Black Friday 2023
- poruka: 649
- |
- čitano: 213.104
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja ih u firmi uzmem na 100% popusta, najbolji black friday popust hahah
Dovoljno je na nabavi pogleda grafove cijena, krajem 10 mjeseca su svi poceli dizat cijene. Neki proizvodi su i skuplji sa popustima na black friday nego prije. Konkretno mislim na pc dijelove. Nismo uspijeli ni doc blizu obicnih cijena u Njemackoj, ili negdje van Hrv. Osobno sam propustio jedno 3-4 graficke po okej cijenama jer sam cekao Crni Petak. Jedino vrijedno spomena 7800xt Nitro + u Future za 660 eur.( Ali opet na Casekings npr narucis za istu cijenu ako ne i nesto manju cijele godine). Ali eto ako nekoga veseli uzet u Hrvatskoj trgovini 😅, vecina ih prodaje za blize 700 eur..
Slaba godina. Odjeca u sportvision je bila ok, par majica po 4eur, hoodie i sl. Zalando 1 majica i patike.
Proteini na the nutrition 47eur 3.5kg, par eur niza cijena, obnovio zalihe.
Zvucnike sam uzeo na ozone samo zato jer su se vratili na lager.
I neke gluposti sa alija.
Meni odgovara, ostalo mi vise para nego sto sam mislio :).
Sljedeća postaja: lov na božićne popuste! 👑
Ovu zadnju narudžbu sam čekao par tjedana. Jedna stvar dođe za tjedan i pol, dva, a drugi artikal iz narudžbe dva tjedna ne mogu poslati. Pa onda najave paket ali se očito ne preda. Pa onda preuzme kurir, pa kad dođe do tebe prođe mjesec dana. Ili otkažu nakon dva tjedna. Pa onda vodi brigu da li su ti vratili novac. Najgore je kad za crni petak kupiš jaknu, cipele ili nešto takvo što ti treba za zimu a onda ti za tri tjedna jave da je narudžba otkazana. U međuvremenu prođu sve akcije i popusti.
samo da se nadovežem - evo stiglo danas, u subotu, HP-om :) s paketom sve ok, tenisice bez zamjerke, broj ok...
inače, nevezano toliko za temu - jučer je opet na tv-u bio prilog iz sortirnice gdje su rekli kak očekuju veću količinu paketa zbog BF-a i cijelog tog tjedna, ali su spremni i dostavljat će i subotom :) (živi bili pa vidjeli)
e da - od tehnike se ništa nije kupovalo, nije da nisam planirao neki upgrade - pričekat će zasad, ali se zato dobro dalo uštediti na obleki i obući, vape opremi/potrošnoj robi ako se pratilo više dućana...
Dovoljno je na nabavi pogleda grafove cijena, krajem 10 mjeseca su svi poceli dizat cijene. Neki proizvodi su i skuplji sa popustima na black friday nego prije. Konkretno mislim na pc dijelove. Nismo uspijeli ni doc blizu obicnih cijena u Njemackoj, ili negdje van Hrv. Osobno sam propustio jedno 3-4 graficke po okej cijenama jer sam cekao Crni Petak. Jedino vrijedno spomena 7800xt Nitro + u Future za 660 eur.( Ali opet na Casekings npr narucis za istu cijenu ako ne i nesto manju cijele godine). Ali eto ako nekoga veseli uzet u Hrvatskoj trgovini 😅, vecina ih prodaje za blize 700 eur..
7800 XT imaš na Mindfactory.de već od 529 EUR:
https://www.mindfactory.de/search_result.php/search_query/7800+xt/listing_sort/6
Ja uzeo prije par tjedana XFX Radeon RX 7800 XT Merc 319 za 539 EUR s besplatnom dostavom u Njemačku na mailboxde.com adresu pa otamo shipping u HR je ispao 14 EUR.
Ima negdje xbox wireless controller da je dobra cijena
Ekipa koja je gledala televizije zadnjih dana.. jel ovo najbolje do 250€ sto se moze uzet?
Android na TV-u od ispod 300 eura ce vjerojatno bit uzasan.
Ekipa koja je gledala televizije zadnjih dana.. jel ovo najbolje do 250€ sto se moze uzet?
https://www.centar-tehnike.hr/tv-led-vivax-serija-50uhd10k-android-proizvod-25052/?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click
Bježi od Vivaxa..
Jel pratio netko friteze na vruci zrak? Ima li kakva preporuka? Ne treba bit ogromna, namjena za 1 do 2 osobe.
Jel pratio netko friteze na vruci zrak? Ima li kakva preporuka? Ne treba bit ogromna, namjena za 1 do 2 osobe.
ELECTROLUX E6AF1-6ST (elipso.hr) ok cijena 107€
CVRTNIK NA VROČI ZRAK ELECTROLUX E6AF1-6ST Explore 6 Air (mercator.si) 99.99€
ako si blizu dežele i mercator tehnike
Ja bih je uzeo jer posuda keramicka,citao sam da ove ostale ispustaju neke kemikalije na vecim temperatura,a keramicke ne...e sada jel istina ili ne ne znam,po meni ok cijena
Ninja Hot Air Fryer [AF160EU] 6 Functions, 1750 W, 5.2 Litre, Non Stick Family Basket, Dishwasher Safe https://amzn.eu/d/aw3vD7Q
EDIT: Narucio jaknu i kapu u sport visionu jakna dosla za 4 dana,a kapa stornirana iako je i sada i dalje dostunpa na webu...
U Sancti je ps5 dualsense trenutno 50€, a u HT aplikaciji imate kod za 20% na gaming pribor, pa onda dode na 40€.
Prosli tjedan sam produzio ugovor u a1 i jos uvijek nema pley stationa..kako je mod vas
Prosli tjedan sam produzio ugovor u a1 i jos uvijek nema pley stationa..kako je mod vas
Isto tako, u cet stigli novi router i prijamnik, nista od PS5, zvucnika i bona..
Također u cetvrtak stigao ruter, od ps5 nista. Makar su i rekli da ce prvo stici ruter pa tek onda ps5. Sljedeci ga tjedan svakako ocekujem.
Isto tako, u cet stigli novi router i prijamnik, nista od PS5, zvucnika i bona..
PS5 sa skladišta šalju tek par dana nakon uključenja usluge za nove korisnike i dolaska routera za postojeće korisnike koji su produljili ugovor. Tako da računajte otprilike 5 radnih dana od dana kad vam je router stigao. Mislim da je tako u prosjeku bilo većini ekipe. :)
Hvala svima ja nisam novi korisnik i nisu mi dali novu opremu.doduse slusalice su mi dosle prije par dana
Jel koja trgovina najavila Cyber Monday? Ne vidim za sada nigdje ništa.
Hvala svima ja nisam novi korisnik i nisu mi dali novu opremu.doduse slusalice su mi dosle prije par dana
ak budu akcije ko za BF, bolje da ni ne najavljuju ista
Tako je, a Links i slične treba staviti na stup srama s obzirom koliko jadno im BF izgleda, odnosno ponuda.