130 eura)
to je vrhunska kupnja.
Gledam ja tu ponudu i dođe buraz i pa pita što gledam, reko tv - al ne treba mi aparat za kavu. I ponudi se on kao kupac aparata i to je presudilo inaće nula bodova ja i tv.
Razlog je što je zakonski rok za odustajanje od usluge 14 radnih dana, pa onda nema smisla da se pošalje PS5 odmah koji se otvori, isproba pa zatim vrati ako se iz nekog razloga predomislis.
U ugovoru koji je poslan na mail ili poštom ako stoji stavka na prvoj stranici PS5, onda je to to, samo treba pričekati.
Ma da. Kako je onda meni T-com isporučio PS5 u roku 3 dana od sklapanja ugovora?
Mogu se slikati oni s tim zakonskim rokom jer ako se ugovorom obvezuju da će ti isporučiti konzolu onda ugovor nije valjan sve dok ti ju i ne isporuče. Što ih po tvojem onda sprečava da te nakon tih famoznih 14 dana i dalje zavlače ili ti konzolu nikad ne isporuče?
Razlog je što su obični muljatori. Kratko i jasno.
Ma da. Kako je onda meni T-com isporučio PS5 u roku 3 dana od sklapanja ugovora?
Mogu se slikati oni s tim zakonskim rokom jer ako se ugovorom obvezuju da će ti isporučiti konzolu onda ugovor nije valjan sve dok ti ju i ne isporuče. Što ih po tvojem onda sprečava da te nakon tih famoznih 14 dana i dalje zavlače ili ti konzolu nikad ne isporuče?
Na desetke PS5 su uzeli ljudi koje poznajem/rodbina/prijatelji i sl. i nitko se nije žalio na dostavu. Jel imas mozda ti primjer da nekome nije stigla, a sve je uredno dogovorio (ima tu stavku na ugovoru) ?
Na desetke PS5 su uzeli ljudi koje poznajem/rodbina/prijatelji i sl. i nitko se nije žalio na dostavu. Jel imas mozda ti primjer da nekome nije stigla, a sve je uredno dogovorio (ima tu stavku na ugovoru) ?
Uletio si ko padobranac...ima nas vise kojima nije stiglo, citaj malo
Zakonski rok od 14 dana postoji za ugovoreni paket preko neta/telefona - udaljenim kanalom prodaje.
Nakon instalacije prođe 14 dana i onda šalju zbog mogućnosti odustanka od ugovorene usluge, sve 101% po zakonu.
Ako je usluga ugovorena u poslovnici, vjerovatno šalju iduči dan(ako negdje ne zaje**) jer ne postoji taj period od 14 dana za odustanak od usluge.
Praksa koja postoji već preko nekoliko godine, definitivno sve legit..
Ovo nije ništa novo, ne kužim zašto se neki od vas čude ovome...
To im je normalan popust na Diners akcije. Samo se sad zove CyberMonday.
nije inače nije popust na već sniženo i katalog a sad je na sve
ja sam ga dobio nakon 5 dana (3 radna) iz a1, s tim da sam ja vec bio kod njih samo bez ugovora. aktivirali mi ugovor i poslali isti dan. Mislim da je sad "problem" sta nema vise konzola ovih starih u sancti nego se ceka isporuka slimova, koje i nude u a1. Neznam dal je itko dobio slim od kad su ga pcoeli nudit? Sancta navodno jos nije slimove pocela dobivat
Znam da nije sezona ali imate 50 % popusta na intex bazene na mall.hr.
Konkretno znam za ovaj https://www.mall.hr/mall-dani-299/intex-26796np-bazen-prism-frame-503-x-274-x-122-cm-filter-pumpa-ljestve da tokom godine je najpovoljnija cijena bila oko 450 €, a ovdje ga možete dobiti za 275 €.
Kako 275? 450 je sa kodom...ili
Kako 275? 450 je sa kodom...ili
Ne, skorigirali su cijenu u međuvremenu. Kad je kolega linkao bilo je 450€ i onda 50% off.